2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047550 بازدید | 684607 پست

سلام منم تازه وارد شدم به اينجا راستش حال ندارم از اول تايپيكو بخونم تنبلم ديگه منم دارم شروع ميكنم براي ميكرو برام دعا كنيد اولين باره سنمم بالاست شوهرمم اسپرماش ضعيفو و پايينه خلاصه در مجموع خوب نيستيم فقط خدا كمك كنه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
من ۲۴ ام اولین آزم بود.بعدی ۲۶ ام. اما بر طبق تاریخ آخرین پری تیکر گذاشتم‌که فکر کنم اشتباهه . و با ...

تاریخ انتقالت کی بوده ؟

از تاریخ انتقالت حساب کن + سن جنین هات + 14 روز 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من شرح رعایت نکردنامو گفتم. همون روز تقریبا سی تا پله رفتم بالا! طبقه سوم. سه شنبه بعدازظهر. ...

خدا کنه منم مث شما باشه.. توروخدا منم دعا کن

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
عزیزم بهتره تست نیترات بدی یه آز ادرار هم بده

سلام لاله جان از ادرار تازه دادم مشکلی نبود

از نیترات رای چیه؟

دکترم میگه ممکنه از شیاف سیکلوژست باشه هرشب مقعدی استفاده میکنم

سلام منم تازه وارد شدم به اينجا راستش حال ندارم از اول تايپيكو بخونم تنبلم ديگه منم دارم شروع ميكنم ...

سلام گلفام جون تا حالا میکرو کردی تحت نظر چه مرکزی هستی ؟ خواهرانه بهت میگم عزیزم ما خودمون باید حواسمون به دکترا باشه هر آزمایشی که دادی و اختلال داشتی رو باید خودت تحت درمان متخصصش باشی اگه به دکترا باشه که فقط آماده سازی تخمک و انتقال که همه پول و انرژیمون رو از دست می دیم  پس اول همه آزمایشاتت رو انجام بده و خودت حواست باشه ان شاء الله خدا کمکت میکنه عزیزم .

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
تی تی جون اگه بدونی تمام این 20 سال و من دنبال دکترا بودم نمیگفتی نگرانیت الکیه 6 بار پانکچر یک بار ...

ملکه شجاع

مطمئن باشششش که جواب این شجاعتت خیلی خیلی شیرینه...نی نیت دیگه سردش شده از بس فریز بوده وقتشه بیاد توی دلت گرم بشه حسابی

سلام دوستان گرامی

من 15مهرپریودشدم ورفتم برای گرفتن داروهای انتقال جنینام فریزشدن الان به شدت سینه ام دردمیکنم درحال حاضرفقط اسیدفولیک وآسپیرین میخورم از30مهرهم دوتاقرص موروکسی پروژسترون به مدت 10شب و5آبان هم آمپول میکرولین 1.2عضلانی بزنم خواستم بگم کسی هست شرایط منوداشته باشه

پنتاپروزول نیم ساعت قبل صبحونه خیلی موثره لااقل برا من موثر بود..... امتحان کن ببین جواب میده؟

سلام آنا جان 

شما خوبي عزيزم 

گل پسرت و دختر ان شاءالله خوب باشن

بله رفتم دكتر برام تجويز كرد و گفت نيم ساعت قبل از شام بخورم اما چون صبح ها بيشت. اذيت ميشم صبح خوردم 

اما سوزشش كمتر شده اما باز سر دلم سنگينه و از ظهر تا شب حس سنگيني رو دارم 

ميخوام يكي شب هم بخورم ببينم چي ميشه 

اين حسم باعث شده نتونم غذا بخورم از بوي غذا هم بدم مياد 

ان شاءالله اين دوران هم ب زودي بگذره 

ممنون ك تو هر شرايطي در كنارمون هستي 

خدا زندگيت رو برات روز ب روز  شادتر كنه ❤️

تاریخ انتقالت کی بوده ؟  از تاریخ انتقالت حساب کن + سن جنین هات + 14 روز

ده مهر بوده.

از ده مهر ا

تا الان میشه ۲۰ روز.

با پنج روزه بودنشون میشه ۲۵ روز.

هنوز ماه اولم.

میشه ۳ هفته و ۴ روز.

حالا کی باید رفت سونو که از ساک و قلب آدم خیالش راحت بشه؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ده مهر بوده. از ده مهر ا تا الان میشه ۲۰ روز. با پنج روزه بودنشون میشه ۲۵ روز. هنوز ماه اولم. م ...

٢٥ به اضافه ي ١٤ ميشه حدودا ٤٠ روزي

يعني شما پنج هفته و سه روزي تقريبا

آيا من دارم اشتباه محاسبه ميكم؟

...
ده مهر بوده. از ده مهر ا تا الان میشه ۲۰ روز. با پنج روزه بودنشون میشه ۲۵ روز. هنوز ماه اولم. م ...

هفته ي هشت فك كنم بري براي ضربان،،، اگه محاسبات من غلط غولوط نباشه اونوقت شما بيست روز ديگه بري براي ضربان و ساك و همه چي😍😍😍😍 حالا البته اينا همش حرفاي دوستانه س، براي تايم دقيقش از دكترت يا اناجان سوال كن، دكتر بايد تو دفترچه ت سونو مينوشت

...