2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست
درسته نظر خودمم همینه اخه الان خیلی کوچیکه ولی خب ترسیدم گفتم خیالم راحت بشه💞

ریلکس باش.ارامش بهترین دارو هست.پروژسترون تو ارامش تولید میشه یکی از دلایلی هم که میگن استرس سمه واسه نازایی چون تولید پروژسترون رو کم میکنه.دکتر من نه هیچ غذایی رو منع کرد نه هیچ فعالیتی البته غیر کار سنگین فقط گفت ارامش وسبک غذایی طوری باشه که یبوست نگیری .انشالله مادری

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همگی  بچه ها من چند روزه بدلیل لک انکساپارینو قطع کردم  مشکلی پیش نمیاد ؟ نگران ...

نگران نباش برا منم دو ماه قطع شد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون  فردا دارم ميرم تهران دكتر به نظرت بگم چيكارا كنه كه اين دفعه به اميد خدا نتيجه بگيرم ...

عزیزم همه چیو بررسی کنه و هیچی رو از قلم نندازه.....

خراشم اگه امتحان نکردی بگو این دفعه برات خراشم اگه صلاح میدونه بده.....

هیسترو کردی؟

آندومتریوز چی چک کردی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوب اینارو به همسرت بگو ببین حاضره ریسک کنه یا نه..... اولا ابن سینا فکر کنم برا اولین بچه اص ...

اره آنا جون...حق با شماس...منم میدونم ولی این مردا کلا حرف خودشونو میگن

ممنون از راهنماییت

ریلکس بخواب من سری اول اینجوری بودم بعد فهمیدم اصلا خوب نیست به ستون فقرات اسیب میرسه الان وقتی غلت ...

اگه فرقی نداره پس چرا من وقتی به پهلوی چپ میخوابم درد پریودی بی تابم میکنه اما وقتی به پهلوی راست هستم آرومترم🤔

سلام انا جون من از ايمني انعقاديمو بردم نشون دادم

يكي از فاكتورهاي ايمنيم درگير بود قرص پردنيزولون داد و كلسيم  و آ اس آ

قرص ضدبارداري اچ دي هم داد گفت ٢ هفته ديگه بيا سونو

فوليك اسيد ٥ داد

قرص اندانيلم داد واسه تهوع بارداري

سي دي ماركر ٥٦ يه كوچولو درگير بود از رنج خارج شده بود مرتبط به چيه ٥٦؟

@تورک_آنا    

@افسوووووووووووون   @آرزوواميد   شمام بخونين

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلام عزیزان من امروز ۶ هفته و دو روزمه رفتم سونو خدارو شکر همه چیز خوب بود گفت قلبشم تشکیل شده و ۱۰ ...

به سلامتی.... انشالله تا آخر همه چی خوب پیش بره

یه سوال بپرسم؟ شما که نمیدونین دختره یا پسر رنگ تیکر رو چجوری انتخاب میکنین؟😊😉

میخوام اطلاعاتمو بالا ببرم برای هفته بعد که انشالله بخوام تیکر بزنم بلد باشم😂

خوشی زده به سرم😎

عزیزم کم کار نبودی اما مستعد کم کاری هستی..... برا همین بهتره دارو بگیری که بره زیر ۱/۵-۲..... با ...

ممنون عزیزم 

اتفاقا به دکتر زرنانی گفتم برم پیش دکتر غدد؟گفت نمیخواد همون دکتر خودت برات مینویسه گفت لووتروکسین دوز پایین!دوز پایین میدونی یعنی چند که خودم بگیرم فعلا بخورم تا برم دکتر؟آخه من این هفته پریود میشم و استرادیولم رو شروع میکنم و روز. دوازده پریود میرم سونوی انتقال و. بعدش هم انتقال میدم

تا اون. موقع پیش دکترم نمیرم 

موتان چیه عزیزم؟ببخشید نمیدونم چیه

این دو انتقال آخرم آنوکساپارین و آسپرین و د۳ داشتم اما منفی شدم 

شایدم دوزش برام کم بوده نه؟

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس