2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
منم دکترم افلاطونیان هستش هر سوالی داری در خدمتم

عزیزم چندتا سوال دارم ولی نمیخوام اینجا شلوغ شه زیاد.پس با اجازت تو خصوصی میپرسم🌷

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام دوستان دکتر من سه روز در هفته کرمانشاست بقیه روزها مطب تهرانه ، گفته روز اول تا سوم یا نهایتا چهارم قاعدگیت بیا واسه دارو واسه شروع سیکل ، من سیکلهام 28 روزه اس یعنی چهار شنبه پریود میشم دکترم یکشنبه میاد مطب ، خوب من چیکار کنم میشه پنجمم !!! از روز چندم سیکل دارو میدن؟ خیلی ناراحتم سر این موضوع  

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان دکتر من سه روز در هفته کرمانشاست بقیه روزها مطب تهرانه ، گفته روز اول تا سوم یا نهایتا چ ...

عزیزم نمیتونی زنگ بزنی بپرسی؟نمیشد زودتر بهت دارو بده؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام بچه ها من امروز روز 8 پری رفتم سونو دکتر گفت فقط یه فولی 9 و یه 4 داری سیکلم کنسل شد.چرا با این ...

خیرش تو این باشه گلم ... واقعا سخته میدونم این همه دارو استفاده کنی و اخرشم اینطور ..قبلا گفتی تنبلی داشتی؟؟

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم نمیتونی زنگ بزنی بپرسی؟نمیشد زودتر بهت دارو بده؟

ماه گذشته دقیقا روز سومم رفتم مطب دیدم نوشته رفته خارج کشور ... الان من چندماه همینطوری یه لنگه پام واسه این کار ... هرشب از فکر و خیال خواب به چشمم نمیاد.. تلفن که جواب نمیدن 

سلام بچه ها من امروز روز 8 پری رفتم سونو دکتر گفت فقط یه فولی 9 و یه 4 داری سیکلم کنسل شد.چرا با این ...

عزیزدلم.نمیدونم بخدا.من امپولم‌گونال نیست.هنوزم شروع نکردم.یعنی گونال قوی ترین امپوله؟خب‌ممکنه همون پرگووریس که میخواد سیکل بعدیت بده با بدنت سازگاری داشته باشه و جواب بده ان شاالله.غصه نخوریا.البته منم میترسم برای منم اینجوری شه...با‌توجه به اینکه من ذخیرمم‌پایینه...

ان شاالله عزیزم اینبار مامان دو تا فسقلی میشی.

حالت چطوره گلم؟خونریزیات کمتر نشده؟

ماه گذشته دقیقا روز سومم رفتم مطب دیدم نوشته رفته خارج کشور ... الان من چندماه همینطوری یه لنگه پام ...

معمولا داروها از روز دوم یا سوم شروع میشن

خب قبلش‌که‌اینجوری بهت گفت محاسبه‌نکرد پریودتو؟!عزیزم برات ممکن نیست بری تهران؟

حالت چطوره گلم؟خونریزیات کمتر نشده؟

ممنون بهترم.دو روزی نداشتم ولی امروز صبح باز از خواب که بیدار شدم متاسفاته دیدم.

راستی برای سونو دکتر پوراشرف رو تعریفش رو شنیدی؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
معمولا داروها از روز دوم یا سوم شروع میشن خب قبلش‌که‌اینجوری بهت گفت محاسبه‌نکرد پریودتو؟!عزیزم برا ...

اخه واسه یه ویزیت برم تهران؟؟ بخدا دیگه توانم بریده ، من یه آدم معتقدی بودم و هرگز نمازم قضا نمی شد ولی توی این راه نه دیگه اعتقادی واسم مونده نه اصلا نمازی میخونم ... هرشب کلی با خدا دعوا میکنم و گریه میکنم واقعا بزور شوهرمه که میخوام برم ای وی اف کنم... سه ساله هربلایی به سرم اومده ، دوبار ای یو ای کردم کلللی دارو و امپول زدم و بعدش عذاب کشیدم ... گناه من چیه که بدن سالمم رو دارم نابود میکنم با این امپولها ... ببخش پرحرفی کردم خیلی ناراحتم سر اینکه این ماهم اگه نشه بهم دارو بده واسه تاریخ سیکل م  

عزیزم فدات..... خوبیم فقط انصافا زمان کم میارم.... ایشالله از این کم آوردن زمانا قسمت تک تکتون.... ...

فداتشم،خدا برات حفظشون کنه، درسته الان سختت هست ولی حداقل باهم بزرگ میشن

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
پس به جنسیت نیست. حالا من اینو نمیشناسم چون دیگه مشهد نیستم‌اما سال ها با وجود مردای رادیولوژیت دیگ ...

چون من از عدم مهارت خانمها تو زندگیم خیلی صدمه دیدم تعصب پیدا کردم روی آقایون😄

عزیزم کاش اینجا بذارید ماهم استفاده کنیم😘

عزیزم گذاشتم صفحه 6050 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘