2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047592 بازدید | 684616 پست
ثمين انتقال بعديت كى هست؟

فعلا پریود نشدم منتظرم پریود شم روز دوم/سوم برم ببینم چی میگه .اخه قراره خراشم بده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسی عزیزم 3تا استرادیول تزریقیه؟زیرجلدی یا عضلانیه؟ سوپرفکت چیه پس؟

استرادیول قرصه عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به سلامتی عزیزم...ایشالله نی نی های خوشگل بهت بچسبن و خبر خوش بدی تا دلمون شاد شه پس بازم امپول دا ...

الهیییی عزیزم فداتشم ممنون از دعای قشنگت ،الهی که دامن همه منتظرا سبز بشه ،شما هم بزودی نی نی هاتو بغل بگیری

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ای جان...مرسی مهربون...همیشه دلت خندون باشه با دختر خوشگلت همیشه شاد باشی.

فدای تو عزیزم انشالله دل شماهم همیشه شاد و لبتون خندون و به ارزوی قشنگتون برسید 😘😘😘

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
راستی بچه هاااا اگه اصلا بچه ندارید اولین بار میخواین بچه دار شین چرا رویاااان با اون همه هزینه سرسا ...

من اصلا اطلاعی از مراکز درمانی تهران نداشتم  ،کاش زودتر میفهمیدم واقعا هزینه هاش سنگینه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
من اصلا اطلاعی از مراکز درمانی تهران نداشتم  ،کاش زودتر میفهمیدم واقعا هزینه هاش سنگینه

اره من خودم چون خیلی هزینه ها برام سنگین بود هر تاپیکی خوندم گفتم که هزینه های اونجا کمتره بلکه کسی که شرایطش مثل منه بتونه استفاده کنه حالا شماهم اطلاع رسانی کنید شایده گره از کار کسی باز شه 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
ايشالا اين بار بهترينها برات پيش بياد عزيزم🙏🏼🙏🏼🌸

خداکنه

عزیزم من استرادیول رو بعد از مثبت شدن هم دارم میخورم.  ایرادی نداشته باشه؟

نه تا هفته ی 12باید مصرف شه فکر کنم

خانما دکتر رزاقی مطبشون تجریشه؟دیر وقت میدن؟

عزیزم ایشون از ایران میرن 30مهر و قصد برگشت هم ندارن.بله دزاشیب هستش