آنا جونم بازم من اومدم و سوالاتم😆
امیدوارم حال خودت،همسر محترمت و دختر گلت و اقا پسرمون خوب باشه.
راستش در جریانی که من یزد میرم برای درمان.دکترمم برام سونو روز ۸ پریودی نوشته.و خب قرار شد من قبل از شروع امپولا خودم همینجا شهرستان برم دکتر زنان تا چکاب کنه.حالا سوالم اینه،من با این که هیچوقت سابقه ی کیست و عفونت نداشتم،فقطیه بار عفونت خیلی کم داشتم که با پماد زود خوب شدم
حالا اگه برم و دکتر تشخیص بده عفونت دارم مثلا،سیکلم عقب می افته؟اخه نمیدونی چقد روزا دیر میگذره.همش منتظرم برم برای پانکچر.حالا نگران اینم باز عقب بیفته.اگه عفونت داشته باشمو پماد بده میتونم امپولارم شروع کنم دیگه؟بعد میشه یه روز قبل پریودم برم سونو بشم؟یا باید حتما روز اول پریودیم باشه؟بگم سونو کنه که از نظر کیست و عفونت بررسی کنه...ممنون میشم اینم بهم بگی
درباره ی تزریق امپول هم سوال دارم.باید پن رو بذارم رو ۲۲۵؟
بعد اندازه ی چهار انگشت از سمت چپ و راست نافم تزریق کنم درسته؟ساعتشم که گفتین بین ۴ تا ۶.همون ۵ اینا سعی میکنم بزنم.ولی من درمورد زاویه ی امپول شک دارم.باید ۹۰ درجه باشه؟من لاغرم.اما شکمم تخت تخت نیس.مخصوصا این اواخر حس میکنم شکمم بزرگ شده.یعنی بزرگ نیستا.اما مثل قبل هم تخت نیست.یکم لایه ی چربی داره،😆حالا باید چجوری تزریقکنم؟ممکنه زاویه توی جذب امپول تاثیر داشته باشه؟
میدونم خیلی حرف زدم ولی سعی کردم سوالامو تو یه کامنت بنویسم.بازمممنون