2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047586 بازدید | 684615 پست
بچه ها کسی به تازگی آزمایش کواد مارکر داده؟ هزینه اش چقدر هست؟

کواد مارکر برا چیه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اره من خودم چون خیلی هزینه ها برام سنگین بود هر تاپیکی خوندم گفتم که هزینه های اونجا کمتره بلکه کسی ...

خدا خیرتون بده چشم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی بچه هاااا اگه اصلا بچه ندارید اولین بار میخواین بچه دار شین چرا رویاااان با اون همه هزینه سرسا ...

سلام خانمی شما کی مراجعه کردید؟نوبت دهیشون چطوریه من قصدivfدارم بار اولمم هست

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
دوغ شور هم خوبه و کلا چیزایی که پروتئین زیاد دارن.آبم فراوون بخور. یادمه من هایپر شده بودم ، آناجون ...

ممنون عزیزمم بابت توضیحت 🌹🍀یادم باید حتما انجام بدم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اره عزیزم اب پزش کن و از سه روز قبل از پانکچر تا هرزمانی بعد از پانکچر که تونستی بخور...بعد از پانکچ ...

تشکر عزیزم حاجت روا بشی 🤲عالی گفتی دفعه قبل اصلا نمیدونستم و موقع سیکل ورزش هم میکردم خیلی بهم فشار میومد و بفکر خوزدن اصلا نبودم ممنونممم واقعا کمک بزرگی برام هست🌹

خانومهای عزیز من همسرم اسپرماش کم ضعیف و شکل ظاهریشون هم مشکل داشت شروع کردیم شیرموز مغزیجات البته ...

موفق باشی گلم 

سلام بچه ها منم ای وی اف کردم نهم خرداد انتقال داشتم و خداروشکر مثبت شد ...اومدم تجربه مو بگم بلکه ب ...

خداروهزار مرتبه شکر عزیزممم خیلی انرژی مثبتی داره حرفات انشالله نوبت دوستان این لحظات شیرین و انشالله بارداری خوبی داشته باشی عزیزم

مرجان عزیزم شما لکه بینیت تموم شد؟ منم از ده انتقال تاالا ن که 17انتقاله لکه بینی قرمز و قهوه ایی دا ...

من روز نهم دیدم.یعنی معذرت میخوام ، خودم رو خشک‌کردم قهوه ای ولی بیشتر از لک بود.

شیافم دو تا بود کردم ۳ تا. و آسپرین قطع.دیگه ندیدم.تا امروز که میشه رو ۱۷ و ۱۸ ام.

اینبار خون تازه و تمیز بود.ولی فقط همون یه بار بود .استراحت کردم. و روز آمپولمم بود زدم.از صبح دیگه ندیدم.

کلا من یادم میره انگار، استراحت نمیکنم. دیروز خیلی خودمو خسته کردم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خانومهای عزیز من همسرم اسپرماش کم ضعیف و شکل ظاهریشون هم مشکل داشت شروع کردیم شیرموز مغزیجات البته ...

عزيزم براى كسانى كه ضخامت رحمشون نازكه پى آرپى مى گن خيلى خوبه از دكترت بخواه قبل انتقال برات انجام بده

‍ ✨❣🍃"ﺍﻟﻬﯽ "

ﺑـﻮﯼ ِﻧﺎﺏ " ﺑﻬﺸـﺖ "ﻣﯿﺪﻫﺪ ﻫﻤـﮥ " ﻧﺎﻣﻬﺎﯼ "ﻗﺸـﻨﮓ ِ " ﺗــﻮ "

ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﻣﺸﺎﻥ ﺭﻭﯼ ِﺯﺧﻤﻬﺎﯼ "ﺩﻟﻢ "

ﮔﻔـﺘﻪ ﺑـﻮﺩﯼ "ﺍَﻟﺠَّﺒﺎﺭ "

ﯾﻌﻨﯽ ﮐﺴﯽ ﮐـﻪ " ﺟُـﺒﺮﺍﻥ ﻣــﯿﮑﻨﺪ " ﻫﻤـﮥ ﺷﮑﺴﺘﮕـﯿﻬﺎﯼِ " ﺩﻟﺖ " ﺭﺍ

✨❣🍃ﮔﻔــﺘﻪ ﺑﻮﺩﯼ " ﺍَﻟﻤُﺼَـﻮِّﺭ "

ﯾﻌﻨﯽ ﮐﺴﯽ ﮐــﻪ ﺍﺯ ُ"ﻧﻮﻣـﯿﺴـﺎﺯﺩ "

ﻫﻤﮥ ﺁﻧﭽﻪ ﺭﺍ "ﻭﯾـﺮﺍﻥ " ﺷـﺪﻩ ﺍﺳـﺖ ﺩﺭﻭﻥ ِ" ﺩﻟﺖ "

✨❣🍃ﮔﻔــﺘﻪ ﺑـﻮﺩﯼ " ﺍﻟﺸّـﺎﻓـﯽ "

ﯾﻌﻨﯽ ﮐﺴﯽ ﮐـــﻪ " ﺷِﻔﺎ " ﻣـﯿﺪﻫﺪ ﺗﻤﺎﻡِ

" ﺯﺧﻤﻬـﺎﯼِ ﻋﻤﯿﻖ " ﻭ " ﻧﺎﻋـﻼﺝ " ﺭﺍ

✨❣🍃ﻫـﻮﺍﯼ ِ "ﺩﻟﻢ " ﺳﺒﮏ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﺑــﺎﺯﻣﺰﻣﻪ ﻧﺎﻣﻬﺎﯼِ ﺯﯾﺒﺎﯾﺖ

ﻧَﻔـﺲ ﻣﯿﮑﺸــﻢ ﺩﺭﻫﻮﺍﯼِ "ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﯿﻬـﺎﯼِ ﻧﺎﺑﺖ "

✨❣🍃"ﺍﻟﻬﯽ "

ﺳﭙﺎﺱ ﮐﻪ ﻫﺴﺘﯽ وخدایی میکنی...

خواهرای گلمم هممون این راه رو داریم میریم میدونم خیلی سخته لحظه به لحظه اش حرفای مردم نگاهای سنگین و تنهایی خودمون جای کم بودنش حس میشه نمیشه بهش فکر نکرد ولی باید سعی کنیم از بسش بربیاییم این همه راهو میریم فقط بخاطر نتیجه گرفتن همگی برای هم دیگه دعاکنیم 🤲🌹 تا حالا دیدین انگشتت رو بذاری کف دست نوزاد،،،،،چطوری محکم میگیره ؟؟؟الهی۶ماهه اباعبدالله دستتون رو همونجوری بگیره 🤲🤲🤲🤲

یکم پرحرفی کردم ببخشیدعزیزان ❤️

سلام مامانی عزیز..... قدم گل دخترت مبارک..... ایشالله همیشه شادیا و سلامتیشو ببینی.... عزیزم خدار ...

انا جون مبارکه گلم قدمش پرخیروبرکت باشه براتون

خدایا هزاران بارشکرت که اناجونم به سلامت گلش رو بغل کرد واولین ارزوم  از لیست دعایی که نوشته بودم و براش نذر کرده بودم برآورده شد هزاران بار شکرت 

این لحظه رو نصیب همه ی منتظرای این تاپیک بکن امین

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!