2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047797 بازدید | 684626 پست

آنا جونم بازم من اومدم و سوالاتم😆

امیدوارم حال خودت،همسر محترمت و دختر گلت و اقا پسرمون خوب باشه.

راستش در جریانی که من یزد میرم برای درمان.دکترمم برام سونو روز ۸ پریودی نوشته.و خب قرار شد من قبل از شروع امپولا خودم همینجا شهرستان برم دکتر زنان تا چکاب کنه.حالا سوالم اینه،من با این که هیچوقت سابقه ی کیست و عفونت نداشتم،فقط‌یه بار عفونت خیلی کم داشتم که با پماد زود خوب شدم

حالا اگه برم و دکتر تشخیص بده عفونت دارم مثلا،سیکلم عقب می افته؟اخه نمیدونی چقد روزا دیر میگذره.همش منتظرم برم برای پانکچر.حالا نگران اینم باز عقب بیفته.اگه عفونت داشته باشم‌و پماد بده میتونم امپولارم شروع کنم دیگه؟بعد میشه یه روز قبل پریودم برم سونو بشم؟یا باید حتما روز اول پریودیم باشه؟بگم سونو کنه که از نظر کیست و عفونت بررسی کنه‌...ممنون میشم اینم بهم بگی

درباره ی تزریق امپول هم سوال دارم.باید‌ پن رو بذارم رو ۲۲۵؟

بعد اندازه ی چهار انگشت از سمت چپ و راست نافم تزریق کنم درسته؟ساعتشم که گفتین بین ۴ تا ۶.همون ۵ اینا سعی میکنم بزنم.ولی من درمورد زاویه ی امپول شک دارم.باید ۹۰ درجه باشه؟من لاغرم.اما شکمم تخت تخت نیس.مخصوصا این اواخر حس میکنم شکمم بزرگ شده.یعنی بزرگ نیستا.اما مثل قبل هم تخت نیست.یکم لایه ی چربی داره،😆حالا باید چجوری تزریق‌کنم؟ممکنه زاویه توی جذب امپول تاثیر داشته باشه؟

میدونم خیلی حرف زدم ولی سعی کردم سوالامو تو یه کامنت بنویسم.بازم‌ممنون

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
به همه همینو میگن؟ یا مثلا تشخیص برای هر کسی فرق داره؟

سلام ببخشید دیروز نتونستم بیام.الان پیامتونو دیدم.پیش دکتری که تحت نظرش بودم دونفر دیگم دیدم که ریداکت کرده بودن.اونام سه قلو بودن و دوتاش کرده بودن.

به نظرم پیشنهاد میدن که کاهش بدی ولی بقیش با خودته که میخای یانه.منم راستش هم میترسیدم هم به فکر بعدش که چجوری میخام سه تارو بزرگ کنم قبول کردم ریداکتو.

وزن اولیه۷۶😓وزن فعلی۶۶😋وزن هدف اول۶۰😍وزن هدف دوم تا عید۵۵😎باردار نیستم تیکر لاغریمه😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جونم بازم من اومدم و سوالاتم😆 امیدوارم حال خودت،همسر محترمت و دختر گلت و اقا پسرمون خوب باشه. ...

عزیزم اینکه رو چند درجه بزاری طبق تجویزیه ک برات شده یعنی اینکه روزی چند واحد.پماد و داروی عفونتم اگه بدن میتونی همراه داروها مصرف کنی ولی اگه کیست داشته باشی باید اول اون برطرف شه بعد دارو بدن بهت.ساعتشم برا من گفتن 5 بعد از ظهر ک برا همه تقریبا همون ساعتو میگن بقول خودت بین 4 تا 6 ک همون 5 بهترینشه و زاویه هم 90 درجه بزن سر سوزن کوچیکه واینکه میگن اگه شکم لاغره باید 45 باشه برا کساییه ک واااااقعا شکم ندارن و خیلی لاغرن.پس همون 90 خوبتر و راحتتره برات

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم به پزشکتون بگین تغییر بده دارو رو چون تو تحریم هستیم و بعضی هاشون از اونور میان واسه همین کمی ...

مرسی عزیزم گیر آوردم داروها رو با هزار بدبختی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خدایا شکرت...... عزیزم گوارای وجودت...... همیشه شاد و سلامت باشن و زیر سایه مامان باباشون بزرگ بشن ...

خیلی ممنون سلامت باشی.انشالله نینی شمام صحیح و سالم به دنیا بیاد

وزن اولیه۷۶😓وزن فعلی۶۶😋وزن هدف اول۶۰😍وزن هدف دوم تا عید۵۵😎باردار نیستم تیکر لاغریمه😇
سلام به همگی  آنا جون چه خوبه که هنوز زایمان نکردی ..ان شالله گل پسری به موقع وبسلامتی بیاد ...

عزیزم زدنش خیلی راحته 

فقط خودت بزن 

من اوایل شوهرم میزدانقدر میسوخت و سوزش داشت که نگو یه روز یادش رفت بزنه خودم محبور شدم بزنم نه سوزشی نه دردی اون سر کج سوزنو به حالتی که تو باشه مورب وارد کنو تزریق کن اصلا نمیفهمی چی شدددد

عزیزم تو 4 تا اوابوست کلا 400 میکرو گرم فولیک اسید هست شما که تازه داری نصف تعداد روزانه اش رو میخو ...

عزيز بهم ب كمپلكس خارجي داده كه خودش 400 ميكرو گرم فوليك اسيد داره و هر اوبوست هم 200 ميكرو گرم داره 

فكر كنم داره تامين ميشه 

دقت نكردم ممكنه توي زينك پلاس هم باشه 

ضمنا ديشب رفتم مطب اقصي با كلي ادا بهم وقت داده بودن يك خانم دكتر خيلي جوون ويزيت كرد و متاسفم واسه خودم و بقيه بيمارها كه دلمون رو به كيا خوش كرديم يك مشت دكتر كاسب كه فقط فكر جيب خودشون هستن.

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزيز بهم ب كمپلكس خارجي داده كه خودش 400 ميكرو گرم فوليك اسيد داره و هر اوبوست هم 200 ميكرو گرم داره ...

عزیزم خوبه برا شما یه خانوم دکتر ویزیتت کرده من ک میرم دکتر ،کلا ماما ویزیتمون میکنه و دارو اینا میده دکتر فقط ی سونو الکی میکنه و میره

مرسی آنا جوننن بچه ها یه چیزی خارح از بحث  ..من خیلی دلم میخواس برم کربلا ...تا حالا هم نرفتم ...

عزیزم اگه قسمتت شد و رفتی برامون خیلی دعا کن. اگه جا دارید خیلی سخت نیست حتما برو

دوستان كسي در مورد پي آر پي تخمدان قبل از تخمك كشي چيزي ميدونه؟ جايي هست انجام بدن؟ و چقدر علمي هست ...

عزیزم میگن جوانسازی تخمدان هست برا کساییکه ذخیره تخمدانشون در حال تموم شدنه هنوز ب مرحله اجرای کامل نرسیده

دوست من چند روز پیش انجام داده توی کلینیک امید. 

واقعا؟پی آر پی رحم بوده یا تخمدان؟آخه پی آر پی تخمدان فک کنم هنوز ب اون مرحله از اجرا نرسیده.حالا خوب بوده براشون؟

دوست من چند روز پیش انجام داده توی کلینیک امید. 

عزیزم هزینش رو میدونین چقد شده؟