2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047603 بازدید | 684617 پست
انا جون خیلی خوشحالم برگشتی به تاپیک واقعا جات خالی بود.انشالله ک حال خودت وگل پسرت خوب باشه. عزیزم ...

فدات عزیزم......

خدارو شکر بهترم.....

ایشالله قسمت تک تکتون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون خیلی خوشحالم برگشتی به تاپیک واقعا جات خالی بود.انشالله ک حال خودت وگل پسرت خوب باشه. عزیزم ...

عکس پروفایلمم گفتم دیگه وروجکام دو تا شدن پس دوتاشونم بهتره تو پروفایلم باشن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخي چقدر خوشحال شدم آنا جون نبودم مدتي  واااي چه خبر خوبي چه حالي ميكني با پسرت عزيزم قشنگ است ...

فدات عزیزم.....

فعلا کمک دارم اما تهش یه کارایی رو باید خودم انجام بدم.....

سعی میکنم در حد توانم کنارتون باشم.....

امپو ل و شیاف ازهردوش استفاده میکنین؟ بنظرت منم امپول بزنم؟ 

من بهم از اول گفته بودن روزی دو شیاف و سه روز درمیون یه آمپول.

شما طبق دستور دکترت عمل کن.ولی حتما تماس بگیر ببین تغییر میده یا نه !

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اول تبریک میگم به آنا جون ان شاءالله حال گل پسرت و خودت خوبه باشه

فدات عزیزم.....

به خونه خودت خوش اومدی....

ایشالله قسمت خودت و بقیه دوستان بشه....

دوستان من 40سال دارم و 20 ساله ازدواج کردم یعنی بگم مادربزرگ همه شما مشکل مرفولوژی و تحرک پایین و 6 ...

عزیزم میفهمت.....

انتظار طولانی واقعا انسانو از پا میندازه....

اما ایشالله به هدفت نزدیک شدی.....

مهم پایانه شیرینه که ایشالله به زودی قسمتت میشه....

دوستان من ۶۰ صفحه ای پست نخونده دارم.....

صفحه ۵۹۱۵ الی ۵۹۷۵.....

ایشالله سعی میکنم وقت بذارم بخونم.....

دوستان من ۶۰ صفحه ای پست نخونده دارم..... صفحه ۵۹۱۵ الی ۵۹۷۵..... ایشالله سعی میکنم وقت بذارم بخون ...

آناجون به سلامتی زایمان کردی تبریک میگم نامدار باشه  

خدایا شکرت😙

ممنون آنای مهربون اومدم پیش دوستان حال دلم خوب بشه و از اطلاعات شما و دوستای گلم بهره مند بشم اول آذرماه انتقال فریز دارم

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
عزیزم شما پیش برو جوابو گرفتی حالا بر اساسش تصمیم میگیری یه سیکلم عقب بندلزی یا نه..... میدونم دیفی ...

قربونت برم عزیزم چشم ممنونم از پاسخت

توکل به خدا❤️🙏

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
فدات شم .نه عزیزم اصلا تغذیه عادی فقط زعفران دکترم منع کرد تو اتاق عمل بازم من روی برنج یه کم میخورد ...

منم شیرسویا خوردم از دوسه روز قبل انتقال فک کنم تا 8تا10 روز بعد انتقال

تا چند روز بعد انتقال ادامه بدیم مشکلی نداره؟

فک میکنم اگر بیشتر ادامه میدادم شاید سقط نمیشد

آناجون به سلامتی زایمان کردی تبریک میگم نامدار باشه    

فدات عزیزم.....

بله ایشالله قسمت خودتون...

ممنون آنای مهربون اومدم پیش دوستان حال دلم خوب بشه و از اطلاعات شما و دوستای گلم بهره مند بشم اول آذ ...

ایشالله به زودی خبر خوشگله رو بدی.....

منم شیرسویا خوردم از دوسه روز قبل انتقال فک کنم تا 8تا10 روز بعد انتقال تا چند روز بعد انتقال ادامه ...

عزیزم سقط الکی نیست که با خوردن کم و زیاد شیر سویا بخواد سرنوشت بارداری تعیین بشه.....

من کلا سراغ این چیزا نرفتم.....