2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خدا رفتم پیش مریم توکلی  جوری آرامش داد و تک تک ازمایش هامو نگاه کرد با دقت همه چیز رو کامل ...

عزیزم خیلی از حرفهایی که زدی ناراحت شدم امیدوارم این دکترهای به اصطلاح معروف که با ویزیت من و تو به این درجه از سرشلوغی رسیدن یکم صبوری کنن و مریض ها رو درک کنن

من نمیتونم یه طرفه به قاضی برم

شاید حال خوبی نداشته یا خسته بوده یا از بیمار دیگه ایی ناراحت بوده که البته این به مریض های بعدی مربوط نمیشه و باید خودش رو جمع و جور کنه اون هم انسانِ دیگه اشتباه میکنه.

اما تو خودت رو نگران نکن اون کار هر روزش همینه اینطور فرض کن که تند تند ازمایش ها رو دیده چون میدونسته دنبال چی میگشته

اگر به دکترت اعتماد نکنی ول معطلی دختر جان

این همه رفت و آمد سخت و هزینه های گزاف با انرژی منفی که میفرستی و اون زمزمه های نکنه، نکنه ها همه هدر میره .

پس آروم بگیر اول این مهمه

دوم اینکه کار اشتباه رو تو کردی چون شما حق داری هر سئوالی که داری رو از دکترت بپرسی و نگذاری چیزی برات مبهم بمونه و تو این حق رو از ترس اینکه دکترت عصبانی نشه از خودت صلب کردی

تو میتونستی آروم با خونسردی بهش بگی من از راه خیلی خیلی دور اومدم پیش شما چون بهتون ایمان دارم و اندازه شما خسته هستم و کلی تو نوبت و انتظار موندم تا شما خیالم رو راحت کنید ، اگر با سئوال تکراری من ناراحت شدید معذرت میخوام تمرکز ندارم چون استرس دارم ولی به عنوان پزشکِ معالجم ازتون میخوام برام توضیح بدید اوضاع و احوال ازامایش هام به چه صورتِ و بقیه سئوالهات.

غصه نخور اول رو خودت کار کن که بتونی حق ت رو بگیری اونوقت ببینم کی میتونه ناراحتت کنه.

الان هم دیگه آروم باش ، کارش رو بلده ازمایش ها رو دیده .👍

ببخشید طولانی شد.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
دختر بندر، جنینت فریز بود یا فزش؟! بار چندمت بود؟! دکترت کی بود؟! قبل از تخمک کشی برای کیفیت تخمک چه ...

من انتقالم فریز بود .باردوم.من ابن سینا میرم اونجام هربار با یکی ویزیت میشی.من چیز خاصی واسه تقویت تخمک نخوردم فقط داروهامو استفاده کردم. استراحتمم مطلق نبود .فقط دو روز اول استراحت نسبتا معمولی داشتم بقیش میگشتم ریلکس بودم ‌.سری قبل که همش خوابیدم منفی شد 

شیافش مثله قرصه اصلا موم نداره

بعد از اينكه نيم ساعت تا يه ساعت دراز كشيدى هر چى بياد بيرون ديگه اصلا مهم نيست

استرس هم نداشته باش و براى جنين هات آيت الكرسى بخون و رو شيكمت فوت كن🙏🏼🌸💕ايشالا حاجتتو مى گيرى🙏🏼

من انتقالم فریز بود .باردوم.من ابن سینا میرم اونجام هربار با یکی ویزیت میشی.من چیز خاصی واسه تقویت ت ...

دختر بندر جون انتقال فريزتون چ مدلي بود؟ روز ٢٦ سيكل براتون امپول دادن و بعدش وقتي پريود شروع شد دارو شروع كردن و روز ١٥ سيكل انتقال دادن؟؟؟

...
به خدا نمیگذرم، چرا روحیه نابارور ها رو درک نمیکنن، چرا الان باعث شده از بعد برگشتنم من نمیتونم ار ف ...

من این تجربه رو با دکتر آل یاسین داشتم 

رفتم سونو شدم دکتر اصلا با من حرف نمیزد فقط با ماماش حرف میزد

بهش گفتم دکتر اوضاعم چطوره یه مختصری حرف زد و وسلام.

ماما گفت پاشو ، بعدی رو صدا کرد

نرفتم بیرون از صندلی هم پا نشدم

ماما گفت پاشو عزیزم

گفتم من جواب سئوالم رو نگرفتم این همه منتظر نموندم که هیچی نفهمم و برم

خود دکتر گفت بگو دخترم

سئوال هام رو پرسیدم و از روش کارشون خوشم نیومد و دیگه نرفتم اونجا حالا بگو یکی از خوبهای عالم باشه ، من باهاش ارتباط برقرار نکردم 

جواب سئوالهای مهم ت رو باید بده

نه هر سئوالی

قبلا هم همینجا گفتم یه سری سئوالها رو میشه با یه تحقیق ساده گوگل به دست اورد 

اون چیزایی که ممکن باعث تغییر نظر دکتر بشه رو باید مطرح کرد

منظورم شما نیستی این موضوع رو کلی گفتم

بعضی ها هر سئوال با ربط و بی ربطی رو از دکتر میپرسن اون هم کلافه میشه بنده خدا.

ولی اینکه دکتر کلا حرف نزنه سئوال هم نپرسی بیای بیرون که ادم احساس میکنه با یه آدم آهنی ملاقات کرده ، به نظر من ارتباط بین دکتر و مریض خیلی مهمه.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

سلام بچه ها من فردا باید برم آزمایش دومم رو بدم ولی خیلی استرس دارم همش میترسم نکنه بتام اومده باشه پایین و همه چی بره رو هوا . انقدر که واسه این آزمایش حس بد و اضطراب دارم واسه اولی نداشتم  .واسم دعا کنین