2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047627 بازدید | 684620 پست

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باورتون میشه من فقط یک بار این اتفاق رو تو خواب تجربه کردم اونم وقتی بود که چند روزی از مصرف استرادی ...

اره عزيزم خانما هم اينطور ميشن من فكر كنم كسايي كه طبع گرمتري دارن منظورم تو روابط دو طرفس بيشتر اينطور ميشن شايدم اشتباه ميكنم من تو دوران بارداري از نزديكي منع شده بودم كلا اون ماه هارو شايد به خاطر اين بوده ولي بازم ميگم خيلي غيرعادي بود هرخوابي ميديدم بيربط و با ربط اينجور ميشدم واقعا كلافه كننده بود

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
منم یه ناراحتی مشابه دارم. همش دارم غصه میخورم اما دیگه فایده ای نداره.... روز پانکچر من و شوهرم رو ...

مگه میشه نمونه با همسرا داد چه جالب ما با هزارتا خواهش نمونه رو از خونه میبردیم ولی خب همیشه میگفتن کیفیت رو پایین میاره  

مگه میشه نمونه با همسرا داد چه جالب ما با هزارتا خواهش نمونه رو از خونه میبردیم ولی خب همیشه میگفتن ...

منم همیشه وقتی شوهرم میخواست ازمایش بده تنها‌میرفت.ولی خب خیلیا رو میدیدم با خانماشون میرفتن برا نمونه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
 نمیدونم شاید این باشه انجامش میدم ولی خودمم فکر میکنم به خاطر داروهای هورمونیه که میخورم چون ق ...

عزیزم بادکترت درمیون بذاری بهتره.من خوندم که به خاطر هورمونا بعضی از زنان تو دوران بارداری میل جنسیشون میره بالا ارضا شدن تو خواب هم حتما به خاطر همینه

كسى تا به حال اين قرص بروملين رو مصرف كرده؟جدى خوبه براى لانه گزينى؟

منم برام خیلی جالب بود و میخواستم بپرسم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم