2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047654 بازدید | 684621 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان🌺🌺🌺

جديدا، تشخيص دادن كه من پلي كيستيك هستم و كمكاري تيروئيد دارم.

با اينكه تو اين مدت درمان اين مشكلات رو نداشتم.

حالا نميدونم با سه بار انتقال و دوبار پانكچر اين مشكل پيش اومده يا نه!

گفتن تحمدانهام پر از كيست ريز هست كه كيفيت تخمكهارو كم كرده

من سه بار انتقال منفي داشتم يك بسته ديگه هم دارم

گفتن اين تخمكا احتمالا كيفيت ادامه رشد رو نداره بعد انتقال

نميدونم بسته بعد رو انتقال بدم يا برم دنبال درمان پليكيستيك و دوباره پانكچر كنم؟

يعني با اين داروها من اين مشكلات برام پيش اومده؟؟

اگه اطلاعاتي دارين لطفا كمكم كنين🌺🌺🌺

دوستانی که از من درباره رژیمی که با همسرم رعایت کردیم پرسیده بودند: شرایط همسرم تعداد ۶ میلیون مورف ...

پاییز جون چطور طبع تونو تشخیص دادین من نمیتونم تشخیص بدم

خدا جونم شکرت...
سلام خانوما من انتقالم فرش واز ۱۴ تخمک فقط سه تا جنین داشتم که دوناش خوب بودن ویکیش متوسط و هرسه رو ...

سلام عزیزم ببخشید شما چند روز بعد پانکچر انتقال تون بود؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
سلام خانوما من انتقالم فرش واز ۱۴ تخمک فقط سه تا جنین داشتم که دوناش خوب بودن ویکیش متوسط و هرسه رو ...

اصلا نگران نباش ، هر کدوم از نوع انتقال خوبی خو ش رو داره.

ان شاالله که با یه بتای عالی ، همه رو خوشحال مبکنی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
دوستان گلم شما  بعد ازانتقال چندتا شیاف میزارید؟ خانومایی که مثبت شدین لکه بینی دارید؟ برای قطع ...

من بعد از انتقال یه شیاف در روز داشتم اما قبل آزمایش به لکه بینی افتادم‌و‌شد دو تا شیاف که همچنان دوتایی ادامه داره

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

منم دو روز بعد پانکچرم انتقالم بود.. اینجا همه میگن جنین فریز بهتره.. هم گریدش میره بالا هم کيفيت ش بهتر میشه هم احتمال گرفتنش بیشتره.. منم خیلی نگرانم مال منم فریز نبود... تازه بدبختی اینه اصلا برا من جنین اضافه نیومد که بخوان فریز کنن.. گفتن 3 تا تشکیل شده که یکیش خوب نیست و نذاشتن. فقط دو تا گذاشتن... 

تازه باز مال شما سه روزه بوده جنیناتون. برا من که 2 روزه بود. 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
منم دو روز بعد پانکچرم انتقالم بود.. اینجا همه میگن جنین فریز بهتره.. هم گریدش میره بالا هم کيفيت ش ...

اي بابا به اين چيزا فكر نكنين خوشحال باشين كه انتقال دادن و از خدا بخواهين توي نتيجه بهترين رو قسمت كنه 

من كه همش خدا خدا ميكنم اي كاش فرش انتقال بدن

چيه آخه نيني ميره تو فريزر

انشالله به زودي با بني خوشگل خوشحال ميشي و برا تاپيك شور و انرژي مياري🌺

...