2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047238 بازدید | 684581 پست
اره گلم حرفهات دقیقا درسته، واقعا تشخیص برای سرطان خون درست بود؟ 

پیش انکولوژیست هم منو فرستادن. بیوپسی هم انجام دادن. ولی میگه نمیدونم دقیقا چیه.... فعلا اجازه داد هورمون درمانی با دوز بالا که واسه آی وی اف نیاز داشتم رو انجام بدم. اگه نتیجه گرفتم بعد پیگیر این مشکل بشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و  بدی اصلی فاصله زیاد میز دکتر تا صندلی من بود  و کنارش نبودم و برای ازمایش باید تا میز ب ...

باران جان خودتو اذيت نكن عزيزم💕كاملا درست مى گى

متاسفانه كشور ما اينايى كه قشر تحصيل كرده هستن بدتر از همه ان

انگار نه انگار انسانيت تو وجودشون هست من اين مدت ١ سال آخر خيلى ايران اومدم و خيلى بيمارستانها بودم واقعا بيشتريهاشون انگار انسان نيستن 

سرى قبل كه وقتى مطب دكتر زنان رفتم فقط براى همسرم فيلم گرفتم حالش بد شد وحشت كرد از بى نظمى مطب

آخه مگه مى شه وارد مطب بشى و ببينى ٥٠ نفر جلوتر منتظرن و بايد ويزيت بشن در ضمن اين مطب مثلا جزء مطبهاى خوب بوده آخه مگه وقت ديگران مهم نيست؟؟؟

چرا فكر مى كنن فقط خودشون كار و زندگى دارن و بقيه ها معطلل هم بشن هيچ اهميتى نداره از اون بدتر و فاجعه تر مگه مى شه چند مريض با هم وارد اتاق بشن شايد من نخوام حرفهامو كسى بشنوه يا پيش بقيه ها لخت بشم براى سونو

اما عزيزدلم همينن اكثرشون هم همينن به خدا وقتى اينجا وقت دارم ساعت مثلا ٩:٣٠ باور كن خود دكتر مى ياد صدام مى زنه خودشو معرفى مى كنه باهام دست مى ده و منو با خودش مى بره تو اتاق و همه چى رو توضيح مى ده

از نظر دارويى خيلى محتاطن و كندتر از ايران اونم به خاطر اينكه نمى خوان الكى كسى وارد سيكل ميكرو بشه و هورمون بگيره اما بينهايت براى پرايوسى آدمها ارزش قايلن

به خدا غصه ام مى شه مى بينم تو كشورم قشر تحصيل كرده اين قدر دم از فرهنگ مى زنن اينقدر بى فرهنگن

غصه نخور عزيزم قوى باش و مهمتر از همه بى خيال 

راهى كه ماها داريم صبر مى خواد از با دكترش حرف زدن تا به آخر

ايشالا كارات به خوبى انجام مى شه و دلت پر از آرامش مى شه عزيزدلم🌸💕

خانما من بار اول تخمک کشی از هشت تا تخمک همه بی کیفیت بودن و اصلا جنین تشکیل نشد، بار بعد اووبوست و ...

عزیزم من فارماتون و ول ومن میخوردم یه مدت...الان توی این مدت قبل از انتقالم ول ومن میخورم

سلام بچه ها مسخرم نکنین یه سوال میپرسمااا

منکه 1شنبه انتقال دارم الان یعنی جنین هام دارن تو دلم رشد میکنن؟

کی لانه گزینی میکنن؟

راستی من عطسه میکنم یه خط از سمت راست تا چم رحمم یه تیر میکشه .اشکال نداره؟ 

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

میگم ی سوال اورژانسی

دوستم با من تخمکگیری کرد ک س تا جنین داشت خب ک ۱۴ ماه انتقال داده ۳تارو یعنی الان ۲ روزه خب ولی میگه ابریزش شدید دارم مرکز گفته شنبه بیا ولی اون داره دق  میکنه آبریزش چیه؟من تاحالا نشنیده بودم آبریزش

جای شکر داره عزیزم جواب گرفتید 🍀🌹  اول اخر عوارض خودشو نشون میده امیدوارم بتونم از پسش بربیا ...

ممنون گلم

ان شاالله خبر بارداریت گلم

قبل از هرعملی حالا آی یو آی و آی وی اف و....

اول خودتون تقویت کنید

تا ان شاالله همون بار اول بگیره و مجبور نشید چندین بار عوارض رو به جون بگیرید

مثلا برای درمان غلظت خون که خودش عامل بسیاری از سقط هاست

2ماه کاهو با سکنجبین 

و انار بخورید

تا غلظت خونتون درمان شه

نی نی داری چه مرحله ای هستی عزیز 

نه متاسفانه تو راه ميكرو هستم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
به خدا رفتم پیش مریم توکلی  جوری آرامش داد و تک تک ازمایش هامو نگاه کرد با دقت همه چیز رو کامل ...

باران جان همه حرفات درسته و حق داری...ولی بعضی دکترا مثل طرازی اونقدر سرشون شلوغ و از صبح خسته میشن که خیلی چیزا براشوت بی ا همیت میشه...متاسفانه دکترای تاپ و نامبر وان ما هنوز به این موضوع نرسیدن که در روز اگر 20 تا مریض رو معاینه کنن بهتر و ارزشمندتر از معاینه 200تاس...حالا یا برای پول یا هرچی دیگه حسابی سرشونو شلوغ میکنن و طبیعتا خسته میشن حسابی...اون صددرصد با تو خصومت شخصی نداره و شاید شنبه بری باهات شوخیم بکنه...گاهی حال ادم بنابه دلایلی گرفته میشه یا ناراحت میشه...حتما رفتار اون موقعت باعث تشدید خستگیش شده...اصلا نباید خودتو ناراحت کنی عزیزم

بعدشم دکتر بزرگی مثل طرازی با همون نگاه سرسری خیلی جیزا دستش میادو میفهمه...نگران نباش...بهش اعتماد کن...اون هرچی باشه پزشکه و درمان تو براش مهمه...بیخودی ذهن خودتو درگیر نکن... طرازی کارشو بلده

منم یه بار پیش عارفی ویزیت کردم اصلا نگاه نکرد به پرونده ام و دارو نوشت و ازش پرسیدم اینو بخورم گفت بخور و زودتر برو بیرون...رفتارش واقعا ناراحت کننده بود...اما میدونم که اونقدر مریضای مثل من دیده که با یه نیم نگاه به پرونده فهمیده باید چیا بده...وقتیم اومدم بیرون گریه نکردم..عصبانی شدما...ولی بعد گفتم توکل به خدا

یه سوال اگه کسی  روز نهم انتقال بی بی چک بزنه .هاله بیاد در حدی که فقط یه خط معلوم باشه.نه صورت ...

عكسشو بفرست اين حالت هم مطمينا مثبته🙏🏼🌸

چون اگه منفى باشه اصلا هاله خط هم نمى افته