2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
واي عشقم ايشالا😍💃🏼

خيلي برات خوشحالم عزيزم

خدا رو شكر كه اين دفعه با خيال راحت ني ني هات رو مياري تو دلت

فقط سارا جون فك كنم قرص پرد با اسپرين تداخل دارويي داره 

ميخواي از دكترت بپرس 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم والا من برا تیروئیدم نصف قرص لووتیروکسین ۰/۱ یا همون ۱۰۰ رو روزانه دارم..... پنجاهشم هست نمید ...

فدات شم بنظر شما همین هفته برم پیش دکتر غدد. بهتر نیست؟دکتر خودم بخواد. دارو. بده مصرف داروم. میشه سه چهار روز قبل انتقال فکر کنم بهتر باشه از الان بخورم تیروئید رو منظورمه

انعقادیم رو فقط زرنانی توی نامه نوشته که از یک هفته قبل انتقال تا آخر بارداری اما خودش تجویز نکرد منم چندتا از دوره های قبلم دارم گفتم از اونا استفاده میکنم تا برم پیش دکتر و بقیه ش رو برام تجویز کنه

ب۶ ب۱۲ اصلا نگفت

فولیک هم گفت که من چون. فمیبیون میخورم دیگه فولیک جدا. نمیخورم بنظر شما بخورم؟

ببخشید سوالام تمومی نداره شرمنده

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات شم بنظر شما همین هفته برم پیش دکتر غدد. بهتر نیست؟دکتر خودم بخواد. دارو. بده مصرف داروم. میشه س ...

عزیزم با نظرم دکتر غدد برو....

برا انوکسانم پس یه هفته زودتر گفته.....

کاش یه مشورتی زودتر با دکترت کنی شاید قراره دزش متفاوت باشه....

فولیکم پس فمیبیون داری.....

والا نمیدونم دز فولیک فمیبیون چنده من فولیک پنج برام تجویز شده بود.....

قرص روزانه ب۶ و آمپول هفتگی ب۱۲ هم به خاطر جهش تو mthfr داشتم....

که فکر کنم برا تو هم این جهش بود.....

البته شاید تجویز ز ر ن ا ن ی متفاوت باشه برا من دکتر زنانم تجویزش این بود....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منظورش مدروکسی پروژسترونه عزیزم.....

آها.. حالا امروز زنگ میزنم مطب ببینم چی میگه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آخه میگن بیهوشی با ی درد وحشتناک بهوش میایم😥 ولی بیحسی کم کم درد سراغت میاد و با مسکن هم آروم میشیم ...

سلام به همه عزيزان ، بهار جون اتفاقا بيهوشي خيلي بهتره دكتر من كه فقط بيهوشي انجام ميداد بعدش هم پمپ درد داشتم ، كلا من خيلي زود بعد از سزارين سرپا شدم اصلا اونطوري درد شديد و وحشتناك نداشتم . 

بجه هايي كه ازمايش ايمني و انعقادي دادين ناشتا بودين؟

عزیزم من نیلو انجام دادم ناشتایی نمیخاست.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بچه ها من یه مشکلی پیدا کردم...میگم حالا نی نی ها فریزن برم بگم pgd کنن برام تا تعیین جنسیتم انجام ب ...

سلام عزیزم منم خیلی دلم میخواد تعیین جنسیت کنم، بخدا ناشکری نمیکنما، مخصوصا ماها که مشکل داریم ولی چیکار کنم که عشق پسرم، حالا میترسم شانسم کم بشه

عزیزم رژیم غذایی برا بارداری طبیعی معنی داره..... باز اگه رژیم غذایی همسرت بود یه چیزی..... رژیم خ ...

همسرمم تقریبا داشت چون ضعیف بود . عسل و عرق کاسنی همراه با عسل و معجونهاي گرمی بهش زیاد میدادم . 

ولی در مورد خودم جالب بود نمیدونستم تو لقاح مصنوعی رژیم تاثیری نداره 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
والا دکتر ژنتیک من که نظرش این بود البته من آزمایش سلفری هم دادم گفت همه چی خوبه ولی برای آمینو گفت ...

خدا کنه مال منم اینطور باشه ولی خب وقتی بگن خوبه صد در صد هم نباشه آدم دیگه نگرانيش کم میشه بقیه اش دیگه دست خداست . 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
خيلي برات خوشحالم عزيزم خدا رو شكر كه اين دفعه با خيال راحت ني ني هات رو مياري تو دلت فقط سارا جون ...

اره عشقم منم اميدوارترم اين سري

واقعا؟ اي بابا

@تورک_آنا    انا جون اسپرين با پردنيزولون تداخل داره؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
عزیزم خدارو شکر مشکلاتت رو شدنو به سلامتی ایشالله کنترل میشن و به زودی خبر مامان شدنتو میدی..... عز ...

انا جون من روزي ٢ تا پردنيزولون دارم ، يكي ظهر و يكي شب بخورم؟

بعد چون با اسپرين تداخل دارويي داره چجوري تنظيم كنم بخورم؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
عزیزم والا من برا تیروئیدم نصف قرص لووتیروکسین ۰/۱ یا همون ۱۰۰ رو روزانه دارم..... پنجاهشم هست نمید ...

سلام انا جان

شما ب۶ و ب۱۲ رو تا اخر بارداری ادامه دادید؟

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله
عزيزم چه جورى گفتن پردنيزولون رو مصرف كنى؟از كى و چند تا؟؟

ازمايش ايمني دادم كه يه فاكتورش يه كم درگير بود روزي دو تا بهم داد از الان و بعد از انتقال اگه مثبت شم تو بارداري هم مصرف كنم