2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047386 بازدید | 684597 پست
دوستا عزیزان سوالی داشتم  من 24 مهر انتقال داشتم الان روز هفتم انتقالم.  رو چونم جوش دوب ...

سهی جون شاید گرمیجات خوردی ،جوش زدن یا نزدن ارتباطی به منفی شدن نداره انشالله جنینات  دارن لانه گزینی میکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من این ماه باید میرفتم داروهامو میگرفتم واسه پانکچر .ولی خوب همسرم دلش خاست اربعین کربلا باشه.الان د ...

الهی فدات بشم من که اسم منم نوشتی...ایشالله دلت شاد بشه و به نی نی سالمو صالحت برسی زووووود

خدا خیرت بده...😂😂😂 من همتون رو با هم قاطی میکنم جز چند نفر محدود

😅😅 بازم جای شکرش باقیه🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
منو ننوشتین که    

به روی چشمم شمارم مینویسم🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
مامان اینده این پریودی بعد از پانکچر شدتش زیاده؟؟ چون استرادیول رفته بالا دیواره ضخیم شده شدت پریود ...

من پریود بعد پانکچرم آره تقریبا زیاد بود.. باز عادی شد .. حتی کم شد چون ال دی میخوردم.باز بعد انتقال زیاد کم شد😁😁 والا هم پریودمون قاطی کرده هم خودمون😄😄😅

عزیزم ویتامین b12 چند روزی میزنی

عزیزم هفته ای یدونه..

پنج شنبه ها بعدازظهر میزنم.

چه مدت خورد فرتیل؟ دی اف آی اسپرم هم دادین؟ خیلی سوالام زیاده ببخش تی تی جون

رویا جان راحت باش هر سوالی بپرس

اورتومول رو 45 روز خورد....نه ازمایش دی اف ای ندادیم...مورفولوژیش خیلی بد بود...دکتر تا دید بدون حرفو حدیث گفت فقط میکرو تا چندتا سالم پیدا کنیم....قرص خیلی خوبیه اما گرونه هر یه دونه اش نزدیک 10تومنه

من تا قبل خوندن اين پيغام شما فكر مى كردم يكى ان اصلا دقت نكرده بودم كه دو نفرن😂

خخخخخ... خوب شد گفتم پس.. 

اخه هی میخوندم رویا  نوشته نزدیک انتقالم انقد تخمک دارم.. بعد باز یجا نوشته هنوز داروی پانکچر نگرفتم.قشنگ هنگ میکردما😆

من این ماه باید میرفتم داروهامو میگرفتم واسه پانکچر .ولی خوب همسرم دلش خاست اربعین کربلا باشه.الان د ...

کیانا گلی

زهراگلی

سها

ستاره

فرشته کوچولو

ترانه

Payton

خیلی خسته ام، من همیشه ی زندگیم تحت فشار بودم، همیشه هم خدا شاهده که همیشه حتی در خفای خودم که، اگر ...

اینقدر موج منفی نده محیا...کی گفته تنها قرار باشی؟پس نخودجیات که قراره بیان توی دلت کی هستن؟؟؟اونا مونسات دیگن

سلام خانما برای پانکچر دوباره وشروع سیکل دوم چند ماه بعد باید اقدام کنم؟

عزیزم از آخرین انتقالت چند وقت میگذره؟

با دکترت مشورت کن ببین نظر خودش چیه.

آزهای ایمنی و انعقادی انجام داده بودی؟

اگر اشتباه نکنم آنا جون به کسایی که جنین فریز ندارن کاریوتایپ رو پیشنهاد میده انجام بدن.همینطورdfiاسپرم.

مامان اینده احساس میکنم اواخر استفاده ی داروها چند روز قبل از پانکچر یه حالات سرماخوردگی مانندی ...

منم از دوروز قبل پانکچر همین طوری بودم ابریزشم داشتم...ولی تا روز پانکچر خوب میشی...یکمی به خاطر فشار روحیه به نظرم...چون استرس داریم اینطوری میشه...طبیعیه نترس

اینقدر موج منفی نده محیا...کی گفته تنها قرار باشی؟پس نخودجیات که قراره بیان توی دلت کی هستن؟؟؟اونا م ...

نخودچيااام😍😍😍😍😍😍😭😭😭الهي كه زودي بيان و قدبكشن خداي من،، تيتي جون منم اب ريزش بيني شديد پيدا كردم پس تقصير اين داروهاي،، شمام گونال و منوگون داشتين؟

اين دكتره به من گفته از پانكچر ب بعد هم تا ٥روز ستروتايد بزنم،، كسي بوده چنين باشه؟

...