2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047549 بازدید | 684607 پست
من این ماه باید میرفتم داروهامو میگرفتم واسه پانکچر .ولی خوب همسرم دلش خاست اربعین کربلا باشه.الان د ...

سارا جان ممنون که به یاد ما هستید امیدوارم این اتفاق خوب مقدمه عالی باشه برا ی اروزهای خوب پیش رو..به فال نیک بگیرید🌹و بار دیگه با دست پر شما هم به اتفاق برید زیارت...آمین

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
چرا عززززیزم؟؟ ببین از منی که یبار انتقال دادم بتو دوست عزیزم نصیحت.. فقط ارامش ارامش ارامش... اگه ...

خیلی خسته ام، من همیشه ی زندگیم تحت فشار بودم، همیشه هم خدا شاهده که همیشه حتی در خفای خودم که، اگر نگم همیشه به جرات میتونم بگم نود درصد موارد برای همه چیز کاملا کوتاه اومدم و همیشه گفتم مگه من کی هستم یه بنده ی کمترین برای همین همیشه گذشتم و گفتم عب نداره بزار من کمتر باشم کمتر هم شدم و زحمتو دردسرشم شامل زندگیم شده ولی حالا دیگه دلم ریش میشه اگر تنها هم بمونم😔 

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستای گلم به لطف خدا ازمایشم مثبت شد با بتا 1861  ممنونم از همتون واسه دعاهاتون انشاالله ...

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم بهت تبریک میگم ان شاءالله به سلامتی بغل بگیری 

مرسی از توضیحت، از کجا میدونستی که غلظت خون داری؟ علائم قبلیت چیا بودن؟

کلا خیلی کسل و بی حال بودم سر صبح.. سرمم سنگین بود و سرگیجه داشتم.

اوایل ازدواجم که اصلا بحث بچه نبود آز میدادم همیشه دکتر میگفت غلظت خونت بالاست.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خیلی خسته ام، من همیشه ی زندگیم تحت فشار بودم، همیشه هم خدا شاهده کخ همیشه حتی در خفای خودم که، ...

عزیزم همه ما اهدافی داریم تو زندگی که برای رسیدنش باید سختی بکشیم و پستی بلندی های زیادی رو طی کنیم🍀

حالا چه خوبه که وسط این سختی ها به نتیجه اخر راه فک کنیم و با عزم بیشتری ادامه بدیم....

یادت باشه پایان شب سیه سپید است🌹

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
کلا خیلی کسل و بی حال بودم سر صبح.. سرمم سنگین بود و سرگیجه داشتم. اوایل ازدواجم که اصلا بحث بچه نب ...

مامان اینده احساس میکنم اواخر استفاده ی داروها چند روز قبل از پانکچر یه حالات سرماخوردگی مانندی بهم دست داده یه حالت آلرژی مانند، ممکنه که به خاطر داروها باشه؟؟ یه خانومه تو‌مرکز میگفت زبونم لال داروها هستن که مشکلات ایمنی ایجاد میکنن، شما چیزی شنیدین در این مورد

...
موقع انتقال من خود خانوم دکتر بود.جنین شناسم بود همون اقاهه که زیر عکس تخمکا مهر و امضاش هست.دکترحجت ...

عزیزم شما هم کلینیک امید هستین

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
دوستای گلم به لطف خدا ازمایشم مثبت شد با بتا 1861  ممنونم از همتون واسه دعاهاتون انشاالله ...

خداروشکر عزیزم خیلی خیلی مبارکت...

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
الان بیمارستانی که شما میرین که همین طرح رو داره اسمش چیه؟ تهران؟

بیمارستان اکبر آبادی و آرش هم این طرحو دارن

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
من این ماه باید میرفتم داروهامو میگرفتم واسه پانکچر .ولی خوب همسرم دلش خاست اربعین کربلا باشه.الان د ...

سارا جون فداتشم اسم.منو هم بگو ممنون گلم. ...

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

خیلی خوشحال شدم گلمممم 

این هدیه شیرین گوارای وجووودت 💗💗💗💗💗💗💗💗

خداجونم شکرت