2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047315 بازدید | 684588 پست

بچه ها سلام

اينو يادم رفت بهتون بگم شايد اين كارم هم تاثير داشت نمى دونم اما ترجيح مى دم بدونين

من اين انتقال آخرم از ٤ روز قبل انتقال هر شب كيسه آب گرم رو دلم و تخمدونام مى زاشتم و با كيسه آب گرم تا صبح مى خوابيدم و شنبه كه انتقال ساعت ٣ بعدازظهر داشتم صبحش هم همين كارو كردم كه شكم و تخمدونام گرم باشن

خواستم اينم بدونين شايد براى شماها هم اين كار تاثير مثبت داشته باشه

امیدمون به خداست. من رفتم تو روز۷ باید منوپیور بزنم و ستروتاید اینا بهم اضافه شد.گنال هم همچنان می ...

عزیزم انشالله ماهم ازین ازمایش سربلند درمیاییم باید قوی باشیم 🌹

منم امروز روز ۷ هستم ولی از ۴ چهار پریود داروهارو شروع کردم !!

فعلا منم باید منوپور بزنم اویترل و orgalutran 

برای بعدا گذاشته !

الانم ازمایش خون گرفتن میگن یک روز درمیون همین کار رو میکنن خدا بخیر کنه !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما نمیدونم این چیزی که میگم اینجا درسته یا نه ولی اگه نگم دق میکنم، میدونم اشتباه از خودم بوده چ ...

عزیزم درکت میکنم حرف بزن تا دلت خالی بشه  ما اینحا هستیم تا مشکلاتمون رو بیان کنیم 🌹حق بهت میدم ناراحت باشی دکترای اینجا هم همینطوره بخاطر اینکه زیاد توجه نمیکنن میخواستن لوله ام رو بردارن و حتی عمل شدم چی بگم گلم ادم خرج میکنه به کنار ولی حال روحی ادمو داغون میکنن مهربونم زیاد فکرنکن بیشتر استرس پیدا میکنی چاره ای نداریم بالایی خودش عنایتی کنه از شر دکترا خلاص بشیم 🤲

ممنون گلم ان شاالله خبر بارداریت گلم قبل از هرعملی حالا آی یو آی و آی وی اف و.... اول خودتون تقوی ...

تشکر عزیزم انشالله بخیر خوشی فسقلیتو بغل بگیری 🤲💋😘

ممنونم عزیزم نمیدونستم پس ازین به بعد انار هم استفاده میکنم!

یه سوال اگه کسی  روز نهم انتقال بی بی چک بزنه .هاله بیاد در حدی که فقط یه خط معلوم باشه.نه صورت ...

مثبته دیگه دختر 😍🌹🌹🌹عکسشو بذار که جشن بگیریم 🌹

به خدا من دوازده ساعت تو اتوبوس بودم همون روز که رسیدم رفتم دکتر شوهرم هم باهام نبود خودم تنها، چند ...

ميدونم چي ميگي متاسفانه اين دكترايي كه اسمي دركردن اصلا براي مريضاشون ارزش قائل نيستن اينكه باز خوبه من سالها پيش ميرفتم پيش پاكروش واي اونكه اصلا رو اعصاب بود اولا وقت نميداد شوهرم بايد همون روز صبح زود ميرفتم اسم مينوشت به در ميچسبوندن بعد ٨ صبح منشي ميومد ميگفت چه ساعتي بيا دوباره ما اون ساعت ميرفتيم كم كم ٤-٥ ساعت الاف مينشستيم تا نوبتمون بشه چندتا هم منشي داشت يكيش كه بيرون بود دقيقا سگ آقاي پتيبل بود پاچه ميگرفت فقط حالا بعدش ميرفتيم تو چهارتا اتاق داشت يكساعتم مينشستيم اونجا دكتر از اين اتاق ميرفت تو اون يكي تند تند ويزيت ميكرد ميومد نوبت من ميشد به خدا اينقدر سريع ميومد و ميرفت نصف حرفام يادم ميرفت عصبي ميشدم استرس ميگرفتم به خدا يه وضعي بود فقط هم به پول فكر ميكرد منشيش ميگفت بايد روزي يه تعداد مريضو ويزيت كنه اكه يه نفر كمتر ما اسم نوشته باشيم پدرمونو درمياره منم بعد چندسال خسته شدم ازش ديگه نرفتم 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
بچه ها سلام اينو يادم رفت بهتون بگم شايد اين كارم هم تاثير داشت نمى دونم اما ترجيح مى دم بدونين م ...

ممنونمممم ازت عزیزم خیلی کمک میکنه بهمون 🍀اجرت با امام حسین 🌹

انشالله نی نی ها سفت بچسبن ب دلت مهربون بحق امام حسین علیه السلام فردا رحلت پیامبره نزری بکن و باتوک ...

مرسي عزيز دلم.ممنونم از دعاي خوبت.ايشالله خدا به همه منتظرا ني ني سالم و صالح بده به منم بده😘😘😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیزم به سلامتی..... ایشالله بهترینا منتظرته..... نشاسته هم خواهشا اگه مستعد یبوستی همچین کاری نکن ...

ممنونم عزيزم.مرسي از كمكت عزيزم.توكل به خدا

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
مثبته دیگه دختر 😍🌹🌹🌹عکسشو بذار که جشن بگیریم 🌹

اخه صورتی نشده.فقط همون لحظه یه خط انداخت که زیر نور خیلی واضحه ...

نمیدونم ...الان پاهام خیلی درد پریود دارن ...اشکم در اومده ...سینه هام هم خیلی درد میکنن.و سنگین شدن..روز دوم هم لکه نه ولی رگه های قهوه ای داشتم ..دیگه نداشتم ...

باررچهارممه ...نمیدونم ...همش مثبت فکر میکنم ...انشاالله خدا بهم نگاه کنه ..چون این بار هر راهی بود رفتم کلی ازمایش .عمل و....هر راهی بود....

تو رو خدا واسم دعا کنید ...شاید دعای یکیتون گرفت ...خدا یه نگاهی هم به من کرد ...

خدایا تنها امیدم فقط تویی ...

بچه ها برای حساب کردن اینکه روز چندم انتقالم همون روز انتقال رو هم حساب میکنید یا از فرداش رو حساب م ...

روزى كه انتقال مى دى تا فرداش همون ساعت مى شه روز ١

يعنى هر ٢٤ ساعت كه بگذره يه روز اضافه مى شه و همون روز انتقال روز يك نيست

اخه صورتی نشده.فقط همون لحظه یه خط انداخت که زیر نور خیلی واضحه ... نمیدونم ...الان پاهام خیلی درد ...

مثبته عزيزدلم من ايمان دارم تاپيكمون افتاده رو دور مثبت و همين جور هم مثبت مى مونه🙏🏼🌸

ايشالا به زودى زود دلت پر از آرامش مى شه🤰💕

اخه صورتی نشده.فقط همون لحظه یه خط انداخت که زیر نور خیلی واضحه ... نمیدونم ...الان پاهام خیلی درد ...

ايشالا خيره استرس نداشته باش بهش فكر نكن خدايي كه خالق همه ماست اگه بخواد به تو هم بچه ميده خيالت راحت دستتو بذار رو شكمت و هفت بار اين ذكرو بخون بسم الله الحمن الرحيم لا حول ولا قوة الا بالله العلي العظيم اياك نعبد و اياك نستعين 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عكسشو بفرست اين حالت هم مطمينا مثبته🙏🏼🌸 چون اگه منفى باشه اصلا هاله خط هم نمى افته

اره خودم میدونم چون وقتی منفی باشه حتی هاله هم نمیاره...بالاخره بعد هشت سال استاد بی بی هستیم ...خخخ

هانا جون تو رو خدا واسم دعا کن با اون قلب پاکت ...

حالت پریودی دارم.کشاله رانم تیر میکشه ...

توکل بخدا ..فقط اون میتونه کار ما رو درست کنه .