2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047592 بازدید | 684616 پست
ماهم همینطور شده  زندگیمون،بین من و شوهرم دیگه حرفی رد وبدل نمیشه مگر اینکه یه حرف واجبی باشه ک ...

انتظار جان انشاالله نینیتو سالم بغل کنی کلی با امضات گریه کردم و برای همه ی منتظرا دعا کردم انشاالله که همه منتظرا به زودیه زود نی نی دار بشن 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا داره صبر همه مارو میسنجه فقط ناشکری نکنید عزیزان که آفت زندگیه در هر لحظه شاکر باشید

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
آنا جونم تادالافیل بود اسم قرص

آره عزیزم همین بوده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
البته دیگه باید خودم بیشتر حواسم باشه به سوالات دوستان که جواب بدم، چون به سلامتی داری میری مرخصی جا ...

ممنون از اینکه تو روشن موندن چراغ این خونه کمک میکنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

وای آنا جون چقدر خوشحالم بازم اومدی بهمون سر زدی.قدم نو رسیده مبارک الهی دومادش کنی .خدا بچه هاتو برات صحیح و سالم نگهداره زیر سایه پدرومادر بزرگ شن .چقدر زود گذشت اون روز که اومدی گفتی دعام کنید ی اتفاقی افتاده خیلی استرس دارم .9ماه گذشت و الان دردونت بغلته الهی شکرت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

یک لحظه تفکر....

واگویه ‌چیست؟

ﺁﻫﺴﺘﻪ ﺑﺎ ﺧﻮﺩ ﺻﺤﺒﺖ ﮐﺮﺩﻥ ﺭﺍ "ﻭﺍﮔﻮیه" ﻣﯽگویند.

ﻭﺍﮔﻮیه ﻫﺎ ﺍﺛﺮﺍﺕ عمیقی ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﻓﺮﺩ ﮔﻮینده ﺩﺍﺭﻧﺪ.

ﺩﺭ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ MIT امریکا، پژوهشی ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺷﺪﻩ ﮐﻪ ﻃﯽ ﺁﻥ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺷﺪﻧﺪ، ﺍﮔﺮ ﺷﻤﺎ ﺑﻪﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﻓﻘﻂ یک ﺑﺎﺭ ﺑﮕﻮیید:

"ﻓﻼﻥ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﻧﻤﯽﺗﻮﺍنم ﺍﻧﺠﺎﻡ دهم"

ﺑﺎید یک ﻧﻔﺮ ﺩیگر ۱۷ ﻣﺮﺗﺒﻪ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﮕﻮید ﮐﻪ "ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮﺍنید ﺁﻥ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩهید "

ﺗﺎ ﺍﺛﺮ ﻫﻤﺎﻥ یک بار ﺭﺍ ﺧﻨﺜﯽ ﮐﻨﺪ!

خیلی ﻣﺮﺍﻗﺐ ﻭﺍﮔﻮیهﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩ ﺑﺎشید.

ﻗﺪﺭﺕ ﻧﻔﻮﺫ ﮐﻼﻡ ﺷﻤﺎ ﺑﺮﺍﯼ‌ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﻫﻔﺪﻩ ﻣﺮﺗﺒﻪ ﺍﺯ ﻗﺪﺭﺕ ﮐﻼﻡ ﺩیگرﺍﻥ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ قوی‌تر است!

دوستان این رو نوشتم که بگم فعلا تنها راهی که داریم امیدِ .

یه نگرش مثبت میتونه این راه سخت و طاقت فرسا رو کمی راحتر کنه.

الهی تیکر بارداری تک تک تون رو ببینم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

آنا جون خيلى جات خاليه💕

اما هممون دركت مى كنيم ايشالا هميشه سلامت و شاد در كنار عزيزانت باشى عزيزم🙏🏼🌸اسم پسر گلتو چى انتخاب كردين؟

الشن شد؟

من رفتم تنها بیمارستان شهرمون.دولتی است. کادر خیلی خوبی داشت.مهربون بودن. هزینه هم صفر تومان. بله بخ ...

واقعا طبیعی یه نعمتیه....

من سر این زایمانم چند روز اول به دلایلی به جای استراحت به قولت با بخیه هام همش تو راه خونه بیمارستان بودم.....

هر چند عمل خوبی داشتم اما بازم به هر حال به جای استراحت بدو بدو کردم.....

پریا جون من یکبار واسه سونو رفتم  تک نفری ویزیت میکنه  ،یه خانم باردارسونو داشت با شوهرش ر ...

ممنونم عزیزم از جوابتون

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
دوستان عزیز من ازینکه به دخترم فقط شیر خشک میدم خیلی ناراحتم چون دل درد داره دفعش با زور هست میگم شا ...

عزیرم خوب اگه شیر داری چرا نمیدوشی شیر خودتو با شیشه بدی؟

من کلا بعد شش ماه شیرم خشک شد.....

البته قبلشم خیلی کم شد مجبور شدم ترکیبی بدم.....

از اول دادم کم دددم شیرمم خیلی زیاد بود بدنم یه حساسیت زد بیرون تمام بدنم میخارید ترسیدم دهنش بزارم ...

آهان پس عملا خشک شده....

باز میتونی چند روز شیرودوش امتحان کنی ببینی روون میشه یا نه اگه زیاد شد یه مدت با شیردوش بدوشی بدی.....

سلام دوستان  من خيلي سوزش سر دل دارم دارم چيكار كنم  هر چي ميخورم اذيت ميكنه  كسي ...

پنتاپروزول نیم ساعت قبل صبحونه خیلی موثره لااقل برا من موثر بود.....

امتحان کن ببین جواب میده؟

پیداکردین به منم بگین ازاول همین بودم قرص هم میخورم داغونم اصلا ازمعده درد نمیخوابم هیچ اشتهابه غذان ...

پنتاپرازول چی جواب نداده؟

امتحان کردی؟

نیم ساعت قبل صبحونه....