2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست
من فقط به دکتر گفتم هیچ مکملی نخوردم.میشه یه دارو بنویسی که تو این ۴۰ روز یکم تخمکام تقویت شه.اخه سه ...

من شنيدم متفورمين رو كيفيت تخمك ها هم تاثير مثبت داره

حتما يه دليلى داشته بهت داده اگه قانع نشدى كه چرا بهت داده من جات بودم يه بار ديگه ازش مى پرسيدم و مى گفتم كه من نه پلى كيستيك هستم و نه قندم بالاست پس چرا برام تجويز كردين؟

اگه جوابش قانعم كرد ادامه مى دادم و اگه نه قطع مى كردم

به خودت استرس نده بابتش بپرس خيال خودتو راحت كن وگرنه هى برات اما مى مونه عزيزم

متاسفانه اینجا که من زندگی میکنم دکترای عالی نداره.همین منو یه شک میندازه و اعتمادمو از بین‌میبره.من ...

مى تونى و وقتشو دارى كه از دكتر ديگه اى مشورت بگيرى؟؟؟

هر چند كه اينو مطمينم هر دكترى نظر خودشو داره و نظر دكتر ديگه رو اصلا قبول نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنيدم متفورمين رو كيفيت تخمك ها هم تاثير مثبت داره حتما يه دليلى داشته بهت داده اگه قانع نشدى كه ...

حق با توعه گلم.همینکارو میکنم.ممنون ازت

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
فکرمیکنم اکثرا کسایی که خوردن هم مثبت شدن!نمیدونم والا.اخه اناناس که خیلی‌گرمه.من تا میخورم گلوم‌درد ...

بعدش حتما حتما یه لیوان اب بخور 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
ترجيح مى دم همون آناناس رو مصرف كنم تا بخوام قرصى رو كه تا به حال نخوردم تو اين روزاى مهم براى ...

از ته دل دعا میکنم معجزه خدا رو ببینی همینطور بقیه دوستان

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
مى تونى و وقتشو دارى كه از دكتر ديگه اى مشورت بگيرى؟؟؟ هر چند كه اينو مطمينم هر دكترى نظر خودشو دار ...

متاسفانه وقتمم خیلی کمه...واقعا نمیدونم چیکارکنم.اره دکترا هم که نظر همو قبول ندارن زیاد.بخوام کلومیفن بگیرم چی؟اونم شرایط خاصی داره؟کاش اصلا نمیرفتم.از همون اول اووابوست میگرفتم میخوردم!!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من شنيدم متفورمين رو كيفيت تخمك ها هم تاثير مثبت داره حتما يه دليلى داشته بهت داده اگه قانع نشدى كه ...

بنظرت الان بخورم تا سیزده پریودم که باز باید برم پیشش؟

نوشته کربوهیدرات باید کم خورد سیب زمینی و برنج ک جفتشون جز کربوهیدراتای بالاس که

من برنج دوبار یا سه بار کلا خوردم 

سیب زمینی میپختم خوب میمرزیدم یکم نمک و روغن زیتون و شیر اضافه میکردم

من تغذیم مثل قبل بود زیاد وسواس بخرج ندادم فقط چیزای قاعده اور نخوردم 

متاسفانه وقتمم خیلی کمه...واقعا نمیدونم چیکارکنم.اره دکترا هم که نظر همو قبول ندارن زیاد.بخوام کلومی ...

در مورد كلوميفن من اصلا اطلاعى ندارم وقتتو هم با رفتن به دكتر ديگه كه مطمينم هيچ كى نظر اون يكى رو قبول نداره هدر نده

پيش همين دكترت برو و بپرس و خودتو اذيت نكن 

فكرتو آزاد كن از اين مساله فعلا تا فردا برى بپرسى 

من برنج دوبار یا سه بار کلا خوردم  سیب زمینی میپختم خوب میمرزیدم یکم نمک و روغن زیتون و شیر اض ...

مرسی از راهنماییات

انشاله بارداری راحتی داشته باشی و بزودی صدای قلبشو بشنوی

دوستای گلم به لطف خدا ازمایشم مثبت شد با بتا 1861  ممنونم از همتون واسه دعاهاتون انشاالله ...

عزیزم تبریک میگم 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام خانما گرفتم جواب آزمایشمو بتام 3000ه ب نظرتون دوقلوعه؟؟؟

مبارکه عزیزم🍃🍀

التماس دعا 🌹🌹

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
من این ماه باید میرفتم داروهامو میگرفتم واسه پانکچر .ولی خوب همسرم دلش خاست اربعین کربلا باشه.الان د ...

ممنون عزیز مهربون
خدا دست پر روانه اش کنه
حاجت منو هم بده که بچه دار شدن دو تا از پسر عمه هامه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو