2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047584 بازدید | 684615 پست
بچه ها من پري هام يكسالي هست كه مث قديم منظم نيست.هميشه هم جلو مينداختم.از عيد تا خالا كه ٢٥-٦ روزه ...

باردار نیستی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

خواهش میکنم کسی تونست راهنماییم کنه  چکار کنم ک انشاللله این ماه باردار شم ....به نظرتون با اندازه این فولیکولا تو سوم پریودی  تا زمان تخمک گذاری  سایزشون خیلی نمیشه ؟؟؟

خدا جونم شکرررت  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید یه سوال عزیزم... برا رفع انسداد  و جراحی کدوم دکتر بهترن؟ شنا میدونین؟  امید پویان ...

ببین من با امیرجنتی وقت گرفتم چون دکتر رزاقی ،گفت بریم پیشش.ازطرفی آناازش راضی بود.

ازطرفی  هم بااینکه ماdfi ر تومرکز ناباروری انجام داده بودیم وتازه هم انجام داده بودیم.اماامیرجنتی قبولش نکرد و گفت باید این سیناانجام بدین 

بااین حال ،شوهرم قبول کردکه بره ابن سینا هم انجام بده،پس حتما برخوردامیرجنتی خوب بوده که شوهرم بدون هیچ مقاومتی راضی به ادامه شده.

شوهرم فعلا یه جلسه ست که رفته پیشش.تجربه دکترای دیگه ر نداریم.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
تمام دوستهام تمام دور و بری هام باردار شدن و بچه دارن تو هر جمعی میرم یا بچه داره یا بارداره شوهرمم ...

عین منی... شوهرم میشینه با بچه های داذاشش بازی میکنه.. قربون صدقه شون میره.. تازه داداشاش کوچکتر ازشن. تو فامیل شوهرم هم همیشه دوتا حامله هست.. الان اخرین حاملگی یک ماه دیگه میزاد... الان همه اون حامله ها بچه هاشون دنیا آمدن ننیدونی چه فامیل شوهری شده. پر بجه. همه هم از من و شوهرم کوچکتر. 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
سلام دوستان میشه کمکم کنید من ۲ سال اقدامم عکس رنگی هم انداختم خوبه شوهرمم نرماله ...قرار بود این ما ...

چون ۸ تا فولیکل تحریک شدن و دارن رشدمیکنن ،دکترا آیوآی نمیکنم.چون ممکنه چندقلویی ایجادبشه.

فولیکول ها رشدمیکنن.اگر خودتون طبیعی اقدام کنین شاید باررداربشی.اما سایز فولی بایدحداقل۱۸ بشه تتابارداارشی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
دوستان میگو بده برای سه ماهه اول؟ جنوبیاااا بگین

وااای دیدی مثبت شدی دختر.من چند روزی نبودم سریع اومدم پیدات کنم که دیدم تیکر زدی.خیلی خوشحاااال شدم یعنیا😍😍😍تبریک میگم.ان شاالله به سلامتی بغلش کنی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
چون ۸ تا فولیکل تحریک شدن و دارن رشدمیکنن ،دکترا آیوآی نمیکنم.چون ممکنه چندقلویی ایجادبشه. فولیکول ...

وقتی الان ک سوم پریودی سایزشون ۸ و ۱۲ تا اون موقع ۱۸ به بالا میشه 

خدا جونم شکرررت  
ببخشید تیکر بلرداریه ؟روز ازمایش زتون کی بود؟ 

من ۲۴ ام اولین آزم بود.بعدی ۲۶ ام.

اما بر طبق تاریخ آخرین پری تیکر گذاشتم‌که فکر کنم اشتباهه . و باید عوضش کنم. مخصوصا که آناجون گفتن اونایی که جنین بلاست داشتن ، ۵ روز باید اصافه کنن گویا.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
وااای دیدی مثبت شدی دختر.من چند روزی نبودم سریع اومدم پیدات کنم که دیدم تیکر زدی.خیلی خوشحاااال شدم ...

ممنون عزیزم.

ان شاالله شمام بیای به زودی خبر +شدنت رو بگی.

آلا جان نگرانیت الکیه...بدون که خیلی زوددد نی نی خوشگلت میاد توی دلت

تی تی جون اگه بدونی تمام این 20 سال و من دنبال دکترا بودم نمیگفتی نگرانیت الکیه 6 بار پانکچر یک بار لاپاراسکوپی یک بار هستروسکوپی یک بار کورتاژ دیگه جونی برام باقی نگذاشته . هنوز 3 تا فریز دارم و بار دیگه یا علی میگم و امیدم به خدا هست .

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
من ۲۴ ام اولین آزم بود.بعدی ۲۶ ام. اما بر طبق تاریخ آخرین پری تیکر گذاشتم‌که فکر کنم اشتباهه . و با ...

ببخشید شما که به سلامتی باردار شدین روز چهارم انتقال اگه پله رفته باشیمو دولا شده باشیم چند بار منفی نمیشه؟ شما اصلا تا روز ازمایش پله اینا نرفتین؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
ببخشید شما که به سلامتی باردار شدین روز چهارم انتقال اگه پله رفته باشیمو دولا شده باشیم چند بار منفی ...

عزیزم من شرح رعایت نکردنامو گفتم.

همون روز تقریبا سی تا پله رفتم بالا! طبقه سوم.

سه شنبه بعدازظهر.

و ۵ ش هم ظهر اومدم پایین و با ماشین شخصی برگشتیم شهرمون.

البته اون شب یزد خوابیدیم.

فرداشم رفتیم دو سه جای تاریخی یزد رو دیدیم که من تا ده تا پله رو میرفتم اما قسمتایی که بیشتر پله بود رو میموندم همسرم و پسرم میرفتن میدیدن برمیگشتن.

بعد ظهر همون روز راه افتادیم و آخر شب رسیدیم بندر و .....

در مورد پله به نظرم فقط نباید خسته کنی خودت رو.

از فرداشم که جا به جایی وسایلی که همراهمون بود و ...

دلا راست زیاد شدم ، ولی اصلا چیز سنگین بلند نکردم.

راهم زیاد رفتم پیاده.

حتی رانندگی کردم فواصل کوتاه رو.