2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
ممنون عزيزم🌸💕يعنى مى شه ١ ماه قبل انتقالت ايشالا اين بار جنينت براى هميشه برات مى مونه 🙏🏼🌸

اره ١ ماه

مرسي فدات شم ايشالا شمام اين سري ماماني😚♥️

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
توام مثل من ضد بارداري ميخوري اچ دي با ال دي چه فرقي داره؟  انشالله كه مراحلت با موفقيت پيش م ...

I'واقعيتش فرقشون رو نميدونم ولي فك كنم hd قوي تر بايد باشه

انشالله به خير و خوشي عزيزم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

I'واقعيتش فرقشون رو نميدونم ولي فك كنم hd قوي تر بايد باشه انشالله به خير و خوشي عزيزم

♥️❣️

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

امروز زنگ زدم به دکترم گفتم میشه سایکلوژست به جای امپول استفاده کنم؟گفت نه بهتره تو این دوهفته حتما امپول رو بزنی بعدش اگه مثبت شدی با شیاف ادامه بده من چه خوشحال امروز شیاف خریدم که از فردا از دست امپول ها راحت بشم ولی انگار از این خبرا نیست

رویا جان منو شما انتقالمون دو روز با هم فرق داره. من چهارشنبه انتقال دادم. انشالله نی نی هامون همسن ...

الهییییییی. من دوشنبه بودم.... انشالله هفته آینده جفتمون تاپیک رو با خبر خوب بترکونیم😍😍😍😍😍

این که میگن حس مادری... عشق مادری هیچوقت درک نمیکردم. میگفتم دیگه یه نفر چقدر میتونه کسی رو دوست داشته باشه. اگرچه مشکل از منه اما هیچوقت واسه بچه دار شدن عطش نداشتم. شوهرم بیشتر میخواست.... اما از هفته پیش که انتقال دادم اصلا تو یه عالم دیگه ای هستم. حاضرم از عمر من بگیرن ولی این بچه بمونه و ببینمش

کاش واقعا ببینمش😊

امروز زنگ زدم به دکترم گفتم میشه سایکلوژست به جای امپول استفاده کنم؟گفت نه بهتره تو این دوهفته حتما ...

آمپولاش خیلی درد داره. هر چی هم کیسه آبگرم میذارم و ماساژ میدم فایده نداره

@تورک_آنا      

آنا جون زنگ زدم مطب به خانوم کیشانی گفتم قضیه رو. میگه خو الان شنبه اس که،ما سه شنبه هستیم شنبه بعدم هستیم دیگه.میگم بالام جان، من نیستم😆😁 

گفت بی بی نزدی گفتم چرا منفی بود.

بعد گفتم اصلا پریود نشدم دکتر آمپول نمیده؟ سونو الزامیه؟اگه نیست ال دی بخورم خودم.

اول ک گفت خو برو مسافرتت رو هر وقت پریود شدی ال دی  بخور ،حالا آذر میای اگه لازم بود بازم میخوری ماه بعدترش دی انتقال.. گفتم همینجوریشم دی میفته.. اما میخام تو مسافرت استرس نداشته باشم هم میخام بمونم شهرستان خیالم راحت باشه.بعدش گفت نه فردا وقت میدم‌.بیا سونو شو دکتر لازم بدونه آمپول بده پریود شی.دیگه خیالت راحته سونو شدی.. امپول ک زدی پریود شدی قرصتم بخور.دیگه استرسم نداری ک نیستی تهران  و چی میشه.

خلاصه برای فردا وقت داد.

حالا بنظرت فردا ک سونو کنه ... و امپول اگه داد من یه هفته بدش پری شدم دیگه سونو نمیخاد که؟یا نه اون سونو رو حتما میخاد باز. بعدم ال دی میخورم تا ماه بعد ایشالا. فک کنم آرزوامید بود گفت بدون سونو ال دی دادن بهش...

آرزو جان قرص ال دی تموم شد باید بری سونو؟

@آرزوواميد    

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم این همه مراحل رو رفتی به مسائلی که جنبه علمی نداره دل بستی.حالا علامتم داشته باشی از کجا معلوم ...

می دونم شما راس میگی. فقط فکر شروع دوباره می ترسونه منو کمی. ولی حتی اگه به اونجا هم برسه می دونم که ادامه میدیم. می دونم یکمی مضطربم کلا. ولی امروز حالم بهتره ☺ ممنون از همه که با حرفاشون کمک می کنن 🤗 هیچ کس غیر از من و شوهرم نمی دونه آی وی اف کردیم. اینجا تنها جاییه که میشه حرف زد😘

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها
سلام انا جون من از ايمني انعقاديمو بردم نشون دادم يكي از فاكتورهاي ايمنيم درگير بود قرص پردنيزولون ...

سارا جون شکر که تنعقادی مشکل نیس اونم ایشا با پردن..حل میشه.رتستی چند وقت قبل از انتقال باید این قرص استفاده بشه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
اولین بار 74.5 بعدش 352 بعدش 409 بار دوم اولین بار 21.7 بعدش 67 دیگه بتا هم خوب رشد میکرد یهو افت ک ...

ثمین جونم دفعات قبلی ازمایشات ایمنی نداده بودین؟که اقدانات لازمه انجام بشه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه