2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید بعد انتقال نباید  سیر خورد؟  

خب طبع سیر گرم و خشکه بهتره بعد از انتقال زیاد گرمیجات مصرف نکنی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آخه من هم قندم هم انسولینم همشون توی رنج نرمال هستش پس چرا به من گفت مقاومت به انسولینه مشکلت.؟

ثمین جون من این مطلبو ی جایی خوندم گفتم بزارم برات

مقاومت به انسولین بدن را در شرایطی قرار می دهد که برای ساخت مقدار بیشتر هورمون، دچار تلاش مضاعف شود تا سطح قند خون را در حد و اندازه طبیعی نگه دارد. در نتیجه به مرور سلول های سازنده انسولین در پانکراس از بین می روند و از کار می افتند و این مسئله فرد را به سمت ابتلا به پیش دیابت ودیابت نوع دو سوق می دهد. هرچند اگر مقاومت به انسولین زود تشخیص داده شود با کمی تغییر در سبک زندگی روزانه می توان از وقوع این اتفاق تا حد زیادی پیشگیری کرد.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خانوما تیتر بتا من شد ۴۸۰ 

ای جان تبریک میگم بهت عزیزم انشاالله دوران بارداری خوبی داشته باشی و نی نیت رو بسلامت بغل بگیری

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

سلام به همگى 

دوستان مى شه لطفا تجربه اى دارين بهم بگين

مى خوام براى همسرم قرص پروفرتيل رو بخرم اما بين سلن پلاس و كيوتن نمى دونم كدوم رو براش بخرم 

مشكل اصلى شوهر من تعداد پايين هست در مورد بقيه چيزا خوبه به نسبت

ممنون مى شم نظرتونو بدين🙏🏼🌸

سلام به همگى  دوستان مى شه لطفا تجربه اى دارين بهم بگين مى خوام براى همسرم قرص پروفرتيل رو بخ ...

همسر من خیلی قرص و گیاهی و...استفاده کرد ولی تاثیری نداشت...البته اون تعدادش با عمل واریکوسل بالا رفت ...ولی تحرک و مروفولوژی کم بود و هست ...

فکر کنم سلن بهتر از کیوتن باشه.چون کیوتن چند سال همسرم مصرف کرد تاثیر نداشت..

البته بگم رو همسر من تاثیر نداشت ...خیلی ها رو دیدم که با کیوتن...جواب گرفتن.یا سلن ....بیشتریا جواب گرفتن...بازم دوستانی که استفاده کردن بگن خوبه...

همسر من خیلی قرص و گیاهی و...استفاده کرد ولی تاثیری نداشت...البته اون تعدادش با عمل واریکوسل بالا رف ...

ممنون عزيزم🌸💕همسر منم واريكوسل داشت كه جراحى كردن اما يه مدت خرنوب و قرصهاى جلبك خورد يه مقدار بيشتر شد اما بعد از قطعش دوباره برگشت به حالت قبلى

تصميم گرفتم دوباره مكملهارو شروع كنيم البته ويتامين سى و اى و فوليك اسيد و امگا٣ مى خوره

پروفرتيل رو خيلى تعريفشو شنيدم كه حتما مى خوام بخرم اما بين سلن پلاس و كيوتن نمى دونم كدومش بهتره

و از امشب هم يخ درمانى رو شروع كنيم

ممنون عزيزم🌸💕همسر منم واريكوسل داشت كه جراحى كردن اما يه مدت خرنوب و قرصهاى جلبك خورد يه مقدار بيش ...

بسلامتی ..انشاالله که براتون خیر باشه...روش تاثیر بذاره...همسر من قرص جلبک.خرنوب .کاسنی.انواع .قرص.امپول .بادکش.زالو درمانی و...و خیلی کارا انجام داد ولی متاسفانه تغییری نکرد....مجبوریم دوباره میکرو کنیم...

ولی دوست خودش با وجود دقیق مشکل ما با چند بار خرنوب بچه دار شدن....

و خیلی ها رو دیدم و شنیدم که با یکی از اینا وضع همسرش خوب شده ...ولی همسر من نشد دیگه ...

توکل بخدا ....

انشاالله هر چه زودتر جواب بگیری گلم و خبر مامان شدنت رو بیای بگی ❤❤

‍ 

⭕️مکمل هایی برای بهبود اسپرم در اختلالات اسپرموگرام و یا واریکوسل

روی: برای افزایش حرکت و تعداد اسپرم ها

ویتامین ب 12: برای افزایش تعداد اسپرم ها

ویتامین ث: برای افزایش تعداد اسپرم ها

ویتامین ای: به منظور افزایش فعالیت اسپرم ها

سلنیوم: به منظور افزایش فعالیت اسپرم ها

ال کارنیتین: برای افزایش حرکت و تعداد اسپرم ها

ال آرژنین: برای افزایش حرکت و تعداد اسپرم ها

فولیک اسید: برای افزایش حرکت و تعداد اسپرم ها

کوآنزیم کیو 10: برای افزای حرکت و تعداد

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
بسلامتی ..انشاالله که براتون خیر باشه...روش تاثیر بذاره...همسر من قرص جلبک.خرنوب .کاسنی.انواع .قرص.ا ...

ممنون عزيزم 🌸💕ايشالا همه منتظرها صبرشون به شيرينى داشتن بچه اى سالم به زيباترين شكل تحقق پيدا كنه🙏🏼👼🏻

zahi عزیز و مرجان جون بهتون تبریک میگم انشالله ک بارداری خوب و سالمی داشته باشین