2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047726 بازدید | 684622 پست
نه لزیزم. آز اول روز ۱۴ ام ، ده هزار بود. سه برابر شده. اوووف ، بچه ها میشه سه قلو رو نگه داشت؟ یع ...

مرجان جون آزمایش اولتون که ده هزار بوده معلومه 2یا 3 قلو حالا هم که 3 برابر شده قانونش همینه 3 برابر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما یه سوال من الان هفته هشتم هستم و دوقلو باردارم ولی اصلا اصلا ویار ندارم هیچی نه تهوع نه ...

عزیزم این توی فیلمهاست که همه ی خانومهای باردار ویار دارن خیلی ها اصلا توی بارداری حالت تهوع ندارن من خیلی ها رو دوروبرم دیدم

ببین مادر یا خواهرت اصلا توی بارداریشون حالت تهوع  داشتن معمولا دخترها شبیه مامانشون میشن

من دوستم دوقلو بارداربود واصلا حالت تهوع نداشت الان دوقلوهاش ۴سالشونه

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم این توی فیلمهاست که همه ی خانومهای باردار ویار دارن خیلی ها اصلا توی بارداری حالت تهوع ندارن م ...

نه اونام نداشتن زیاد ولی نه دیگه مثل من من اصلا ندارم چون شنیدم توی بارداری دوقلو ویار شدیدتره تنها چیزی که خیالمو یکم راحت میکنه سفتی و درد سینه هامه و اینکه به این زودی زیرشکمم یه کم اومده بالا

دوستان بازم بابت نبودم معذرت میخوام..... امیدوارم لیاقت جبران داشته باشم..... دوستون دارم..... خی ...

آنا جون بازم تبریک عزیزم ...انشاالله چهار نفری همیشه خوشبخت و سلامت باشید در کنار هم ...

اگه زحمتی نیست ازمایشات منم یه نگاه میکنی  صفحه 5938 گذاشتم ...جهش دارم ....داروهام چیا هست به نظرتون...

باز فدات ...😚

خانوما تیتر بتا من شد ۴۸۰  

مبارکت باشه عزیزم💚💚💚

صفحات رو فقط میخوندم پشت هم تا ب پیام تو برسم😚

التماس دعا🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه ها یه سوال داشتم...بعد از پانکچر اونایی که هایپرن و انتقال نداشتن کی باید پریود شن؟

من دوشنبه پانکچر شدم تاذچهارشنبه هر روز یدونه پروژسترون زدم ولی خبری نیست اصلا... شما میدونین نرمالش کی باید باش؟

بچه ها یه سوال داشتم...بعد از پانکچر اونایی که هایپرن و انتقال نداشتن کی باید پریود شن؟ من دوشنبه پ ...

سه تا ده روز بعد از اخرين امپول

من هايپر نشدم ولي به دلايلي بايد فريز ميكردم پنج روز بعد از اخرين امپول پروژسترون پريود شدم اونم شديد ولي روز ششم پاك شدم مثل هميشه

كلا سه تا امپول پروژسترون داشتم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
بچه ها یه سوال داشتم...بعد از پانکچر اونایی که هایپرن و انتقال نداشتن کی باید پریود شن؟ من دوشنبه پ ...

پروژسترون برای چی ؟؟؟

به منکه بعد پانکچر چیزی ندادن هر دوبار که پانکچر شدم دقیقا یه هفته بعدش پریود شدم 

خداجونم شکرت       
پروژسترون برای چی ؟؟؟ به منکه بعد پانکچر چیزی ندادن هر دوبار که پانکچر شدم دقیقا یه هفته بعدش پریود ...

نميدونم واسه چي دادن بهم

ولي سه تا داشتم من

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ان شالله که میتونی . شیر زنی. بعد انتقال این همه راه برگشتی خونه. کلی پله بالا رفتی. کاراتو خودت انج ...

وای، آره.تازه یک پسر به شدت اجتماعی  و حرف زن و ریخت و پاشی دارم.

خدا رحم کنه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

معمولا همون زمان همیشگی سیکل خودت باید پریود بشی. ولی الان که پروژسترون مصرف میکنی معمولا یک هفته بعد اتمام پروژسترون میشه