2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047635 بازدید | 684621 پست
آره عزيزم خيلى حرفش برام قانع كننده بود تاكيد داشت ايمنى بدن در شرايطهاى مختلف در حال تغييره حتى به ...

هانا جان دقیقا من هم اینو تحربه کردم
من پارسال با شریکم به مشکل برخوردم و خیلی اذیت شدم
همون تایم ازهای ایمنی دادم
لب مرز بودن دو تاش
بعد از چند ماه که از شریکم جدا شدم و میخواستم وارد سیکل بشم هم تکرار کردم که خیلی فرق داشتن
حتی یادمه همین جا هم نوشتم که بچه ها ارامش داشته باشین قبل از سیکل چون تمام موارد ایمنی میتونن با استرس و مشکلات عصبی بدتر بشن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه پس ديدي درست يادم مونده، شما بودي، من تازه با اين تاپيك اشنا شده بودم هيچ وقت يادم نميره اولين نف ...

محیا جان هایپر شدی عزیزرم؟
فک کنم خودت بودی که خیلی در موردش میترسیدی و سوال میپرسیدی
اخرش گریبان گیرت شد؟
الان بهتری؟

عزیزم هر کسی شرایطش فرق میکنه
بستگی داره تخمدان یه نفر جقدر بزرگ شده
اگه دکترت بهت ال دی داده که تخمدانت کوچیک بشه حتما مصرف کن و اقدام نداشته باش
چون اگه باردار هم بشی خطرش خیلی زیاده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
منم همیشه وقتی شوهرم میخواست ازمایش بده تنها‌میرفت.ولی خب خیلیا رو میدیدم با خانماشون میرفتن برا نمو ...

منم همسرم تنها رفت برای نمونه.

روزی که من پانکچر داشتم نفراول بودم.اصلا نمیتونستم همراه همسرم برم.

هممون دوست داریم طبیعی باردارشیم اما خب نمیشه.. اون بالاسری خودش میبینه ما چرا مجبوریم نطفمون رو آزمایشگاهی تشکیل بدیم... 🍀🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
مرسی از راهنماییات انشاله بارداری راحتی داشته باشی و بزودی صدای قلبشو بشنوی

ممنون عزیزم انشاالله 

انشاالله همه منتظرا قبل عید و واسه عید هدیه خدا مهمون دلشون باشه 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
عزیزم تبریک میگم 

ممنون لاله جون

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
متاسفانه وقتمم خیلی کمه...واقعا نمیدونم چیکارکنم.اره دکترا هم که نظر همو قبول ندارن زیاد.بخوام کلومی ...

عزیزم میخوای وارد سیکل میکرو بشی؟
ص ها زیاد بود من نرسیدم بخونم
اما اگه میخوای میکرو کنی به هیج وجه سر خود کلومیفن نخوری ها عزیزم

سلام خانما گرفتم جواب آزمایشمو بتام 3000ه ب نظرتون دوقلوعه؟؟؟

مبارکه عزیز
امیدوارم به سلامتی و دل خوش طی کنی این روزا رو

بچه ها من یه خط در میون خوندم
شاید بهتره بگم ذه خط در میون
امیدوارم خبر مهمی از چشمم دور نمونده باشه

مواظب خودتون باشین
منو هم دعا کنین

انشالله عزیزم قربونت که بهم روحیه میدی از خدا میخوام نصیب هممون این شادی ها بشه اینقدر غمگینم امروز ...

عه عه ناامیدی تعطیلااااا دیگه نبینم...

برای خودت نسخه جلو جلو نپیچ از خدا بخاه حتنا میده😍😍🤗🤗ما تموم تلاشموتو میکنیم ان شاءالله خدا هم برامون بخاد

گلم مبارکه دکترت کی بود؟ چه داروهایی قبل پانکچر استفاده کردی؟ کامل توضیح بده؟ چه مدت اقدام بودی؟&nbs ...

مرسی فدات عزیزم,چون باردوم انتقالم بود دقیق یادم نیس ولی گونال اف اینا,دکترم مهرا کتابی بیمارستان مهر 

ی سال تواقدام بودم نشد رفتیم دکتر گفت ای وی اف ولی خودم کاملا سالم بودم مشکل از همسرم بود

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
عزیزم میخوای وارد سیکل میکرو بشی؟ ص ها زیاد بود من نرسیدم بخونم اما اگه میخوای میکرو کنی به هیج وجه ...

لاله جونم آره آذرماه باید برم برای پانکچر.اخه من همینجا رفتم دکتر زنان گفتم یه دارویی بده برای تقویت تخمک بهم متفورمین داد.حالا هرچی سرچ میکنم این قرص رو به پلی کیستیکا تجویز کردن.من ولی مشکلی ندارم‌.نه کیست دارم،نه قند دارم،نه پریودم نامنظمه،تازه ذخیرمم پایینه.همون ۱/۳ هست.واسه همین به شک افتادم برای خوردنش.عزیزم شما که اطلاعاتتون بالاست میشه کمکم کنین؟بهم اسیدفولیک داد،ویتامین ای روزی یکی،ویتامین دی گفت هفته ای یکی بخور.ازمایش ویتامین دی دادم رنجش تا ۳۰ بود ازمایش من ۲۵/۵ بود.گفت بخور برسه به ۲۹ یا ۳۰.

امگا ۳ داده روزی یکی

و متفورمین گفت از هفته ی اول نصفی شروع کن.هفته ی دوم روزی یکی.هفته ی بعدش دوتا.گفت تا روزی سه تا برو اگه تونستی.حالا واقعا نمیدونم باید این قرصو بخورم یا قیدشو بزنم همون ویتامینا و فولیکو فقط بخورم؟خیلی نیاز دارم به کمکتون

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم