2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047684 بازدید | 684621 پست
منم همسرم تنها رفت برای نمونه. روزی که من پانکچر داشتم نفراول بودم.اصلا نمیتونستم همراه همسرم برم. ...

درسته گلم.شوهرم خودش دوست نداره من باهاش برم برای نمونه.من فکرمیکنم اگه تنها باشه استرسش کمتر باشه.برای همین هیچوقت اصرار نمیکنم.اما همیشه میدیدم زن و شوهرا با هم میرن برای نمونه.البته من هرچی خوندم دربارش نوشته بود که اگر نمونه بدون نزدیکی انجام بشه دقیقتره.واسه همین خودش میرفت.ان شاالله ماهم نتیجه میگیریم.خداروشکر تو این مدتی که اومدم تاپیک خیلی مثبت داشتیم،همین بهم انگیزه و امید بیشتری میده...خدا خودش هوای دلمونو داره💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنون عزیز مهربون خدا دست پر روانه اش کنه حاجت منو هم بده که بچه دار شدن دو تا از پسر عمه هامه

الهی آمین عزیزم

اسمشونو نوشتم تو لیست .انشاالله حاجت روا بشن ❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لاله جونم آره آذرماه باید برم برای پانکچر.اخه من همینجا رفتم دکتر زنان گفتم یه دارویی بده برای تقویت ...

عزیزم منم واسه تنبلی تخمدان دکتر بهم متفورمین داد و گفت باردار هم شدی ادامه میدی تا قلب بچه تشکیل شه.من تنبلی داشتم و قند ناشتام هم ۹۰ همیشه...اگه قندت بالا نیست لزومی نداره که واسه بالابردن کیفیت تخمک بخای این قرصو مصرف کنی.چون نظم بدنتو بهم میریزه خداینکرده و بدتر اوضاع رو خراب میکنه.بس حتما قند خونتو چک کن و اگه حدود ۸۵ به بالا بود بخوری بهتره.و درضمن اگه خوردی باید تا تشکیل قلب بخوری..

کلومیفن هم اصلا اصلا اصلا مصرف نکنی ها..بعدا داروهای میکرو اثرش کم میشه.. داروی تحریک تخمدانه.به من تو سیکل ای یو ای و اقدام طبیعی دکتر داده بود..

همون فولیک اسید مصرف کنی کافیه به نظرم

بچه ها متفورمین خیلی ذهنمو‌درگیر کرده.سرچ کردم دیدم اکثرا به اونایی تجویز شده که پلی کیستیک هستن و ت ...

خاکستری جان پیش این دکتر میخای ای وی اف کنی ؟😐

فقط ویتامیناتو بخور و اسید فولیک و اب زیاد.موادپروتئین دارهم زیاد بخور از الان..راستی حتی ویتامینای محلول در چربی رو نباید بدون بررسی بخوری گلم.ویتامین ای و دی رو نباید زیاد مصرف کرد.چون اسیب میزنه به کبد و کلیه گلم..این متفورمین یه حس خیلی بدی هم میده به ادم که اشتهات کور میشه و عصبی میشی..نخور اگه قندت بالا نیست

درسته گلم.شوهرم خودش دوست نداره من باهاش برم برای نمونه.من فکرمیکنم اگه تنها باشه استرسش کمتر باشه.ب ...

عزیزم زنگ بزن مرکز یا بیمارستانی که قراره انجام بدی. مشورت کن.پاسخگویی نداره؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
 به ما که ندادن ممنون دوستم که بهمون این اطلاعات رودادی فقط نمیدونم چطور سیوش کنم

اسکرین شات بگیر عزیزم یا اگه تل گرام داری ایدیش بده واست بفرستم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

سلام خانما کسی هست 

من از دیروز ظهر معده درد دارم از دیشب خیلی شدید شده اصلا نتونستم دیشب درست بخوابم چیکار کنم چی بخورم دردش کمتر کنه؟؟؟دکتر خودم امروز نیست که باهاش تماس بگیرم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
سلام خانما کسی هست  من از دیروز ظهر معده درد دارم از دیشب خیلی شدید شده اصلا نتونستم دیشب درست ...

تهوع هم داری؟ دکتر من رانی تیدین داد. و یه قرص ضد تهوع.البته من نخوردم چون قابل تحمل بود برام.

میگعت ضرر نداره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
مگه میشه نمونه با همسرا داد چه جالب ما با هزارتا خواهش نمونه رو از خونه میبردیم ولی خب همیشه میگفتن ...

آره اتاق مخصوص درست کردن. ولی جو خوبی نداره. برعکس مرکز ما میگه نمونه ای که به طور مصنوعی توسط خود مرد گرفته بشه کیفیت بهتری داره

دوستان من رحمم سرد بود ،همیشه هم درد پریودی شدید داشتم ، ماه قبل دوبار عسل شیاف کردم و شال هم همش دور دل وکمرم بسته بود ، الان پریود شدم بعد از سالها درد کشیدن برای اولین بار بدون هیچ دردی پریود شدم😣😣 رحمم گرم شده دیگه دست میزنم سرد نیست ، خواهش میکنم دوستانی که رحم سرد دارن حتما گرمش کنن ،واسه من خیلی خوب بود گفتم به شما بگم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘