2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست
جدا؟ ما انجام دادیم بیشتر از اینا شد. الانم ابن سینا بره بهش میگن ۸تا ۱۰ تومن.بسته به میزان داروها ...

من هنوز وارد سیکل نشدم ولی چیزی که بمن گفتن این بود 

معمولا تو رویان قیمت هر چیزیو پرسیدم درست گفتن حتی گاهی کمتر از چیزی که گفتن شده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والا.. خدایا.. یعنی میشه ؟ خدا از دهنت بشنوه عزیزم 

چرا نشه؟؟

ايمان داشته باش كه مى شه و اصلا بهش شك نكن

من دو بار انتقال منفى داشتم اما باور كن ايمان دارم به زودى زود مادر مى شم و همش تصور مى كنم كه نوزادى تو بغلمه شايد باورت نشه حتى بارها لحظه زايمان رو براى خودم مرور مى كنم

اصلا به داشتت و تلاشت شك نكن و باور داشته باش كه به زودى زود مادرى عزيزم🙏🏼🌸😘

عزیزم بگو سرما خوردی و نرو

شوهرمم همینو میگه... ولی بدبختی اینجاست که خواهرمه... حتی سرماهم خورده باشم بهانه تابلوییه.. اخه من سرما هم بخدرم خونه خواهرمو نمیشه نرم یعنی همیشه میرفتم.. چه شانس مزخرفی 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
تو یه ازمایشگاه معمولی تو محله مون دادم .اره ال دی میخوردم از دادم..نمیدونستم تاثیر میذاره... دکتر ...

سارايي به نظر مياد به كمك خدا تصميمات درستي گرفتي الحمدلله، خب انشالله قبل از اي وي اف دلت به يه بيبي مثبت شاد ميشه و اگرم قرارت بر شروع سيكل ميكرو بود اولين بار بههترين نتيجه رو بگيري انشالله، خدا خيلي مهربونه توكل به خودش،، به به خوشبحالتون كه نذري دارين،خدا قبول كنه انشالله، راستش منم يه بار يه جا ب چشمم خورد گويا تاثير ميزاره قطعيشو نميدونم البته، سفر همسرت به سلامت،خوش بحالت اقا دستشونو پُر ميكنن ميفرستن پيشت،،، آزمايشگاه ها گاهي غلط غولوط ميشن،، نه اونا هزينه ش زياد بود فعلا نتونستم

...
چرا نشه؟؟ ايمان داشته باش كه مى شه و اصلا بهش شك نكن من دو بار انتقال منفى داشتم اما باور كن ايمان ...

مرسی عزیزم.. منم دو شب قبل پانکچر خداب بچه که تو بغلمه دیدم خداکنه. 

شوهرمم همینو میگه... ولی بدبختی اینجاست که خواهرمه... حتی سرماهم خورده باشم بهانه تابلوییه.. اخه من ...

بگو دور از جون انفولانزا گرفتی.اونوقت دیگه خودشون می گن نیا.خواهرت بچه نداره؟اگر داره بگو به خاطر اون اصلا نمیام چون واقعا خطرناکه

بگو دور از جون انفولانزا گرفتی.اونوقت دیگه خودشون می گن نیا.خواهرت بچه نداره؟اگر داره بگو به خاطر او ...

نه بچه نداره.. خواهر خودمم دوبار ivf کرده نشده... الان 13 ساله ازدواج کردن... مشکل از اسپرم شوهرشه..   شوهر خودمم نذاشت به ماملن بابام بگم که کلا من قراره ivf کنم.. که دیروز پانکچرم بود به هیشکی نگفتیم تنها رفتیم.. فردام انتقال جنینمه.. پنجشنبه حالا خونه خواهرم باید بریم.. اگه نریم همه میفهمن... 

نه بچه نداره.. خواهر خودمم دوبار ivf کرده نشده... الان 13 ساله ازدواج کردن... مشکل از اسپرم شوهرشه.. ...

عزیزم ما هم به کسی نگفتیم حتی مادر و خواهر خودمم نمیدونند.فکر می کنم اینجوری هم اعصاب خودمون راحتتره هم اعصاب اونا

سلامی دوباره 🌹به همه ی دوستان گلم 🌹 

من دوباره این تایپک اومدم 

چهارشنبه وقت دکتر دارم برای سونو و فعال کردن داروها انشالله مااه دیگه داخل سیکل میشم اگر همه چی بخوبی پیش بره 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزيزاي دلم سلام، به لطف خداي مهربون من امروز زايمان كردم، سزارين شدم، دردم خيلي زياده اصلا فكرشو نمي ...

ســـلاممم دوست گلم خوبی گل دخترت خوبه ❤️😍خیلی تبریک میگم خدا براتون حفظش کنه💖💕

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم ما هم به کسی نگفتیم حتی مادر و خواهر خودمم نمیدونند.فکر می کنم اینجوری هم اعصاب خودمون راحتتره ...

دقیقا.... آرامش بیشتزی داشتم... اصلا دوس ندارم بدونن. فقط یه چیزی که نگرانم میکته اینه که مادرشوهرم و پدرشوهرم میدونن و حتیروز عملو میدونستن.. میترسم بره یه کاری کنه که نشه...  یعنی بره دعایی چیزی بگیره.. داریم اصلا همچین چیزی؟ 

نمیدونم خیلی نگرانم... البته بیمارستان نیومدن ولی روزشو میدونستن.