2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047304 بازدید | 684586 پست
چرا اخه؟ نبايد بگي به كسي ايشالا تا قلب بچت تشكيل بشه به كسي نگو  من به چشم خيلي اعتقاد دارم دف ...

خب عزیزم درد منم همینه. من میخوام نگم شوهرم میگه...

دقیقا منم سر بارداری قبلی همین شد. جواب آزمایش که گرفتم شوهرم به مامانش گفت اونم به همه. اوندفعه خیلی ناراحت شدم گفتم تا قلبش تشکیل نشده نگو. گفت اینا خرافاته

بارداری منم پوچ شد

ایندفعه هنوز جواب آزمایش نیومده گفته حاااااااامله ام..... ای خدااا

ممنون ابجیها منم میتونم قبل انتقال درخواست هیسترو بدم این هیسترو واس چیه من انسداد لوله دارم و میخوا ...

هردو لولت بستس؟ چرا ؟ منم يه لولم بستس متاسفانه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اي واي الهي خدا به احترام حضرت رسول ص  حاجات شرعي دلت رو بي وقفه برات برآورده كنه اشك تو چشام ج ...

ايشالا

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
خب عزیزم درد منم همینه. من میخوام نگم شوهرم میگه... دقیقا منم سر بارداری قبلی همین شد. جواب آزمایش ...

ناراحت نشو حالا ايشالا كه اينبار بسلامتي باردارميشي به حق همين روزا به دلت بد نيار. ولي من خيلي به چشم حساسيت پيدا كردم من دومين بچمو به هيچ كسي نگفتم تا ماه ٥ كسي نفهميد از اونجا يواش يواش فهميدن بازم اونو در نهايت ناباوري از دست دادم بعدش واقعا نميخوام كسي بفهمه خيلي حساس شدم حالا تو شك نكني مثل منا ايشالا كه به اميد خدا به خير ميگذروني

ماشالله اینقدر مامانش فضوله. میگه هی زنگ میزده چرا خانمت نیست؟!  نکنه قهرین که این همه مدت رفت ...

درکت میکنم

منم سر بارداری قبلیم که سقط شد همینجوری اذیت شدم

اما الان فقط خانواده هامون میدونن و بهشون سپردیم فعلا دوست نداریم بقیه خبردار بشن

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
هاانا من چی دیدم دختر.خیلی خوشحالم برات.مبارکت باشه عزیزم الهی دوقلو باشه 

الهى فدات شم ثمين🙏🏼🌸به جون عزيزترين افراد زندگيم وقتى ديدم مثبت شده تك تكتونو ياد آوردم و از ته قلب اين حس و براتون خواستم🌸💕مخصوصا تو كه مى دونى پيش تك تك ماها يه دعاى از ته قلب مخصوص تر هم دارى

الهى كه ببينم به زودى زود دلت پر از آرامش شه

من هنوز اول راهم خيلى محتاج به دعاهاى تك تكتونم🙏🏼🌸💕

سلام خانماخوبین؟ببخشید ی سوال داشتم من 6هفته هستم ازوقتی شیاف سیکلوژیست واژینال استفاده میکنم لک بینی خیلی خفیفی دارم میخواستم ببینم کسی ام این مشکلو داشته ایا طبیعیه؟اگه شیافو رکتال استفاده کنم مشکلی نیس؟ممنون میشم راهنمایی کنید

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
سلام ممنون عزیزم .انشالله همه روزاشون با خبرای اینطوری شروع بشه

تبریک میگم عزیزم انشاالله ۹ ماه رو به خوبی و بدون استرس طی کنی و نی نیت بسلامت به دنیا بیاد 

تو این حال خوبت واسه همه و واسه جنین منم دعا کن

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
نه عزیزم من تازه روز چهارم انتقالم تموم شده، همش دنبال علائمم🙈

هی هی ننه از دستت چی بگم   همین چیزا باعث میشه ذهنت مشغول باشه انشالله خبر ننه شدنت رو بزودی بهمون بدی🌹💋

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
منم سرنگایی که خودم به نافو بازوم زدمو نگه داشتم...ولی نه برای این که اون ببینه ..برای این که خودم ه ...

اره گلم حرفت درسته مثلا میخوام قدرمو بدونه   دیشب همسرم میگفت داری زحمت و دردسرش رو میکشی شاید به دنیا بیاد طلب کارم باشه چرا اوردی   

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸