2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
ثمين چرا كسانى كه مشكل ايمنى دارن بايد قرص پردنيزولون رو تا ١٧ ماهگى بخورن طبق گفته دكتر  ولى ...

17هفته خواهری.17 ماه که خیلیییییییییییییییه .دکتر گفت پردنیزولون توی بارداری باعث بالا رفتن قند میشه شما هم که مشکل مقاومت انسولین دارین قطعا بعد دیدن قطب جنینی باید پردنیزولون قطع بشه و بجاش جایگزین بدیم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اکی پس دوتایی باید ۱۰ نیم باشه.. والا من که به طرازی اعتماد دارم.گفت فعلا خوبی..  البته اینم ب ...

والا طرازی به من گفت خوبی ولی هم بهت پردنیزولون میدم هم سرم آی وی آی جی گفتم اگر خوبم برا چی میدی گفت برا سقط مکررت .حرفشو به توکلی زدم گفت از نظر من لازم نیست ایشون تخصصشون نازایی هستش ولی من ایمونولوژ هستم و به نظرم توکلی درست تر میگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

17هفته خواهری.17 ماه که خیلیییییییییییییییه .دکتر گفت پردنیزولون توی بارداری باعث بالا رفتن قند میشه ...

منظورم همون ١٧ هفته بود😂😂😂فكر كنين حاملگى ١٧ ماه  باشه😳آخه مى دونى ثمين منم قند ناشتام بالاست ٩٥ هست

ايشالا اين بار مثبت بشم و نياز پيدا نكنم اما اگه اين بار هم نشه همش ترس از بالا رفتن قندم دارم به خاطر همين فكر مى كنم تا ١٧ هفته خيلى زياده

ثمين چرا كسانى كه مشكل ايمنى دارن بايد قرص پردنيزولون رو تا ١٧ ماهگى بخورن طبق گفته دكتر  ولى ...

عزیزم ت و ک ل ی برا من پرد بعد انتقالو کلا قبول نداشت.....

بعد انتقالو دکتر زنانم تجویز کرد که قرار بود طبق شرایطم تا بیست هقته داشته باشم ولی برا مشورت که رفتم پیش ایمونولوژم گفت لااقل دیگه زودتر شروع کن به کم کردن و قطعش.....

که دیگه قطع کردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منظورم همون ١٧ هفته بود😂😂😂فكر كنين حاملگى ١٧ ماه  باشه😳آخه مى دونى ثمين منم قند ناشتام ...

هانا الان به این چیزا فکر نکن انشالله که معجزه ی خدا شامل حالت بشه عزیزم 

اکی پس دوتایی باید ۱۰ نیم باشه.. والا من که به طرازی اعتماد دارم.گفت فعلا خوبی..  البته اینم ب ...

عزیز دلم ثمین نمیگه که مال همه باید زیر ده و نیم باشه.....

منظورش اینه دکتر طبق شرایط ثمین گفته باید دوتاییش زیر ده و نیم باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام بچه ها.خوبین؟امیدوارم حال همتون خوب باشه.منم بعد ۴روز تاخیر پریود با درد شدید اومد سراغم.حالم بده.همش کیسه ی آب گرم دستمه.چرا اخه من که پریودم انقد منظم بود هرسری ۲-۳ روز جلو مینداختم انقد تاخیر داشته.من فقط‌قرص امگا ۳ و فولیک ۵ و تیروییدمو میخوردم.

یعنی ممکنه به خاطر داروها باشه؟نگرانم نکنه حالا که دارم به سیکل پانکچرم نزدیک میشم رحمم به هم ریخته باشه و کیست داشته باشم😭بچه ها بنظرتون روز ۱۲-۱۳ پری برم سونو که‌ مطمئن شم هم از‌ اوضاع فولیا هم از کیست و عفونت؟

مامانم و شوهرم کلی امید داشتن.این چند روز کشتن منو انقد گفتن استراحت کن هیچ کاری نکن.ولی من مطمئن بودم پریود میشم.چون دو روز قبل یواشکی بی بی چک گذاشتم و منفی‌بود.حالا نگرانم چجوری به شوهرم بگم 😆اسیر شدیم بخدا.خوشحال بود میگفت نی نیمون به فکرمه میخواد پولامو پس انداز کنم 😁 همین خوشحالیا و امیدواریای الکی ادمو داغون میکنه.منم اگه خدا بخواد اذر میرم برای پانکچر و انتقال

الانم شدیدا دل درد و کمردرد دارم😒ولی خب‌خوب میشم تا فردا پس فردا

فقط خداکنه مشکلی نباشه و تاخیر پریودم بخاطر استرس باشه!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
رویا جان دیروز که برای انتقال رفتم تو مرکز همه کارکنان و خود دکتر صحبتشون این بود که چقدر این ماه تا ...

اين ماه همه به امام حسين ع و شش ماهش قسم دادن خدارو😭😭

...
عزیز دلم ثمین نمیگه که مال همه باید زیر ده و نیم باشه..... منظورش اینه دکتر طبق شرایط ثمین گفته بای ...

آنا جون خوبی بهتری عزیزم ...

بازم تبریک بابت نی نی گلت ...انشاالله همیشه سلامت باشید سایه تون بالا سرشون ...

میگم کسی که رگه های قهوهای ببینه البته با دستمال کشیدن ..روز دوم سوم انتقال معنیش چیه .و یه کم حالت پریودی ..خوب یا بد ..

بچه‌ها من نگران لاله جونم.کسی خبری نداره ازش؟ان شاالله که به سلامتی زایمان کرده دیگه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
17هفته خواهری.17 ماه که خیلیییییییییییییییه .دکتر گفت پردنیزولون توی بارداری باعث بالا رفتن قند میشه ...

راس ميگه كورتون كلا قندو بالا ميبره يه بار يه بتامتازون بهم تزريق كردن اصلا يه وعضي قندو داغون كرد چن روز طول كشيد تا عادي شه

...

خدايا اين محيا رو هر چه زودتر مامان كن 

دختر اينقد به خودت استرس نده

چرا همش دنبال ايني كه شرايط ديگران رو با خودت مقايسه كني بخدا بعضي مواقع هر چه كمتر بدوني بهتره

منم با خوندن بعضي از كامنت ها وسوسه ميشم سوال بپرسم ولي ميگم بي خيال ندونم بهتره كمتر استرس ميگيرم بعدا

من همش ميگم نبايد خودم رو با كسي مقايسه كنم هيچكس شرايطش دقيقا مثل من نيست كه.به دكترم اعتماد ميكنم ميگم هر چه گفتن انجام ميدم ولي تنها كمكي كه ميتونم خودم به خودم كنم اينه كه استرس و نگراني رو تا هر جا كه ميشه از خودم دور كنم

تو هم به دكترت اعتماد كن اينقد نگران نباش اگه من و تو هم لايق مادر شدن باشيم به وقتش ميشيم ديگه ،توكل كن به خدا

اينقد خودت رو اذيت نكن خواهر

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
خدايا اين محيا رو هر چه زودتر مامان كن  دختر اينقد به خودت استرس نده چرا همش دنبال ايني كه شر ...

آمین

اره محیا مثل من خیلی دوست داره مقایسه کنه.یکی از دلایلش فکرکنم اینه به دکترمون ایمان نداریم!نمیدونم چرا