2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره تقريبا ،من سيكل هام ٢٨ روزه بودن،اين دفعه ١٠ روز تاخير داشتم كه ٣٨ روزه شد

فک کنم عوض اون یه هفته جلو انداختن بعد پانکچرو سریع درمیاره که مبادا یه وقت خوش بگذره🤨

...
فک کنم عوض اون یه هفته جلو انداختن بعد پانکچرو سریع درمیاره که مبادا یه وقت خوش بگذره🤨

😂😂😂😂😂😂

منم حساب كردم ديدم واسه منم اينطوري شده

كلا من نميتونم بدهكار بمونم فوري تو ماه بعدش جبران ميشه بعلاوة سودش

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

الهي بميرم برات كه هر پستي گذاشته ميشه تو حرفي واسه گفتن داري

انشالله هر چه زودتر مامان شي عزيزم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

[QUOTE=73428801]به خاطر اينه كه داريم به زمان پريودمون هم نزديك مى شيم من كه كلا هميشه ١ هفته قبل از شروعش گر گرفتگ ...[/Q      اخه هاناجون من درحالت عادی اینجوری نمیشم فقط بعدانتقال ازهفته دوم ناامیدی وافسردگی عجیبی میگیرم دست خودمم نیس هی باخودم میگم صبرکن منفی شدی گریه کن امابازگریه میکنم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

@samin11    

گلم هر وقت جواب ازمایشت اومد بهم بگو نتیجه اش با ازمایشگاه ونک یکی بود یا  ازمایشگاه ونک اشتباه کرده تو ازمایشت، چون من اونجا ازمایش های ایمنی انعقادی رو انجام دادم اگه بدونم ازمایشگاه برای تو اشتباه کرده منم سی دی مارکرها رو تکرار میکنم، ممنون از اینکه راهنماییمون میکنی

سلاممممم به همه ی دوستان گلم امیدوارممم حال تک تکتون این پست رو میخونید خوب باشید و لبتون خندون 🌹😍😍

امروز دکتربودم کنترل کردن همه چی خوب بود و از فردا شب امپول زدن رو شروع میکنم 😒 و دوشنبه بازم سونو😫

درمورد ورزشم پرسیدمم گفتن موردی نداره میتونی راحت ورزش کنی 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم تیروئیدت بالا بود حواسم نبود،بگم..... بالای سه بود یادمه باید زیر ۱/۵-۲ باشه.... چون اوایل ب ...

ممنون عزیزم الان این کم کاری حساب میشه یا پرکاری؟

غیر از اینا نکته دیگه ای نداشتم عزیزم؟گفتم از شما بپرسم شاید دکتر توجه نکرده باشه

بازم ممنونم 

❤️

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
اناجون من دوروزه انتقال دادم يبوست دارم روزي دوقاشق روغن زيتون ميخورم اشكال نداره؟؟؟

بخور عزیزم....

اگه جواب نداد ماساژ رکتال با روغن زیتون رو امتحان کن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان جفت سر راهي خيلي خطرناكه؟! كسي اينجوري بوده اينجا؟! 

نگران نباشبا استراحت بالا میاد.....

فقط استراحت کن و اصلا کار سنگین نکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم الان این کم کاری حساب میشه یا پرکاری؟ غیر از اینا نکته دیگه ای نداشتم عزیزم؟گفتم از شما ...

عزیزم کم کار نبودی اما مستعد کم کاری هستی.....

برا همین بهتره دارو بگیری که بره زیر ۱/۵-۲.....

با دکتر غدد مشورت کن که دز مناسبو بهت بده.....

مورد خاصی نبود فکر کنم همون انعقادی و تیروئید بود.....

ایمنیتم باید ببینی نظر دکتر چیه.....

اما خوب از نظر انعقادی مشکلت زیاد بود.....

پای وانت هموزیگوت موتان بود....

تو انتقالات اصلا انوکسان نداشتی؟

تفاوت معنی دار رو خوب اومدی😂😂😂یدونه امپول یدونه شیاف!؟

P value😂😂😂😂 بابت این تفاوت معنی دار پدر منو در آوردن موقع دفاع پایان نامه😄

آره یه شیاف ۴۰۰ شب ها.... دو تا آمپول ۵۰ تو یه سرنگ صبح ها