2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047682 بازدید | 684621 پست
تي تي جون اين متفورمين يعني غير از كيفيت خود تخمك، روي لانه گزيني و موفقيت بارداري هم تاثير داره؟ و ...

روی لانه گزینی اهمیتی نداره ولی روی عملکرد تخمدان تاثیر داره برای قبل از پانکچر...بعدشم اگر بدن احتمالا برای کیست و تنظیم هورموناس.

محیا جان داشتم پریود میشدم سر درد وحشتناک داشتم اونقدر که سینه درد برام مهم نبود و شیاف دیکلوفناک گذاشتم چون حس میکردم تخمدان چپم داره میترکه...خیلی روز و شب قبل از پریود اذیت اینطوری شدم ولی وقتی پریود شدم فرداش دردام قطع شد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فداتشم باید دوتا پری بگذره برم تا ۱۰ روز طبیعیه عزیزم تا پری بشی با ارامش بزار طی شه گلم اصلا عجل ...

انشالله عزیزم قربونت که بهم روحیه میدی از خدا میخوام نصیب هممون این شادی ها بشه اینقدر غمگینم امروز خیلی گریه کردم نمیدونم چم شده میترسم نشه 😔

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
برای پریودی فکر کنم باید پروژسترونو قطع کنی تا بیاد..من یک هفته بعد قطع پروژسترون پریود شدم

خداکنه عزیزم همینطور باشه دکترم گفت ۱۵ دیگه نیومد بیا کنترل بشی 😒

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

سلام خانوما میخوام یه سوال بپرسم روم نمیشه بخدا ولی خیلی نگرانم میشه اگه کسی اطلاع داره جوابمو بده من از وقتی باردار شدم همش توی خواب ارضا میشم بخدا اصلا به این چیزا فکر نمیکنم ولی نمیدونم چرا اینجوری شدم هر سه چهار روز یه باری اتفاق میفته اصلا هم رابطه ندارم از وقتی انتقال دادم،باور کنین میترسم بخوابم هماتوم هم دارم خیلی میترسم چکار کنم خطری نداره؟ بازم ببخشید دوستان

سلام عزیزم اره معدم خوب شد البته اشتهام زیادنیست ولی شکر میوه نمیتونم هنوز بخورم.عادیه من که ازروز ا ...

ترشح سفید که عفونت نیست

بافت ترشح تو زمانهای مختلف تغییر میکنه بعضی وقتا سفید بعضی وقتا آبکی

فقط خیلی خوب خودت رو بشور و خشک کن 

هر وقت هم احساس کردی لباس زیرت خیسه عوض کن تا همیشه تمیز باشه

وسواس نگیری ها...😉

درد هم طبیعیِ، الحمدالله همه داشتن ، شیرین تحمل کن روزهای خوشی در راه است🌷

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام عزیزم مرسی دیگه سونو نرفتم دکتر گفت هفته دوازده برای سونو ان تی بیا نمیدونم هنوز هست یا نه ولی ...

تو هم مثل منی 🤣🤣🤣منم میگم نمیدونم هست یانه؟درد نداری؟من درد دارم کمی.منم۱۲ هفته سونو نوشته

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
ترشح سفید که عفونت نیست بافت ترشح تو زمانهای مختلف تغییر میکنه بعضی وقتا سفید بعضی وقتا آبکی فقط خ ...

فدات شم.مرسی

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
ای جونم...حسابی به خودت برس تا شنبه مامان قوی باشی عزیز دلم

ممنون چشم دعام كن به خير بگذره همش استرس دارم جنيني نداشته باشم لعنت به اين استرس

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام خانما گرفتم جواب آزمایشمو بتام 3000ه ب نظرتون دوقلوعه؟؟؟

مبارکِ

🌷❤🌷❤🌷❤🌷

فکر کنم دوقلو باشه 

هر چندتا هست انشالله سالم بمونن و تپل موپول بیان بقلت

روز چندمت رفتی ؟

چند تا انتقال دادی؟

چند روزه بودن؟

سلام خانوما میخوام یه سوال بپرسم روم نمیشه بخدا ولی خیلی نگرانم میشه اگه کسی اطلاع داره جوابمو بده م ...

😉

چیز مهمی نیست

کاش همه مثل شما مشکل داشته باشن

سطح استروژن بدنت رفته بالا

هورمون ها فعال شدن واسه خودشون

تو هم مثل منی 🤣🤣🤣منم میگم نمیدونم هست یانه؟درد نداری؟من درد دارم کمی.منم۱۲ هفته سونو نوشته

نه عزیزم من درد ندارم شما هماتومتون چند درصد بود من پنجاه درصد بود امپول و شیاف استفاده میکنی؟ امپول انوکسا و ا اس ا هم استفاده میکنی؟