2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
یعنی صبح ناشتا یه لیوان آب ولرم می خورید؟ من خودم انجیرتازه روم جواب میده ولی یه کم دیگه فصلش نیست ...

بله صبح ناشتا 

یه لیوان اب ولرم +یه ق روغن زیتون ونصف لیمو ترش 

اما نمیدونم چرا فعلا اثر نداره 

خانما نشاسته رو تا چند روز باید بخوریم؟

عزیزم اگه مستعد یبوستی به هیچ وجه نخور....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من از دیروز که این قرصای ویتامین با ال دی رو خوردم واقعا حالم بده همش حالت تهوع دارم میتونم دمیترون بخورم چیکار کنم اصلا نمیتونم زیاد آب بخورم حالم بهم میخوره چیکار کنم؟؟

خدا جونم شکرت...
پس من بدبخت چيكار كنم كه مشكل مثانه هم دارم هميجوري همش احساس دستشويي دارم مواقعي كه سونو دارم كه رو ...

وای گلفام بد شانس من بودم که مرکزم با سونو انتقال میداد.... آنا امروز میگفت خیلی از مراکز بدون سونو انتقال میدن

مثانه من اینقدر زود پر میشه و اینقدر فشار مثانه اذیتم میکنه که شبا باید برم دستشویی بلافاصله بپرم تو رختخواب اگه نیم ساعت بینش فاصله بشه دوباره باید برم دستشویی.

حالا با این وضعیت روزایی که سونو شکمی داشتم از روز قبلش ماتم میگرفتم. این انتقال هم که دیگه نوبر همه فجایع بود😂

سلام خانوما ميگم از كجا ميشه فهميد سيكل انتقالمون چه نوعيه؟ چند نوع سيكل انتقال هست كلا و هركدوم چق ...

عزیزم خوب دکترت تشخیص میده چه نوع سیکلی برات خوبه.....

چند تا سیکلو من میدونم.....

کوتاه بلند.....

اگونیست، آنتاگونیست....

حالا ممکنه بلند از نوع اگونیست باشه یا کوتاه از نوع اگونیست......

یا کوتاه از نوع آنتاگونیست......

با ال دی یا بدون ال دی....

خوب سیکلها یا اسما ۱۵ روزن یا ۴۵ روزه.....

اسما ۱۵ روزن یعنی میتونه کمتر از ۱۵ باشه یا بیشتر.....

بستگی به پاسخ بدن و آماده شدنش داره.....

یا اسما ۴۵ روزه یعنی کمتر یا بیشتر از ۴۵ روز بشه.....

البته برا پانکچر  حدودای ۱۵ و ۴۵ میشه انتقال چند روزم دیرتر میتونه باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای گلفام بد شانس من بودم که مرکزم با سونو انتقال میداد.... آنا امروز میگفت خیلی از مراکز بدون سونو ...

پس مثل مني. منم عزا گرفتم خداكنه سونو وباشه وگرنه نميتونم تحمل كنم ديگه ممكنه ابياري بشه😂😂😂 اخه من نگه ميدارم بدتر ميشم ديگه تخليه نميشه. واي لگنو بگو چندبار لازم شده تو بيمارستان لگن گذاشتن نتونستم داشتم ميمردم از دستشويي ولي نتونستم تخليه كنم. 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام بچه ها من از دیروز که این قرصای ویتامین با ال دی رو خوردم واقعا حالم بده همش حالت تهوع دارم میت ...

عزیزم خوب خیلیا با ال دی تهوع دارن.....

فکر کنم بتونی دمیترون بخوری.....

با دکترت مشورت کن.....

یعنی صبح ناشتا یه لیوان آب ولرم می خورید؟ من خودم انجیرتازه روم جواب میده ولی یه کم دیگه فصلش نیست ...

برای من فقط آب ولرم ناشتا جواب میده.

در طول روز هم دو تا دیگه میخورم. اگر بحث حفاظت از جنین ها نباشه خیلی کارا میشه کرد برای یبوست اما تو این مپقعیت آب ولرم از همه بی خطر تره

اگر باردار نباشی برگ سنا بی نظیره. دم کن ناشتا بخور

عزیزم اگه مستعد یبوستی به هیچ وجه نخور....

نه خدا رو شکر. میترسیدم بعد انتقال یبوست بگیرم ولی خیلی حواسم هست ضد یبوست زیاد بخورم. انجیر... آلو.... کدو سبز تو سوپ.... آب ولرم..... گلابی

حالا نمیدونم تا کی باید نشاسته ادامه داشته باشه؟

وای گلفام بد شانس من بودم که مرکزم با سونو انتقال میداد.... آنا امروز میگفت خیلی از مراکز بدون سونو ...

ولي اگه مشكلت هميشگيه بعد باردارشدنت و زايمانت بسلامتي برو يه تست نوار مثانه بده منكه دادم اما همونم كه همونم چون دير رفتم 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
چه جالب من فکر میکردم فقط من اینطوریم    

😂😂😂😂😂نه غصه نخور منم هستم تنها نیستی😅

مصیبت وقتیه که با خانواده همسر میریم سفر.... اینا عصر هر جا رسیدیم میرن دستشویی ، شب هم هر جا واسه خواب گیر آوردیم میخوابن بدون اینکه معضل دستشویی داشته باشن. 😥

دیگه به شوهرم گفتم اگه شبا هتل گرفتی میام وگرنه با مامان بابات تنها برو سفر😁

عزیزم خوب دکترت تشخیص میده چه نوع سیکلی برات خوبه..... چند تا سیکلو من میدونم..... کوتاه بلند..... ...

خيلي كامل بود مرسي انا جون از توضيحت

حال ني ني خوبه؟ حسابي سرت شلوغ شده ها😊♥️

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

دوستم تو ٦هفته رفت ديد دوقلوعه امروز تو ٩ هفته رفت ديد سه قلوعه يكيشو ميخواد ريداكت كنه☹️

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم