2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047682 بازدید | 684621 پست
عزيزاي دلم سلام، به لطف خداي مهربون من امروز زايمان كردم، سزارين شدم، دردم خيلي زياده اصلا فكرشو نمي ...

مباااارک باشه عزززززیز دلم....

قدم نو رسیده مبارک..

التماس دعا🍃🍀💚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم دومین فرشته من زمینی شد و من ۲۲ مهر دوباره مامان شدم. التماس دعا دارم و لایق باشم دعاگوت ...

وووووووووواااااااااای واااااااااای مامان داریم چه مامانی💚🍃🍀

مبارکت باشه آنا جون.گوارای وجووود🌹🏵🌷

التماس دعا😍🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عه بس بزار لک صورتی نشونه خوبیه ک😍 اخی😂😂منم دندون عقلمو کشیدم دقیقا مثل خودت بودم خیلی بد بود ...

لعنت باد بر دندون عقل 😂دوتا کشیدم دهنم رو سیلبیس کرد😆حال منممم خوبه عزیزم برعکس منم میخواسنم بهت پ بدم گفتم خبری از ستاره نیست سایت دیده نمیشه اینجا اومدم پیدات کردم❤️😍💖💕😆

تاکی ننه شد رفت 😍❤️

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

سلام به همه دوستان قديمي و جديد .اميدوارم حال همگي خوب باشه .

دلم براي همه خيلي تنگ شده ، بعضي وقتها ميام به تاپيك سر ميزنم كمابيش خبر دارم از احوال دوستان ولي واقعا وقت پست گذاشتن ندارم ، ان شا الله اين سر شلوغيها قسمت همه دوستان بشه .

اول از همه به ماماني طاها و شاينا جون دوستان قديمي باداريشون رو تبريك ميگم .

ستاره جون و پرپر جون و آناي مهربونم خدا رو هزاران بار شكر كه بارتون رو به سلامت زمين گذاشتيد .

لاله جون ، بهار جون و بقيه دوستان باردار  انشاالله شما هم به سلامت ني ني هاتون رو در آغوش بگيريد .

آتريسا جون ، افسون جون ، ليلا گلي كه هيچ خبري ازت نيست ، ثمين جون و بقيه دوستان قديمي و جديد ان شا الله ايندفعه كه ميخوام پست بگذارم بارداري شما دوستان گلم رو تبريك بگم . 

عزيزاي دلم سلام، به لطف خداي مهربون من امروز زايمان كردم، سزارين شدم، دردم خيلي زياده اصلا فكرشو نمي ...

پر پر جون خدا روشکر پرنسس اومد تو بغلت تبریک میگم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

قربونت برم عزیزم...من دلم روشنه که به زودی زود تیکر بارداریتو میبینم.مطمئنم که به زودی مادر میشی عزی ...

عکس کاربریت قبلا من گذاشته بودم الان چشم خورد داشتم فکر میکردم من کی پست گذاشتم 😂😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام عزیزم دکتر نصر انجام نمیده که!!!

سلام عزیزم

به نظرمنم انجام بده

تو صارم انجام میدن.پرونده داری تو صارم؟اگه داری برو به دکتر بگو برات بنویسه..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
 نه بابااا گلم راحت باش انشالله خدا یه اخمو همینطوری بهت بده🤲🌹

مرسی گلم...هم چنین ...انشاالله انشاالله 😍😍

حالا اخمو هم نباشه راضی ایم 😆 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚