2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بچه ها من یه مشکلی پیدا کردم...میگم حالا نی نی ها فریزن برم بگم pgd کنن برام تا تعیین جنسیتم انجام ب ...

عزیزم خوب اینارو به همسرت بگو ببین حاضره ریسک کنه یا نه.....

اولا ابن سینا فکر کنم برا اولین بچه اصلا تعیین جنسیت نمیکنه....

حالا شاید بتونی تعیین سلامت جنین بکنی و کنارش جنسیتم معلوم بشه این کارو شاید بشه انجام داد.....

خوب اینم هزینش بالاس فکر کنم هر جنین یه تومنی بشه.....

حالا جدای از هزینه و امکان انجامش بالفرص بخوایین انجام بدین.....

فرضا ده تا جنین دارین.....

اولا حین کار ممکنه یه چند تایی دچار مشکل بشه و از بین بره....

از طرف دیگه ممکنه بعد کلی هزین تازه ببینین همه جنینا دخترن.....

یعنی همش کلی هزینه و ریسک رو میپذیری ولی هیچ تضمینی نیست نتیجه چی بشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام یه سوال داشتم من دور روز پیش ای وی اف انجام دادم.سوالم اینه که اشکالی نداره رو پهلو بخوابم آخه ...

عزیزم چ ایرادی داره کی گفته باید همش طاق باز باشی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آنا جون من قبلا پست گذاشته بودم که دیواره رحمم نازک بود به استروژن جواب نمیداد. یه دوره فولیستیم (یه ...

عزیزم این همه مراحل رو رفتی به مسائلی که جنبه علمی نداره دل بستی.حالا علامتم داشته باشی از کجا معلوم باردارباشی؟ارامش داشته باشه دنبال علامت نباش بعضیا ۳ماه حامله اند هنوز هیچی حس نمیکنن.انشالله مادری😍😍

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
سلام یه سوال داشتم من دور روز پیش ای وی اف انجام دادم.سوالم اینه که اشکالی نداره رو پهلو بخوابم آخه ...

ریلکس بخواب من سری اول اینجوری بودم بعد فهمیدم اصلا خوب نیست به ستون فقرات اسیب میرسه الان وقتی غلت میزنم .بقول دکتر چقدر سخت میگیرین بچه ای که هنوز یه ذره هست نحوه خوابیدن نداره که

بچه ها من یه مشکلی پیدا کردم...میگم حالا نی نی ها فریزن برم بگم pgd کنن برام تا تعیین جنسیتم انجام ب ...

عزیزم درسته هرکسی یه علاقه ای داره.ولی این علایق دست خداست بخدا تو امریکا انگلیس ...اصلا تعیین جنسسیت ممنوعه اما ایران اسلامی خیلی راحت انجام میدن.از خدا بخواه هرچی دوست داری وهرچی خودش صلاح میدونه بده.ولی روی جنین دستکاری زیاد احتمال لانه گزیینی رو کم میکنه.واینکه من سری قبل بودم خانمی اینکار رو کرد ولی اصلا جنین پسر نداشت همه دختر بودن البته اون ۳تا دختر داشت .موفق باشی

برداشتن بالاخره گفت قند و چوبي ناشتا بودن ميخواد

فقط برا انعقادی بهتره روز قبلش گوشت نخوری.....

از داروهای انعقادیتم اگه داری دو هفته ای بگذره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیز دلم تعیین جنسیت اینجوری نیست که جنین ها رو چک کنن و دختر با پسرشو جدا کنن جنین دستکاری ژنتیک میشه و خدای نکرده ممکنه بعدها مشکلی پیدا کنه. رییس مرکزی که من میرم خیلی از این موضوع ناراحت بود به همسرم گفت چون شما همکارید اینو میگم بهتون که بدونید این کار خیلی اشتباهه و من تا چند سال زیر بار پذیرش این کار توی مرکز نمیرفتم اما دیگه از طرف رویان مجبور شدیم بپذیریم. البته ما نمیخواستیم تعیین جنسیت کنیم فقط همسرم ازشون پرسید که پروسه کار چه شکلیه. میدونم دوست داری رضایت بقیه رو جلب کنی و خوشحالشون کنی اما اول به بچه ات و خودت فکر کن بعد بقیه موفق باشی نازنین

عزیز دلم تعیین جنسیت اینجوری نیست که جنین ها رو چک کنن و دختر با پسرشو جدا کنن جنین دستکاری ژنتیک می ...

دقیقا منم موافقم.....

بازم تعیین سلامت جنین باشه یه چیزی.....

چون یه ریسکی رو میپذیری برا فرار از ریسک بزرگتر.....

اما برا تعیین جنسیت واقعا ریسکه پذیرش دستکاری.....

ریلکس بخواب من سری اول اینجوری بودم بعد فهمیدم اصلا خوب نیست به ستون فقرات اسیب میرسه الان وقتی غلت ...

درسته نظر خودمم همینه اخه الان خیلی کوچیکه ولی خب ترسیدم گفتم خیالم راحت بشه💞

خدایا شکرت