2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047548 بازدید | 684607 پست
ببخشید بعد انتقال نباید  سیر خورد؟  

بعد انتقال کلا نباید خیلی سردی و خیلی گرمی خورد مخصوصا گرمی

همه چی در حد تعادل مثلا اگر یه خوراکی خوردین که گرم بود بعدش یه خوراکی بخورین که سرد باشه

در حد تعادل همه چیزو رعایت کنید

نوشته سیر باعث رقیق شدن خون میشه باید در خوردنش در زمان بارداری احتیاط کرد

واسه افردای که فشارشون پایین با احتیاط مصرف شود چون سیر فشارو میاره پایین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه واسه من فریز بود البته ماه قبلش نصف آمپول دیفرلین زده بودم

دوست نازم شما هايپر شده بودين براهمون براتون فريز كردن؟ و اينكه اگر هايپر بودين اونوقت چن ماه بعد از پانكچر انتقال دادن براتون؟؟

...
منم دو روز بعد پانکچرم انتقالم بود.. اینجا همه میگن جنین فریز بهتره.. هم گریدش میره بالا هم کيفيت ش ...

انشاله همه چی عالی پیش میره فقط مثبت فکر کنید و اصلا استرس نداشته باشین مطمئن باشین آزمایشتون مثبته

ممنون عزیزم سیرترشی برای مزاج سرد خوبه؟؟؟؟ روی برنج زیره سبز می ریختید یا سیاه؟

عزیزم سیر گرم هستش و ما سرکش رو نمیخوردیم ما فقط سیرش رو میخوردیم و روی برنج هم زیره سیاه میریختیم

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
فك كنم سير واس بارداري زيادشم خوب نباشه نميدونم كجا ديدم ولي يه همچين چيزي هست فك كنم

تو بارداری اصلا چون گرمه من قبل از بارداری رو گفتم

پاییزجون من خودم مشکل دارم به خاطر اینکه با دارو پریود میشم منم طبعم سرد و خشک این رژیمو واسه خودم ا ...

عزیز ببین با توجه به طبعت که سرد و خشک باید چیزایی رو که گرمه بخوری و حد تعادل تری و خشکی رو هم رعایت کنی و بله من سیر رو تو غذاهامم میریختم 

طبع همسرم انقدر تغییر کرده که جلو کولر گازی بدون ملحفه دراز میکشید همه تعجب کرده بودند ولی بازم میگم همسر من طبعش خیلی سرد بود ولی خودم نه من خودم با تعادلتر میخوردم

پاییز جون چطور طبع تونو تشخیص دادین من نمیتونم تشخیص بدم

عزیزم من دکتر طب سنتی قم مراجعه کردیم پیش دکتر آشتیانی رفتم ولی ایشون خانم دکتر سودابه بیوس رو معرفی کردند 

منم دو روز بعد پانکچرم انتقالم بود.. اینجا همه میگن جنین فریز بهتره.. هم گریدش میره بالا هم کيفيت ش ...

سلام سهی جان منم دیگه جنین ندارم روز چندمه انتقالت هست؟ شما هم لکه دیدید؟

ببخشید بعد انتقال نباید  سیر خورد؟  

قبل از انتقال خوبه بعد از انتقال به هیچ وجه چون گرم

الانم فصل خوبی که هوا خنکه استفاده بشه

قبل از انتقال خوبه بعد از انتقال به هیچ وجه چون گرم الانم فصل خوبی که هوا خنکه استفاده بشه

عسل چی بعد انتقال؟ من خوردم اخه.. چیزی نمیشه؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
سلام سهی جان منم دیگه جنین ندارم روز چندمه انتقالت هست؟ شما هم لکه دیدید؟

من روز سه‌شنبه 24 مهر انتقم بود.. نمیدونم روز دوم میشه یا سوم.. 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه..