2777
2789

دخترم واکسن۱۸ ماهگی زده پریروز اصلا حال نداره و بعدشم ک سرما خورده خودمو شوهرمم سرما خوردیم 

با این حال باید از شوهرم بچم پرستاری کنم امروز ساعت ۱۱ پاشدم از خاب تا همی الان داشتم کار میکردم تااومدم مرتب کردم جارو کردم دستمال کشیدم چقدر ظرف شستم و‌......دیرم ساعت ۶ حتی موهامم همین الان شونه کردم بعد خیلیا میگن تو خونه میخوره میخابه این زنا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداییش شاغلا بیشتر کار میکنن ولی لذتی نداره غذات رو شب قبل درست کنی یا عدس پلو فریزری بخوری

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱 بجز روغن همشون رو داروخونه داره emtehanejabr.blogfa.com

بخدا که کار زن خونه دار بیشتر هم‌هست من خودم هر دوتاش تجربه کردم وقتی تو خونه ای خونه زود کثیف میشه مجبوری دوباره جمع کنی به خصوص با وجود بچه 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

درک میکنم چی میگی واقعا سخته بعضی‌ها واقعا بی انصاف هستن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خداییش شاغلا بیشتر کار میکنن ولی لذتی نداره غذات رو شب قبل درست کنی یا عدس پلو فریزری بخوری

لذتهای زندگی که اینا نیستن

گاهی برای رسیدن به چیزهای بزرگتر باید از این مسائل کوچیک چشم پوشی کرد

من هم بیرون کار میکنم هم الان که مرخصی زایمانم خونه کار میکنم 

میتونم بگم خانه داری سخت ترین کار و چون مادرا با عشق و فداکارن این سختی رو به راحتی انجام میدن برا همین به چشم نمیاد

گدنه الوداع گلنه جان فدا

اگر منظورت خانمهای شاغل هستند که اغلب اونها هم همه این کارها رو می‌کنند اگر منظورت شوهرت هست اون دیگ ...

ن عزیزم منظورم اطرافیان هست ک میگن خانه دارید چیکار میکنید خیلیا رو دیرم ک زن خانه دار تنبل فرض میکنن سوهرم اینجور نیست و قدر میدونه

سَبک زندگیت اشتباهه وقتی هم شما و هم همسرت بیمار هستید چرا شما باید پرستاری ایشون رو کنید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

ولی من عاشق خانه داری هستم از شغل بیرون خیلی بدم میاد

البته هنوز مجردم 

حالا خیلیا میگن هنوز تجربه نکردی بفهمی چیه 

ولی خب تمام کارای خونه با خودم هست یعنی واقعا با علاقه انجام میدم 

حالا بر خلاف نظرای نی نی سایتی ها 

و اینم بگم واقعا سخته تو یه تاپیک دیگه دیدم میگفتن 

خانه دار ها اصلا نمی‌فهمن سختی یعنی چی 

بخور و بخواب 

سرما و گرما حالیشون نیست 

گرا جلو کولر 

سرما جلو بخاری