2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
خانوما روغن ساه دونه برا قبل انتقال فقط زیر شکم چربش کنم یا برا کمر هم خوبه؟؟

فکرکنم همون شکم و زیر شکم.منم میخوام امتحانش کنم.فقط اینکه الان که پریودم اشکال نداره اینکارو کنم؟یا باید صبر کنم پریودم تموم شه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آمین اره محیا مثل من خیلی دوست داره مقایسه کنه.یکی از دلایلش فکرکنم اینه به دکترمون ایمان نداریم!نم ...

يه چيزي بگم باور كن

داشتم اين كامنت رو واسه محيا جون مينوشتم يهو ياد شما هم افتادم گفتم خبري ازش نيست ميخواستم خاكستري رو تو خط أولم أضافه كنم گفتم حالا بنده خدا پيداش نيست كه

همين كه إرسال كردم ديدم به به خانم تشريف اورده 😂😂😂

خدايا اينم به زودي مامان دوقلوها كن تا موضوع سوالهاش عوض شه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
فکرکنم همون شکم و زیر شکم.منم میخوام امتحانش کنم.فقط اینکه الان که پریودم اشکال نداره اینکارو کنم؟یا ...

به من ک گفتن بعد از پریودی من یه ذره به کمرم هم زدم ینی ضرر داره،؟

خدايا اگه لايقم ميدوني منم مامان كن تا تو كار بقيه دخالت نكنم 😒😒😒

فقط خواهشا اگه سه تامون با هم مامان شديم از همديگه سوال نپرسيم چون دليل مامان شدنامون با هم فرق داره 😜😜😜

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
بستگی به شدت مشکلت داره ولی معمولا تا آخرش داری..... من سر هر دو بارداریم تا آخرش داشتم....

مشکل چی؟؟اخه من الان حدود س روز ایناس ک تموم شده چیکارکنم الان ضرر داره واسه جنین ینی؟؟

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
 يه چيزي بگم باور كن داشتم اين كامنت رو واسه محيا جون مينوشتم يهو ياد شما هم افتادم گفت ...

وای من معروف شدم رفت😂عاشقتم بخدا.امیدوارم هممون با هم مامان شیم😍😍😍من که شب میخوابم صبح‌پامیشم ۲۰۰ تا سوال طرح میشه تو مغزم.خیلیاشو دیگه برای حفظ آبرو اینجا نمیگم😂خب واقعا اینجا از مرکز ناباروری بهتر اطلاعات میشه کسب کرد بخدا.اونجا خیر سرشون دکترا و مشاورا همه نشستن ولی ادمو قانع نمیکنن که.بعد من‌خودم شخصا از مطب دکتر‌میام بیرون سوالام یادم میاد تازه😂

حالا میخواستم بپرسم انا‌جون که شرایط شوهرش مث شوهر‌من بود هربار چندتا‌جنین تشکیل میشد‌ واسش

البته خودمم ذخیرم در حد انا جونه.واقعا سواله برام

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
به من ک گفتن بعد از پریودی من یه ذره به کمرم هم زدم ینی ضرر داره،؟

پس منم بعد از پریودی شروع میکنم.نه عزیزم بعید میدونم ضرر داشته باشه.ولی بازم از کسایی که استفاده کردن بپرس.حالا با یه ذره اتفاقی نمی افته که

آنا جون خوبی بهتری عزیزم ... بازم تبریک بابت نی نی گلت ...انشاالله همیشه سلامت باشید سایه تون بالا ...

ایشالله خیره و برا لانه گزینیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها.خوبین؟امیدوارم حال همتون خوب باشه.منم بعد ۴روز تاخیر پریود با درد شدید اومد سراغم.حالم ب ...

عزیزم میفهمت....

ایشالله خوشحالی مستدامتون تو راهه و به زودی میاد سراغتون....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مشکل چی؟؟اخه من الان حدود س روز ایناس ک تموم شده چیکارکنم الان ضرر داره واسه جنین ینی؟؟

به شدت مشکل انعقادی ربط داره.....

حتما نیاز نداشتی ادامه بدی عزیزم خوب.....

وای من معروف شدم رفت😂عاشقتم بخدا.امیدوارم هممون با هم مامان شیم😍😍😍من که شب میخوابم صبح‌پامیشم ۲۰ ...

بار اول ۴ تا، دوم ۲ تا سوم ۵ تا.....

بار اول ۴ تا، دوم ۲ تا سوم ۵ تا.....

مرسی که جواب دادی فداتشم.پس یعنی زیادم بد نبوده.چون فکرکنم تعداد تخمکات هم همین حدودا بود.یعنی جنین تشکیل میشه در حد چهار پنج تا با این شرایط اسپرم

عزیزم میفهمت.... ایشالله خوشحالی مستدامتون تو راهه و به زودی میاد سراغتون....

دعاکن مهربونم.امیدوارم همینطور باشه😍😍😍😘