2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
اره آنا جون...حق با شماس...منم میدونم ولی این مردا کلا حرف خودشونو میگن ممنون از راهنماییت

میفهمم چی میگی....

حالا شما روشنش کن احتمالا قانع بشه چون بچه اولتونم هست به احتمال ۹۹ درصد نتونین همچین کاری بکنین.....

پس باهاش بحث اضافه نکن توضیح بده بهش خودشم بره دنبالش احتمالا ببینه تقریبا نمیشه همچین کاری کرد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون من از ايمني انعقاديمو بردم نشون دادم يكي از فاكتورهاي ايمنيم درگير بود قرص پردنيزولون ...

عزيز دلم خدا رو شكر كه فهميدي مشكلت چيه 

انتقال بعديت مثبته مطمنا

😍😍😍😍

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان من امروز ۶ هفته و دو روزمه رفتم سونو خدارو شکر همه چیز خوب بود گفت قلبشم تشکیل شده و ۱۰ ...

خدایا شکرتتتتتت.....

دل یکی دیگه از زویتامونو شاد کردی.....

ایشالله ۱۲۰ سال در سلامت و شادی و موفقیت بتپه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اگه فرقی نداره پس چرا من وقتی به پهلوی چپ میخوابم درد پریودی بی تابم میکنه اما وقتی به پهلوی راست هس ...

عزیزم تو چه مرحله ای بودی؟

ببخشا گیج میزنم.....

به سلامتی.... انشالله تا آخر همه چی خوب پیش بره یه سوال بپرسم؟ شما که نمیدونین دختره یا پسر رنگ تیک ...

سلام مرسی.چون دختر دوست دارم تیکر دختر انتخاب کردم اگه پسر باشه عوض میکنم   

سلام انا جون من از ايمني انعقاديمو بردم نشون دادم يكي از فاكتورهاي ايمنيم درگير بود قرص پردنيزولون ...

عزیزم خدارو شکر مشکلاتت رو شدنو به سلامتی ایشالله کنترل میشن و به زودی خبر مامان شدنتو میدی.....

عزیزم فقط در این حد میدونم اینا سی دی مارکرای رحمن.....

ریزتر اطلاعات ندارم.....

عزيز دلم خدا رو شكر كه فهميدي مشكلت چيه  انتقال بعديت مثبته مطمنا 😍😍😍😍

واي عشقم ايشالا😍💃🏼

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
عزیزم خدارو شکر مشکلاتت رو شدنو به سلامتی ایشالله کنترل میشن و به زودی خبر مامان شدنتو میدی..... عز ...

مرسي عزيز دلم ايشالا همينطور باشه 

اميدوارم ازمايشات همسرمم خوب باشه

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
به سلامتی.... انشالله تا آخر همه چی خوب پیش بره یه سوال بپرسم؟ شما که نمیدونین دختره یا پسر رنگ تیک ...

من وقتی نمیدونستم حواسم نبود همینطوری شانسی یکیو زده بودم....

از شانسم درست بوده....

تو هم به دلت رجوع کن و یکیو انتخاب کن و بعد مشخص شده جنسیت نیاز بود اصلاح میکنی...

عزیزم پنج روز پیش بی بی منفی معنی نداشته خوب..... بی بی همینطوریش بهش اعتباری نیست چه برسه زود استف ...

خوب عزیز شمامیگی چیکار کنم؟ آخه تو به تاپیک خوندم چندنفری خورده بودن اووابوست پریودشون عقب افتاده بود. ولی من تنبلی نداشتم 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
ممنون عزیزم  اتفاقا به دکتر زرنانی گفتم برم پیش دکتر غدد؟گفت نمیخواد همون دکتر خودت برات مینوی ...

عزیزم والا من برا تیروئیدم نصف قرص لووتیروکسین ۰/۱ یا همون ۱۰۰ رو روزانه دارم.....

پنجاهشم هست نمیدونم نصف اونم مصرف میشه یا نه.....

راجب مشکل انعقادیتم فکر کنم داروت دزش یا باید بیشتر بشه یا زودتر شروع کنی یا هر دو.....

پای وان من فقط یه الل موتان (جهش یافته) داشت یعنی هتروزیگوت بود انوکسوپارین ۴۰۰۰ از روز انتقال داشتم ولی فکر کنم اونایی که هموزیگوت موتان بودن یعنی دو الل جهش یافته داشتن هم زودتر شروع کردن هم فکر کنم یا هپارین داشتن یا انوکسوپارین ۶۰۰۰ داشتن.....

حالا بری دکترت تجویز مناسبو میکنه.....

ب۶ و ۱۲ و فولیک پنج چی شروع کرده واست؟

خوب عزیز شمامیگی چیکار کنم؟ آخه تو به تاپیک خوندم چندنفری خورده بودن اووابوست پریودشون عقب افتاده بو ...

عزیزم آز بده شاید مامانی به لطف خدا....

اگه فرقی نداره پس چرا من وقتی به پهلوی چپ میخوابم درد پریودی بی تابم میکنه اما وقتی به پهلوی راست هس ...

سمتی که درد نداری بخواب.منظورم به پهلو خوابیدن مشکلی ایجاد نمیکنه

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید