2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047215 بازدید | 684581 پست
مرسى نازنين جون از توضيحت🌸💕 از كى و چه جورى گفت دكترت پردنيزولون رو بخورى؟؟

عزیزم به من گفته از اول پریود یکی صبح ویکی شب بخورم 

ولی اینکه تا کی باید بخورم رو نمی دونم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
خب دیگه ما هم پیوستیم به خیل منتظران😁 سه تا بلاست برام انتقال دادن. گفتن تا ۵۰ دقیقه بلند نشم ولی ...

مبارکت باشه مامان جون🍀 قدمش پر از خیر و برکت💚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم.نمیدونم بخدا.من امپولم‌گونال نیست.هنوزم شروع نکردم.یعنی گونال قوی ترین امپوله؟خب‌ممکنه همون ...

لاله جون بهم گفت ک پرگو باید برام تجویز شه ولی ب هر دری زدم نشد ک نشد.پرگو قویتره ولی میترسم ب اونم جواب نده بدنم.شوهرم میگه دیگه نمیزارم بری مرکز میریم مطب یه دکتر دیگه😢😢😢نمیدونم چیکار کنم دیگه.شما اف اس اچ و آ ام اچ چنده؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خیرش تو این باشه گلم ... واقعا سخته میدونم این همه دارو استفاده کنی و اخرشم اینطور ..قبلا گفتی تنبلی ...

مرسی عزیزم.آره ذخیره پایین و اف اس اچ بالا ک میشه نارسایی زودرس تخمدان دارم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

دوستان من الان برای اولین بار آمپول زیر جلدی سینافکت رو خودم دور ناف زدم 

الان انگار اون نقطه ودور وبرش چندتا جوش زده باشم شده روی شکمم چه اشتباهی کردم توی تزریقش ؟

فیلمش رو توی آپارلت نگاه کردم

فکر کنم بعد اینکه ۵۰ واحد از ظرفش برداشتم سرنگ رو فشار ندادم که از تهش یه کوچولو مایع بزنه بیرون وکامل هواگیری بشه

واینکه وقتی بین دوانگشت یه قسمت از شکم رو گرفتم وسرنگ رو داخل کردم بعد دو انگشت رو برداشتم وتزریق رو انجام دادم زاویه هم تقریبا ۹۰ بودآیا باید همچنان بین دوانگشت نگهش می داشتم؟

الان شوهرم ببینه شکمم رو دعوام می کنه چرا نرفتی بیرون برات بزنن

الان این آمپوله که حس می کنم مایعش زیر پوستم جمع شده دیگه تاثیری نداره؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم اعتبار عفونیا ۶ ماهه..... اگه گذشته باشه برا عمل و ورود به اتاق عمل مجبوری دوباره بدی.....

آنا جون این آزهای عفونی رو ک من قبل انتقال ندادم. به افراد خاصی میدن؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
مبارکت باشه مامان جون🍀 قدمش پر از خیر و برکت💚

قربونت بشم... بعید میدونم مونده باشه😔

اول اینکه زود بلند شدم برای دستشویی رفتن. از دیروز تا الان هم هر نیم ساعت میرم دستشویی. گلاب به روت دچار احتباس ادرار شدم. یکسره درد و سوزش دارم و احساس دستشویی شدید همش فک میکنم اگه برم دستشویی خوب میشم ولی ادرارم قطره قطره شده. میزراه ورم کرده نمیدونم چرا اینجوری شده

خونه بابام هم دستشویی تو حیاطه، مشهد هم به شدت سرد شده. اینقدر تو این هوای سررد تا دستشویی رفتم و اومدم که بعید میدونم جنین ها در امان مونده باشن😢

لاله جون بهم گفت ک پرگو باید برام تجویز شه ولی ب هر دری زدم نشد ک نشد.پرگو قویتره ولی میترسم ب اونم ...

عزیزم یکی از دوستان من توی دو دوره که کلی  فوستیمون براش تزریق کردند فقط یک تخمک داشت درحالی که درحالت عادی هم هرماه یک تخمک رو داشت وهمش ناراحت بود که تخمک نداشته باشه ولی دوره ی بعد که پرگوریس ومریونال بهش دادن کلی تخمک داشت بالای ۲۰ تا

یا برعکس آناجون فوستیمون روش خوب جواب داده بود

بدن با بدن فرق می کنه قطعا بدن شماهم به یکی از این داروها جواب میده شک نکن

همه امیدم به خدا و صاحب این روزهاس  ۵ هفته و ۶ روز

من مشهد که بودم یه دکتر سونوگرافی خوب میرفتم با مریض خیلی مدارا میکرد و دلداری میداد. میگفت تشکیل قلب تا هفته ۹ وقت داره. بعد از اون اگه تشکیل نشد نگران شو. میگفت حاملگی ها اینقدر استثنا داره که حد نداره. تو هر وقت چیز غیر عادی در مورد خودت دیدی بگو من یکی از اون استثناها هستم از راه متفاوتی قراره به نتیجه ای برسم که همه میرسن اما فکر بد نکن

قربونت بشم... بعید میدونم مونده باشه😔 اول اینکه زود بلند شدم برای دستشویی رفتن. از دیروز تا الان ه ...

اين حرفها چيه رويا

آخه كى گفته بايد حتما ١ ساعت بخوابى بعد از انتقال

من و همه افرادى كه اينجا تو مركزى كه مى رم انجام مى دم بعد انتقال بايد سريع بلند شيم و خيلى ها هم بعدش با كفش پاشنه بلند هستن و حتى با دوچرخه مى رن سر كاراشون

با اين حرفهايى كه مى گى پس هيچكدوم نبايد مادر بشن ديگه در صورتى كه اصلا اينجورى نيست

دختر خوب خداروشكر كن سه تا جنين بلاست برات انتقال دادن انرژى مثبت بفرست اينقدر الكى روحيه اتو پايين نيار اين روزا رو بايد به بهترين شكل بگذرونى تا روز آزمايش

باهاشون حرف بزن و توكلت به خدا باشه 

به خدا هيچ جايى استراحت مطلق رو تاييد و تاكيد نكرده اينقدر خودتو اذيت نكن عزيزم🌸

عزیزم تو هفته چند سقطشد؟  چه علایمی داشتین؟

فک کنم پنج اینا بودم.. همون افت بتا.. بعدم که کلا خونریزی داشتم طولانی.

واااااااي منم هنوز پري دوم بعد پانكچر نشدم  شما اخرين پري كي بوده؟؟؟؟ من ٣١ شهريور

من پری بعد پانکچر نیستم عزیزم. من بعد انتقال منفی تیر ماهم.. ۵مرداد پریود شدم، بعد ۵ شهریور ،بعد دوم مهر.. که دهم مهر رفتم سونو که ببینم کیستا آب شدن که رفع شده بود و دکترم آسپرین و داروهای دیگه داد که باز از ۱۴ام به خونریزی افتادم اما حجمش کم بود که اسپرین رو قطع کردم. حالا فک کنم بدنم بهم ریخته.. قبل اون ۱۴ هم دوبار نزدیکی داشتم.الانم  که آبانه نیومده .. همچنان منتظرم😁

اين حرفها چيه رويا آخه كى گفته بايد حتما ١ ساعت بخوابى بعد از انتقال من و همه افرادى كه اينجا تو م ...

ممنون هانا جان از دلگرمیت... 

حق با توئه... با اینکه درسشو خوندم اما نمیدونم چرا این فکرای مرخرف به سرم میزنه. واقعا توجیه علمی نداره

کدوم شهر آلمان هستی هانا؟

انشالله که بارداری گلم  

نی نی تپل جون بارداری اقدام میخاد دیگه😁 من از اول تیر که رفتم تو سیکل انتقال دکترم نزدیکی رو منع کرد.تا وسطهای مرداد که خونریزی بعد منفی شدنم بود.بعد کیست اوردم دکتر تا شهریور منعم کرد.رسیدیم مهر که بدون منع بود😁 دوبار نزدیکی داشتم بعد پریود.. درد داشتم خیلی عذر میخام انگار که بار اول باشه.چون من اصلا سابقه درد ندارم.گفتن چون مدت طولانی نبوده خشکی وتنگی و درد داشتی..‌بعدشم ک خونریزی افتادم البته لک بینی.. حالا بخاطر نزدیکیم بود یا آسپرین نمیدونم.

بعد لک بینیا ترشحات تخمک گذاری داشتم انگار که اخرای سیکلم بود.. من همیشه هفته دوم بعد پریود دارم ترشحاتو. و دکتر جان منع کردن😅😆😆😆 حالا اگه به همون دوبار من مامان شده باشم تا اخر عمرم مدیون خدا میمونم که بنده ی گنه کارشو لایق معجزه دونسته.🍀🍃 هر چی بشه راضیم به رضای خدا.