2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست

سلام خانما من روز دهممه اصلا امید ندارم که باردار باشم با اینکه بعضی علائمو دارم خیلی ناراحتم 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
من طبعم به شدت سرده. مجبورم رحمم رو با این چیزا گرم کنم

روياجون حالا دارچين اشكالي نداره فك كنم، ولي سياه دونه زياد نخوري بهتره يه جايي نوشته بود كساني كه استعداد  پرولاكتين بالا دارن نخورن، حداقل اگر ميل ميكني از بابت پرولاكتينت مطمئن شو كه پايينه، و اينكه طبعتو ميتوني توي سايت طبايع دات آي آر چك كني🌺 منتظر بتاي تُپُلي هستيم به همين زودييييي و همين روزاي پيش رو انشالله🌺

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروژسترون داد تا پریود بشم...سه تا از روز پانکچر به بعد زدم

تيتي جان زوده نگران نباش تا اون پروژسترون افت كنه تو بدن  و در نتيجه ش پريود اتفاق بيوفته يه چهار پنج روزي از اخرين امپول زمان ميبره، احتمال زياد سه شنبه چهارشنبه اتفاق بيوفته 

دخترا شما هم قبل از پانكچر ازتون آزمايش پروژسترون و استراديول گرفتن؟؟

...
سلام خانما من روز دهممه اصلا امید ندارم که باردار باشم با اینکه بعضی علائمو دارم خیلی ناراحتم 

عزیزم چرا اینقد ناامیدی؟مثبت فک کن گلم انشالله با این همه مثبت و خبر خوب ک این روزا شنیدیم خبر مثبت شما رو هم میشنویم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم چرا اینقد ناامیدی؟مثبت فک کن گلم انشالله با این همه مثبت و خبر خوب ک این روزا شنیدیم خبر مثبت ...

فدات عزیزم انشاالله خدا از دهنت بشنوه

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد

سلام دوستان،من تو دوره ی میکرو ام،شوهرم ضعیفه،روز نهم قاعدگی سونو شدم گفتن که چهارتا فولیکول با سایزای 21،17،15، و 14دارم،،از دو قاعدگی هم دارم سینال اف استفاده میکنم،نمیدونم سایز فولیکولا خوبن یانه؟چه کارایی رو انجام بدم که حتما نتیجه بگیرم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
رفقا من امروز خون دیدم.کم هم نبود. باید چیکار کنم ؟ فقط استراحت کنم؟

مرجان با اينكه بلد نيستم و همش بستگي به تجويز دكترت داره بايد از متخصص سوال كني ولي اينجا ديده بودم انا ميگفت سلكسان اگه داري قطع و شياف اضافه ولي آخه بدون نظر دكتر كه نميتوني سر خود كاري بكني، استراحتو حتمي بكن

...
نه اونام نداشتن زیاد ولی نه دیگه مثل من من اصلا ندارم چون شنیدم توی بارداری دوقلو ویار شدیدتره تنها ...

عزیزم منم دوقلو باردارم و هفته 14 رو پر کردم از اول هیچ حالت تهوع یا ویار نداشتم این چیزا عادیه به خودت استرس نده اون وروجکها حالشون خوبه سه هفته ی دیگه که بری سونو nt خیالت راحت راحت میشه

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
مرجان با اينكه بلد نيستم و همش بستگي به تجويز دكترت داره بايد از متخصص سوال كني ولي اينجا ديده بودم& ...

ممنون عزیزم ، من آسپرین رو روز ۹ ام که لک دیدم قطع کردم . و شیافم یکی اضافه.

الان زنگ زدم میگن همون رو ادامه بده.

و استراحت.

حس خیسی دارم همش.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
تيتي جان زوده نگران نباش تا اون پروژسترون افت كنه تو بدن  و در نتيجه ش پريود اتفاق بيوفته يه چه ...

محیا از من چندبار آز استرادیول گرفتن قبل پانکچر

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها یه سوال داشتم...بعد از پانکچر اونایی که هایپرن و انتقال نداشتن کی باید پریود شن؟ من دوشنبه پ ...

من ۲۲ ام‌ ماه پانکچرم بود .. ۲۹ ام ماه پریود شدم..

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ممنون عزیزم ، من آسپرین رو روز ۹ ام که لک دیدم قطع کردم . و شیافم یکی اضافه. الان زنگ زدم میگن همون ...

عزیزم.نگران نشو خونریزی معمولا طبیعیه برا میکرویی ها مخصوصا ک براشما احتمالا چندقلوهس.فقط بایدشیافد بیشتر کنی و استراحت کنی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

ب من که پروژسترون ندادن بعد پانکچر اصلا خودم.5روز بعد پری شدم

تيتي جان زوده نگران نباش تا اون پروژسترون افت كنه تو بدن  و در نتيجه ش پريود اتفاق بيوفته يه چه ...

نه عزیزم. اگه بخاد هایپر باشی و انتقال عقب بیفته نمیگیرن.اونایی ک فرش انتقال دارن انگار آز میدن.

مثلا من از همون اول استفاده آمپولا ،دکتر گفت فریز میکنم آز ندادم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘