2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047217 بازدید | 684581 پست
من هم آسپرین رو میخورم از تیر ماه

چه دوزی  رو می خورید؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام عزیزای مهربون. بچه ها من 1شنبه انتقال دارم.توصیه هاتونو بهم بگین لطفاااااااااا.. پیشاپیش ممنو ...

عزیزم فقط آرامشتو حفظ کن....

یه بند نخواب.....

تغذیه ت مناسب طبعت باشه و کار عجیب غریب نکن.....

ایشالله این دفعه مامانی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دارم میرم برای انتقال تو تاکسی تنها و بی کس نمیتونم جلوی اشک هام رو بگیرم. دعام کنید خیلی ...

عزیزم ما خدا رو داریم.....

همدیگرو داریم.....

تنها نیستیم.....

ایشالله من بعد وروجکات کنارتن و اصلا تنها نخواهی بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دارو كه ميدن ولي ال دي فكر نكنم بازم سوال كن 

بعضیا ال دی هم دارن بستگی به نوع پروتکل تعریفی برا هر فرد داره......

سلام دوستای عزیز من تازه اومدم تو این سایت .من این برج  پریود شم  باید برم سونوی روز سوم ک ...

عزیزم اولش کم کردن استرس.....

تغذیه مناسب طبع.....

عدم تقلید از تغذیه دیگران.....

خوردن زیاد آب.....

عزیزم سیکل انتقال فریز داری یا فرش؟

من سه ماه قبل پلنکچر شدم هایپر شدم پریود دوم رفتم‌ سونو روز سوم ضخامت اندومترم  هشت بود.دکترم گ ...

آهان پس انتقال فریز داری.....

عزیزم اولا بعد انتقال یه بند نخواب.....

هر از گاهی پاشو یه دوری تو خونه بزن.....

مواظب نفخ و یبوست باش.....

خواهشا سراغ بی بی نرو.....

+ فکر کن.....

خودتو مشغول کن.....

سلام آرزوجون خوبي؟ دومين پري تاخير نداشت؟ آرزوجون اولين پري بعد از پانكچر برام با لك بيني شروع ش ...

عزیزم به هم ریختن هورموناته نگران نباش......

زمان بدی درست میشه.....

سلام انا جون درچه حالی؟ نینی بدنیا اومد؟

فدات عزیزم.....

بله به دنیا اومده.....

دست بوس خاله هاشه.....

سلاممم عزیزم خوبین جوجه های خاله حالشون خوبه😍🌹😘❤️ سوالی داشتم ورزش کردن درحین سیکل ارادی نداره ؟ ...

عزیزم سیکل انتقال فریز نه موردی نداره....

البته تا روز انتقال....

اما اگه تحریک تخمدان باشه و آمپولا شروع بشن منع ورزش داریم.....

سلام دوستان

کسی اینجا کرم اُ استروژن استفاده کرده؟

اگر روزی دو خطکش ازش استفاده کنیم چند روزه تموم میشه؟

می خوام بدونم ازش چند تا بخرم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
انا جون با توجه به اينكه ممكنه سيكل لانگ در نظر بگيرن برام واسه انتقال و با اين حساب بايد چهار پري ب ...

عزیزم به نظرم عجله نکن....

چون فقط آمادگی جسمی که نیست روحا هم باید آماده بشی.....

اما بازم اگه صبرشو نداری برو ببین نظر دکترت چیه.....