2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
يعني الان ديگه مور مور نميشه؟

نه دیگه... انگار عادت کردم ب داروها...

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی که جواب دادی فداتشم.پس یعنی زیادم بد نبوده.چون فکرکنم تعداد تخمکات هم همین حدودا بود.یعنی جنین ...

عزیزم بار اول از ۶ تا تخمک ۴ تا جنین، دوم از ۶ تا تخمک ۲ تا جنین و بار سوم از ۱۰ تا تخمک ۵ تا جنین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم به دکتر زرنانی نشون. دادم گفت تیروئیدت برای بارداری بالاست باید دارو بخوری و. گفت انعقادی. هم ...

عزیزم تیروئیدت بالا بود حواسم نبود،بگم.....

بالای سه بود یادمه باید زیر ۱/۵-۲ باشه....

چون اوایل بارداری جور غده تیروئید جنینم باید مادر بکشه.....

ببین مال من زیر ۲ بود قبل انتقال و به محض + شدن چک کردم یهویی شد ۵/۵ یعنی کلا اوایل بارداری مستعد کم کاریه.....

اون تلرانس رو برا این بالا رفتنه لحاظ میکنن که سر به فلک نزنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانوما شبتون بخير.بعدازانتقال ماست خوبه يان؟؟؟؟وچايي

عزیزم چی خوبه چی بد دقیق نمیشه گفت چون به طبعت بستگی داره ولی در کل هم ماست هم چایی طبعشون سرده.....

اگه طبعت سرده که کلا هر دو واست خوب نیست.....

اما در کل جدای از طبع چایی بهتره کمتر خورده بشه و اگه هم میخوری خیلی کمرنگ باشه....

منم با چند روز تاخیر به شوهرم گفتم پریود شدم داغوووووون شد انگار خبر مرگ کسی رو بهش گفتم انقدر بهم ر ...

عزیزم میوه صبر شیرینه.....

ایشالله به زودی شیرینیش براتون موندگار میشه.....

آنا جون هستی‌.. یه راهنمایی میخام...🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
منم دقیقا بخاطر همین موضوع دوس ندارم اصلا بهش بگم.انقدم مواظبمه یه روز که تاخیر داشته باشم مدام هوا ...

عزیزم اگه اینجوری اذیت میشی خوب تاریخ پریودتو دیرتر بگو....

اینطوری هم خودت کمتر اذیت میشی هم اونا.....

خیلی امشب گریه کردم به هیچ عنوان گریه ام بند نمیومد انقدر که قلبم شکسته بود 

عزیزم عیبی نداره هر از گاهی لازمه برا سبک شدن باری که رو دل سنگینی میکنه.....

چقدر دلم میخواست جای اونایی باشم که راحت باردار شدن و شاید یه وقتهایی حسودی کردم، خدایاااااااااااااا ...

عزیز دلم ببین مادری کردن خیلی سخته.....

خیلی وقتها آدم کم میاره.....

شاید همین سختیای قبل باردار شدن یه نعمته واسه ماها که بعدا شب بیداریا و خستگیا و سختیا از پا نندازدمون چون یاد این راه سخت میفتیم و میگیم شکررررررر....

اما مادرشدنمون راحت بود زودتر از کوره در میریم و ناشکری میکنیم.....

چقدر اونایی که باردار میشن ناز میکنن برای شوهزهاشون چقذر عشوه میان چقدر عزیز تر میشن ولی ما چی، امشب ...

عزیزم قیافتو نبینینه چیه؟

اصلا اینجوری فکر نکن.....

نمیگم ناراحت نیست.....

نمیگم تو حسرت نیست.....

اما دلیل نمیشه اینجوری فکر کنی.....

این نیز بگذرد.....

روزای خوشتون پیش روتونه.....

آنا جون هستی‌.. یه راهنمایی میخام...🍀

بگو عزیزم.....

بگو عزیزم.....

عزیزم تو پیام گفتم. و هم اینکه بین شیره انگور خرما توت و ارده کدوم بهتره...؟؟

من تو غذا خوردن همیشه اعتدال گرمی سردی رو دارم.بیشترم گرمی... چون طبعم سرده.شدید نه،سرد یواش😁دستو پامم سرده.جوراب دارم تو خونه همش.. رحمم سرده.. حالا میخام یدونه از این شیره ها رو بگیرم بخورم تا قبا انتقال.. مثلا صبونه بخورم یا یکی دو قاشق تو شیر..

پیاده روی هم دارم.روزام در حد پنج یا ده مین دوچرخه ثابت.. روغن سیاهدونم در حد دو هفته یبار شاید بمالم.. شوهرجان میگه از این قرتی بازیا نکن ب دکتر میگم😆 شالم نیبندم ب کمرم تو پریودی گاهیم تو روزای دیگه.. ک بعد چندروز طاقتم نمیاد انگار گر میگیرم..

دیگه گفتم این کارارو کنم قبلا اومدن مهمون ۹ماهم🍀🍃

عزیزم تو پیام گفتم. و هم اینکه بین شیره انگور خرما توت و ارده کدوم بهتره...؟؟ من تو غذا خوردن همیشه ...

عزیزم همه شون خوبن هر کدوم معتبرتر بود بگیر بخور.....

انقدر ناراحتم و غمم بزرگه حتی تایپ کردم برام سخته احساس میکنم کلمات گنجایش غمم رو ندارم و کم میارن و ...

عزيزم غصه نخور همه دست خداست با يه اشاره همه چي رديف ميشه حتما حكمتي هست كه فعلا نميده گريه كن اشكال نداره ولي ناشكري نكن تازه تو گريه هات ماروهم دعا كن ميفهممت ادم بعضي هارو ميبينه كه ناخواسته باردار ميشن ناراحتم هستن يا با يبار نزديكي حامله ميشن دوست خودم اينجوري بود اما بايد ببيني حكمت چيه من و تو سردرنمياريم خدا روزاي خوبم نصيبمون كنه ايشالا خواهر عزيزم ما خيلي نعمتارو داريم كه ساده از كنارشون ميگذريم خدا خيلي تا به حال بهمون لطف كرده حالا اين يه نعمتو فعلا صلاح ندونسته بده نبايد ناشكري كني بسپار به خودش. اميدوارم همه منتظرا روزي با لب خندون بيان و بگن به ارزوشون رسيدن   فقط نااميد نباش زندگيتو بكن زندگي همش بچه نيست 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي