2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047638 بازدید | 684621 پست
گفته صبحانه سوپ.خورش. پوره خوبه بخوریم؟ غذاهای قلیایی چی میشه؟

درسته گفته اینا خوبه من بیشتر پوره خوردم البته به جای کره از روغن زیتون استفاده کردم که خودش یه قلیایی محسوب میشه

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دقیقا همین سوالمه والا...من نشنیدم کسی اسمشو بگه...ولی میگه 4تا هم میشه خورد

قرصش خوبه ولی به سختی گیر میاد داروخانه به من گفت اناناس بخور بهتر از این قرصه چون خودش سرشار از بروملینه و طبیعی هم هست

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
چه جالبه.چرا از این بروشورها بقیه جاها نمیدن خب😒

یعنی بقیه مراکز نمیدن؟؟؟

قرصش خوبه ولی به سختی گیر میاد داروخانه به من گفت اناناس بخور بهتر از این قرصه چون خودش سرشار از برو ...

دُزهاى مختلف داره؟چه دُزى بايد خورد؟

واقعا تاثير داره؟؟كاش كسى كه تجربه داشت مى گفت بهمون

اينجا مى تونم راحت بدون نسخه پيدا كنم اما نمى دونم واقعا موثره يا نه

من باز هم منفی شدم.اینبار حتی گریه هم نمیتونم بکنم.

ایشالا معجزه خدا شامل حالت بشه🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دُزهاى مختلف داره؟چه دُزى بايد خورد؟ واقعا تاثير داره؟؟كاش كسى كه تجربه داشت مى گفت بهمون

نه دزهای مختلف نداره ولی الان که تحریمیم نیست من پیدا نکردم دکتر خودمم سفارش کرد اناناس طبیعی بخر پنج قطعه کن روزی یه قطعش رو بخور تو این بروشور هم نوشته میگفت اگه کسی به اناناس حساسیت داره بره دنبال قرص بروملین

دُزهاى مختلف داره؟چه دُزى بايد خورد؟ واقعا تاثير داره؟؟كاش كسى كه تجربه داشت مى گفت بهمون اينجا مى ...

قرصش کلا بدون نسخه میدن چرا از اناناس استفاده نمیکنی من که اناناس خوردم خداروشکر مثبتم شد

نه دزهای مختلف نداره ولی الان که تحریمیم نیست من پیدا نکردم دکتر خودمم سفارش کرد اناناس طبیعی بخر پن ...

الان سرچ كردم ديدم اما نزديك خونمون يه مغازه است كه مكملهارو داره الان ديدم داره و ٥٠٠ ميلى گرم هستش

اگه آناناس واقعا خوبه بخوريم من سرى اول خوردم اما بعد شنيدم مى گن خوب نيست

نمى دونم واقعا خوبه يا بده و اين قرص هم موثره يا نه

یعنی بقیه مراکز نمیدن؟؟؟

نه من جایی ندیدم بدن!به من فقط‌یه بروشور دادن توضیحات عمل و ای وی اف!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
الان سرچ كردم ديدم اما نزديك خونمون يه مغازه است كه مكملهارو داره الان ديدم داره و ٥٠٠ ميلى گرم هستش ...

هر چیزی متعادلش خوبه مثل بعد که نتیجه مثبت شد نباید اناناس خورد تو همون روزاهم زیادش خوب نیست 

واقعا نمیدونم اصفهان مرکزش و دکتراش خیلی سفارش میکنن به اناناس البته در حد متعادل نه زیاده روی 

بچه ها همسر مهربون جواب آزش چی شد؟

مشکوک بود شنبه دوباره باید از بده انشاالله بتاش بره بالا

بچه ها متفورمین خیلی ذهنمو‌درگیر کرده.سرچ کردم دیدم اکثرا به اونایی تجویز شده که پلی کیستیک هستن و تنبلی دارن.من حتی به دکتر‌گفتم‌ذخیرم پایینه.اول گفت کلومیفن بخور.بعد گفت‌متفورمین بهتره برات.حالا چیکار کنم؟امروز نصفشو خوردم.نمیخوامم لاغر شم.وزنم بالا نیست.اما هرجا خوندم نوشتن باعث لاغری میشه

آنا جون یا بچه هایی که اطلاع دارین توروخدا راهنماییم کنین.که‌اگه ضرر داره نخورم.همون ویتامینا رو بخورم فقط

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم