دوستانی که از من درباره رژیمی که با همسرم رعایت کردیم پرسیده بودند:
شرایط همسرم تعداد ۶ میلیون مورفو صفر حرکت آ صفر حرکت بی ۲۵ ولی دی ان ای اسپرم در محدوده ۱۶ بود من سه بار میکرو کردم منفی شدم و به من حتی پیشنهاد اهدایی دادند که آخرین انتقال منفی من آذر ۹۶ بود
و اما رژیمی که رعایت کردیم:
همسر من طبع فوق العاده سردی داره من از اسفند ماه کلا حذف مرغ حذف لبنیات حذف ترشیجات حذف تمام غذاهای سرخ کردنی حذف روغن نباتی حذف روغن مایع حذف کامل فست فود و غذاهای رستورانی (همسر من عاشق فست فود بود) حذف چای و قند و شیرینیجات ___جایگزینی روغن زیتون و کنجد و خرما
من صبحانه به همسرم شیره انگور با گردو یا تخم بلدرچین میدادم میوه های فراوون سبزیجات زیاد (شوهرم میگفت علف خوار شدیم رفت چون عاشق گوشت و مرغ هستش) گوشت فقط گوسفندی_ چهار مغز با کشمش و مویز فراوون میدادم _هرشب شیر موز و خرما_ برنج فقط کته که روش زیره میریختیم_ ماهی رو فوق العاده گرمش میکردم_بوقلمون به جای مرغ _ سیر ترشی زیاد_خوردن زیتون زیاد_عسل اصل با آب جوش_ صبح ناشتا عسل با سیاهدونه میدادم _ پخت غذاهای فقط گرم_استفاده زیاد از دارچین و زنجفیل و زردچوبه در غذاها_ استفاده از موادغذایی ارگانیک_ استفاده از نون فقط سنگکک_هر شب کمرش رو با روغن زیتون روغن مالی میکردم_ شبی یک ساعت از یخ برا خنک نگه داشتن بیضه ها استفاده میکرد_
از اول اردیبهشت مکمل استفاده میکرد: روزی یکی سلن پلاس روزی یکی کو کیوتن روزی دو تا ویتامین سی یک روز در میون ویتامین ای و روزی یکی هم فولیک اسید میخورد
خودمم با رعایت همین رژیم و خوردن کمی سردیجات و استفاده از مکمل روزی یکی سلن پلاس روزی یکی ردکیوتن روزی دو تا متفورمین و روزی یکی پودر پروکسید به لطف خدای مهربون طبیعی باردار شدم و همسرم دیگه نرسید آزمایش بده که ببینیم شرایطش با قبل چه فرقی کرده
ولی بازم میگم اول طبعتون رو بشناسید با توجه به طبعتون رژیم رو رعایت کنید من همسرم فوق العاده سرد مزاج هستند.
دوستان اگر چیز دیگه ای یادم اومد بازم بهتون میگم