2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست
نه ناشكري نشه خداروشكر كه خودت دردسر تخمك نداري خب ببين الحمدلله شرايط اس بهتر شده خب تخمك بوده ...

نه عزیزم ناشکری نمیکنم خداروهزار مرتبه شکر 

منظورم اینه که ذخیره بالا هم زیادی خوب نیست حالا لاله جون و آناحون بیشتر اطلاعات دارن 

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

كمك     آخه چرا هايپر شدم الان بازم بايد صبر كنم     هايپر چيه اصلا؟؟ بچه ه ...

وای چرا خودتو اذیت میکنی دختر 

انتقال فریز که بهتر جواب میده معمولا 

خواست خدا رو هم در نظر بگیر 

وای چرا خودتو اذیت میکنی دختر  انتقال فریز که بهتر جواب میده معمولا  خواست خدا رو هم در ...

😟خيييلي منتظرم، سخته

سه سال شد كه شب و روزم روال عادي نداره

هرچي خدا بخواد

...
راستی کی برای سونو باید رفت؟ خوب مرکز زنگ بزنیم میگن؟

معمولا میگن واسه دو هفته بعد از جواب مثبت وقت بگیرید، اما من سه هفته بعدش رفتم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

سلام خانوما من انتقالم فرش واز ۱۴ تخمک فقط سه تا جنین داشتم که دوناش خوب بودن ویکیش متوسط و هرسه رو انتقال دادن اینجا اکثرا میگن فریز خوبه و من امیدمو دارم از دست میدم آزمایش دادم تا بعداز ظهر جوابشو میگیرم برام دعا کنید،از روز ۱۰ هم لک بینی داشتم که شیاف اضاف کردم الان بهتر شدم امروز روز ۱۵ انتقاله ویه سوال اثر آمپول اوییترال چند روز تو بدن میمونه؟

سلام خانوما من انتقالم فرش واز ۱۴ تخمک فقط سه تا جنین داشتم که دوناش خوب بودن ویکیش متوسط و هرسه رو ...

خوشششششش خبر باشی عزیزمممم 😍❤️💖💕💕💕💕منتظر خبرمادر شدنت هستیم 😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام خانوما من انتقالم فرش واز ۱۴ تخمک فقط سه تا جنین داشتم که دوناش خوب بودن ویکیش متوسط و هرسه رو ...

عزیزم توکل بخدا انشالله که خوش خبر میای

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستانی که از من درباره رژیمی که با همسرم رعایت کردیم پرسیده بودند: شرایط همسرم تعداد ۶ میلیون مورف ...

پاییزجون من خودم مشکل دارم به خاطر اینکه با دارو پریود میشم منم طبعم سرد و خشک این رژیمو واسه خودم انجام بدم؟

من سیرترشی دوس ندارم تو غذا سیر بریزم چی

اصلا نگران نباش ، هر کدوم از نوع انتقال خوبی خو ش رو داره.

ان شاالله که با یه بتای عالی ، همه رو خوشحال مبکنی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار