2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
من بازم منفی شدم امروز بی بی گذاشتم و منفی بود البته از قبلش میدونستم چون هیچ علائمی نداشتم خیلی داغ ...

آخی عزیرم خیلی متاسفم نا امید شیطان گلم امیدت به خدا باشه البته من خودم زیادی امیدوارم همش فکر میکنم اگه انتقال بدم و منفی بشه شاید خیلی بهم بریزم

خدا جونم شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دارم میرم برای انتقال تو تاکسی تنها و بی کس نمیتونم جلوی اشک هام رو بگیرم. دعام کنید خیلی ...

همه دعاگوت هستیم. اونکه باید حواسش بهت باشه بدون اینکه تو بدونی حواسش بهت هست.... فارغ از اتفاقی که قراره بعد دو هفته برامون بیفته لذت حقیقی مربوط به همین دو هفته است که میزبان بچه هامون هستیم. تو این دو هفته چیزی در بدنت داری که نیمی تو نیمی شوهرته.... به این معجزه فکر کن تا دلت گرم بشه حتی اگه این حال خوب فقط دو هفته دوام داشته باشه.

يعني از قبل از پري سوم دارو نميدن؟؟؟

دارو كه ميدن ولي ال دي فكر نكنم بازم سوال كن 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
من دارم میرم برای انتقال تو تاکسی تنها و بی کس نمیتونم جلوی اشک هام رو بگیرم. دعام کنید خیلی ...

عزيزم با روحيه خوب برو ني ني هات رو بيار 

وقتي خداي به اون بزرگي همراه و مواظبته چه نياز به همراه داري،اتفاقا خيلي هم خوبه كه با ني ني هات خلوت كني

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ممنون عزیزم باشه سعی میکنم کمتر برم دستشویی منم احتمال میدم فشار رحم روی مثانه زیاد شده. هر شب شیاف ...

اره عزيزم از همونه ولي يه دكترتم زنگ بزن شايد عفونت هم گرفته باشي نگران نباش ولي ميدونم زياد دستشويي رفتن بدتر ميكنه هم احساس داري بايد بري وقتي ميري چندقطرس اين سيگنال اشتباه كه به مغز ميرسه بايد فكرشو نكني ببين اگه نري هم اتفاقي نميفته دستشوييت نميريزه خيالت راحت چون چيزي نداري كه بريزه اون مغزته كه اشتباه پيام ميگيره چارش تحمله ولي براي عفونت حتما تماس بگير

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
من دارم میرم برای انتقال تو تاکسی تنها و بی کس نمیتونم جلوی اشک هام رو بگیرم. دعام کنید خیلی ...

خدا بهمرات عزيزم تنها چرا خدا باهاته دعا بخون لاحول ولا قوت الا بالله العلي العظيم اياك نعبد و اياك نستعين همش اينو بخون

آخی ب سلامتی انتقال دادی هاناجون،میگماگفته بودی شنبه انتقال داری،چون پیاماروخوندم نگفته بودین ازانتق ...

مرسى عزيزم🙏🏼🌸ايشالا اين انتظار براى تك تكمون كوتاه و كوتاه تر بشه🙏🏼🌸💕

خانما یکی به داد من برسه😭😭😭😭😭 از یک ساعت بعد انتقال من تو دستشویی ام تا الان . طوری بهم فشار م ...

اب زیاد بخور عزیزم حتی اگه دلتم اب نمیخواد ولی اب بخور ،اب سرد نخور 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
دخترا یه سوال  بعد از انتقال استرادیول همچنان ادامه داره؟یا قطعش میکنن؟واقعا این قرص حالمو بد ...

وقتی قرص رو میخوری باید اب زیاد بخوری همه قرصا رو هم یک جا نخور

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

برات ایت الکرسی میخونم انشاالله همه چی بخوبی میگذره

من بازم منفی شدم امروز بی بی گذاشتم و منفی بود البته از قبلش میدونستم چون هیچ علائمی نداشتم خیلی داغ ...

مونيكا عزيزم مى دونم خيلى سخته خودم حس منفى بودن رو دو بار حس كردم اما چه كارى از دستمون بر مى ياد با غصه خوردن بچه دار مى شيم؟

من و بقيه ها همه حالتو مى فهميم

خودم ديروز دلم بدجورى گرفته بود حالتهاى پريودى هم داشتم مثل هميشه ١ هفته قبل بيشتر بهم ريختم و چون دلم هم از خيلى چيزها تو زندگى گرفته بود كلى گريه كردم آدميه ديگه يه وقتايى بايد غصه هاى دلش خالى شه حالا هر كى به نوع خودش

اما بايد قبول كنيم وقتى تو راه ميكرو قرار گرفتيم براى بعضى ها تلاشش و سختيش بيشتره يا بايد بعد از هر بار منفى شدن از هر چى ميكرو و انتقال خداحافظى كنيم يا بايد كم نياريم و بجنگيم ومهمتر از همه صبور باشيم

با اينكه ديروز روز سختى برام بود اما اينو به خودم قول دادم كه اگه خداى نكرده اين بار هم نشه باز كم نيارم فكر نكن سنم هم پايينه نه منم ٣٦ سالمه 

قوى باش عزيزدلم دنيا به آخر نرسيده هر وقت كم بياريم بدون شكست تو زندگيمونو قبول كرديم 

اينقدر مى جنگيم تا خلاصه ما هم روزى به حس مادرى برسيم🙏🏼🌸

سلام دوستان براي انتقال جنين فريز احتمال داره بازم سيكل لانگ باشه يا فقط اون واسه پانكچره؟؟؟؟ من ال ...

من سیکل پانکچرم لانگ بود .اما دوم پری سوم رفتم دیگه ال دی نبود.

البته بستگی به همون سونو داره

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار