2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست

آیا اگه انتقال رو یه ماه عقب بندازیم بهتره؟ شنیدم میگند بخاطر تحریک زیاد تخمک و رحم برای تخمک گیری, بهتره انتقال ماه بعد باشه تا رحم آروم بشه و درصد گرفتن بیشتر باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا؟پی آر پی رحم بوده یا تخمدان؟آخه پی آر پی تخمدان فک کنم هنوز ب اون مرحله از اجرا نرسیده.حالا خو ...

پی آر پی تخمدان بوده. از پلاسمای خونش به داخل تخمدانش تزریق کردند

شماره اون كلينيك رو داريد؟؟ اگه كسي ذخيرش خوب باشه ولي سنش بالا باشه هم تاثيري داره

کلینیک امید تهران. البته پی آر پی رو توی بیمارستان شریعتی انجام داده ولی زیر نظر کلینیک امید

دوستان كسي در مورد پي آر پي تخمدان قبل از تخمك كشي چيزي ميدونه؟ جايي هست انجام بدن؟ و چقدر علمي هست ...

من دو بار انتقال داشتم كه هر دو بار منفى شد

٥شنبه با  دكترى آلمان وقت مشاوره دارم كه بهم پيشنهاد پى آرپى قبل انتقال بعدى دادن اما اول بايد سونو بشم تا نظر قطعيشونو بدن

هر اطلاع مفيدى پيدا كردم حتما مى يام باهاتون در ميون مى زارم

سلام ببخشید دیروز نتونستم بیام.الان پیامتونو دیدم.پیش دکتری که تحت نظرش بودم دونفر دیگم دیدم که ریدا ...

ممنون از جوابت.

بعد اینکه دقیقا چند هفتگی این‌کار رو میکنن؟

قلب تشکیل شده دیگه.مگه نه؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
این روش چون آزمایشی هست ازش هیچی نگرفتند. دوستم ذخیره تخمکش پایین بود و به دارو هم خوب جواب نداده بو ...

چه قدر عالى.اينجا هزينه داره و بيمه هم قبول نمى كنه

اما ذخيره تخمدان من ٢/٩ هست 

تو اينترنت خوندم بيشتر مى تونه براى كسانى مفيد باشه كه مشكل ضخامت آندومتر دارن و به دكتر گفتم

و گفت نه فقط براى اينجور افراد نيست مى تونه محيط رحم رو آماده كنه كه رحم جنين رو ريجكت نكنه

فک کنم اون پی آر پی رحم هست نه تخمدان

جدیدا شنیدم پی آر پی بیضه هم اومده.

اما تو ایران جدیده و در مرحله آزمایشیه.

اونم الان بدون هزینه انجام میدن.فقط پول دارو میدی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
فک کنم اون پی آر پی رحم هست نه تخمدان

عزیزم میتونم بپرسم ذخیره تخمدان دوستتون چند بود و الان تغییری کرده؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

@افسوووووووووووون    

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
دوستان كسي در مورد پي آر پي تخمدان قبل از تخمك كشي چيزي ميدونه؟ جايي هست انجام بدن؟ و چقدر علمي هست ...

من شنیدم دکتر مرضیه فريماني کلینیک ناباروری امید همدان انجام میده . دکتر بسیار حاذقي هستش

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...