2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047673 بازدید | 684621 پست
ممنون از توضیحات کاملت..... منم در حد تجربیات دوستان میدونستم..... اتفاقا واسه این گفتم این روش به ...

ممنونم آناجون من کاری نکردم چون همسرم این سومین باری بود که عمل کرد دوبار تسه شد یه بار میکروتسه از جریاناتش خبر داشتم گفتم که دوستمون نترسه چون واقعا چیزی نیست انشالله که به خیرو خوشی همه منتظرا صاحب نی نی های ناز وخوشگل بشن 

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

يعني هايپري اينجوريه؟

نه هایپر نیستی...من هایپرم...فردا پانکچرمه ولی این علایمو نداشتم...نترس...هایپری یکمی دلت سفت میشه....حالت تهوع پیدا میکنی و بی اشتهامیشی...نترس...فکر میکنم علائمت واسه استرس باشه.

من خیلی به دکترم(طرازی) اصرار کردم برام prp انجام بده گفت نه فقط برای کسانی که مشکل ضخامت اندومتر دا ...

من اصلا مشكل ضخامت آندومتر ندارم و تو اينترنت هم خوندم اين مساله رو و بهشون گفتم اما اصرار داشتن تنها براى اين مساله نيست و مى تونه محيط رحم رو آماده كنه براى پذيرش جنين

حالا ٥شنبه وقت دارم مى رم باهاشون صحبت مى كنم ببينم چى مى گن

كلا اينورى ها كه به دارو اعتقاد ندارن اما پى آر پى رو براى مثبت شدن انتقال موثر مى دونست اين دكتر 

حالا چه قدر واقعا درسته رو نمى دونم

انا جون من پردنیزولون داشتم و کنار ش کلسی کر ، حالا چند روزه پردنیزولون رو قطع کردم نزدیکه انتقالم هست، باید کلسی کر رو ادامه بدم یانه؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
من اصلا مشكل ضخامت آندومتر ندارم و تو اينترنت هم خوندم اين مساله رو و بهشون گفتم اما اصرار داشتن تنه ...

هانا جون به نظرم ضرر که نداره بزار انجام بدن، من همچنان دوس دارم انجام بدم چون پلاکت منبع فاکتور رشد هست و احتمالا التهابات هم برطرف میکنه

ممنون از جوابت. بعد اینکه دقیقا چند هفتگی این‌کار رو میکنن؟ قلب تشکیل شده دیگه.مگه نه؟

خواهش میکنم.من بخاطر بچه ها زیاد فرصت نمیکنم تند تند بیام.معذرت میخام

من سیزده هفته و پنج روز بودم.فک کنم بین۱۲تا چهارده هفته انجام میدن.

اره عزیزم قلب تشکیل شده و حتی باید غربالگری اول رو انجام بدی.بعدشم دکتر معینی بهم گفت نمیتونم انتخابی حذفش کنم.چون خیلی خطرناکه اونیک از همه راحتتتر و نزدیکتر باشه رو ازبین میبرم

وزن اولیه۷۶😓وزن فعلی۶۶😋وزن هدف اول۶۰😍وزن هدف دوم تا عید۵۵😎باردار نیستم تیکر لاغریمه😇
خواهش میکنم.من بخاطر بچه ها زیاد فرصت نمیکنم تند تند بیام.معذرت میخام من سیزده هفته و پنج روز بودم. ...

انتخابی یعنی چی؟ چه انتخابی؟ مگه جنسیت معلوم اون موقع؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مثلا واسه من ان تی هاشون یه نمه به نظر خودم خوب نبود مثلا یکیشون۲.۲بود بهش گفتم گفت زیاد بالا نیست خوبه ولی بهش گفتم میشه اونو ریداکتش کنید گفت نمیتونم انتخاب کنم.اونی که نزدیک و راحت باشه رو انجامش میدم.بر اساس جنسیت که نه واس من پونزده هفته جنسیتاشون معلوم شد

وزن اولیه۷۶😓وزن فعلی۶۶😋وزن هدف اول۶۰😍وزن هدف دوم تا عید۵۵😎باردار نیستم تیکر لاغریمه😇
هانا جون به نظرم ضرر که نداره بزار انجام بدن، من همچنان دوس دارم انجام بدم چون پلاکت منبع فاکتور رشد ...

دقيقا خودم هم به همين فكر كردم كه اين راه رو هم يه بار امتحان كنم ايشالا كه جواب بگيرم🙏🏼🙏🏼

انا جون من پردنیزولون داشتم و کنار ش کلسی کر ، حالا چند روزه پردنیزولون رو قطع کردم نزدیکه انتقالم ه ...

مى شه لطفا طريقه مصرف قرصتو هم بهم بگى عزيزم؟؟؟از كى شروع كردى و چه جورى قطع كردى؟

سلام. من ماه پیش میکرو ناموفق داشتم بعد پریود شدم. این ماه یک هفته عقب انداختم طبیعیه؟

برای منم دقیقا همین مشکل پیش اومده.دل دردای پری دارم اما نمیاد نمیدونم طبیعیه یا نه.من سیکل دوم بعد از پانکچرمه

با شروع قرص hd روزی دوتا یکی صبح و یکی شب، روز سوم پری هم شروع به قطعش کردم سه روز روزی یکی و سه روز یه کی درمیون و بعد قطع کامل، همراهش هم کلسی کر داشتم

[QUOTE=71613699] خواهش ميكنم وظيفه م هستش  نه من از روز دو پريود شروع كردم تا الان و قطع نكرد & ...

والا من چند تا از فاكتوراي ايمني رو انجام دادم 

بله از روز دو پريودي روزي دو تا شروع شد ك روز ١٣ انتقال داشتم تا آز دومم روزي دو تا خوردم ديگه گفت روزي يكي 

اما سري هاي قبل هم  ك نميدونستم براي چي هست اين قرص باز من داشتم 

دكتر تهران بعد از سونو  ك جنين ديده شد بهم گفت كم كم قطعش كنم 

اما دكتري ك تو شهر خودمون ميرم گفت در نظر من هنوز بخور 

و من ميخورم اما يك روز در ميان