2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
 اگه به خاطر زعفرونش مى گى به نظرم بخور اما زياد نخور كم بخور شما باردارى هوس كردى حتما بخور و ...

بله ب خاطر زعفرونش 

از موقع تاسوعا حوس كردم و نخوردم الان بدجور دلم ميخواد 

ممنونم 

اين روزا قسمت خودت ان شاءالله 😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تست نوار مثانه چیه دیگه؟ چیکار میکنن؟

من بايد اينو ١٢-١٣ سال پيش ميدادم البته بگما هرچي دكتر ميرفتم نميفهميدن دوماه پيش رفتم يه سوند بهت ميزنن يه سرم اب بهت ميزنن بعد يه سري تست ميگيرن كاري نداره اندازه مثانه و قدرتشو اعصابشو ميسنجن منكه كارم گذشته بود فقط دكتر گفت هروقت احساس دستشويي داري نرو بايد اين ميزانو ببري بالا هرچي تند به تند بري بدتر ميشي همين مثانم كوچيك شده زود پر ميشه اعصابشم قاط زده همش سيگنال ميده كه پره در اصل اينطور نيست خلاصه هرچي بدبختيه گير من افتاده ولي اگه توهم مشكل داري هرچند كم حتما پيگير باش 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
😂😂😂😂😂نه غصه نخور منم هستم تنها نیستی😅 مصیبت وقتیه که با خانواده همسر میریم سفر.... اینا عصر ه ...

واي به خدا عذابم تو مسافرته از اول سفر طي ميكنم هرجا گفتم بايد نگه داري با كسي باشيم كه رواني ميشم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
آره بابا بخور.... فقط زیاده روی نکن....

فدااااات شم آنا جان خوبي

ان شاءالله كاكول پسرت و دختر نازت خوب باشن 

فقط يه كاسه كوچولو ب اندازه حوسم 

كلا از خوراكي افتادم قانع هستم به يه كاسه كوچولو 

از وقتي تاسوعا عاشورا بوده حوس كردم تا الان 😢

اگه ریداکت کنن واسه بقیه جنین ها مشکلی پیش نمیاد؟  چطوری ریداکت میکنن؟

نميدونم والا☹️ زياد راجع به عواوضش نميدونم

با يه سوزن از ناف رد ميكنن ميره تو رحم بعد يه مايعي رو وارد بدن اون جنين ميكنن و سريع قلبش از كار ميفته😭

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلام بچه ها من از دیروز که این قرصای ویتامین با ال دی رو خوردم واقعا حالم بده همش حالت تهوع دارم میت ...

Ziziجون من با ال دی تهوع شدید میگیرم اما راهکار کشف کردم،نیم ساعت قبل خوردن ال دی قرص متوکلوپرامید بخور  سعی کن  معدت خالی نباشه من صبحا میخوردم

نميدونم والا☹️ زياد راجع به عواوضش نميدونم با يه سوزن از ناف رد ميكنن ميره تو رحم بعد يه مايعي رو و ...

الهى چه قدر ناراحت كننده😖من با يه انتقال جنين كه اينجا انجام مى دن مخالفم اما با سه تا هم مخالفم درسته احتمال اينكه هر سه تا بمونه كمه اما وقتى اينجورى هم پيش مى ياد واقعا حس بديه

نمى دونم چى بگم ايشالا هر تصميمى كه براش مى گيرن ختم به خير بشه🙏🏼🌸

الهى چه قدر ناراحت كننده😖من با يه انتقال جنين كه اينجا انجام مى دن مخالفم اما با سه تا هم مخالفم در ...

اره واقعا ايشالا هركار ميكنه به صلاحش باشه

شما كجايي كه فقط يه دونه انتقال ميدن؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلام بچه ها من از دیروز که این قرصای ویتامین با ال دی رو خوردم واقعا حالم بده همش حالت تهوع دارم میت ...

من قبلا که ال دی ایرانی میخوردم اینطوری میشدم به دکتر گفتم برام خارجی  نوشت مشکلی ندارم فقط گاهی قفسه سینم درد میگیره نمیدونم برای پردینوزولون هست یا نه