2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست
کجا نوشته غلظت خون نداری؟

شاید اشتباه میکنم 

علامت اختصاری غلظت خون تو ازمایش چیه؟

ببخشید ترو خدا امروز زیاد سوال کردم خستت کردم عوضش برای سلامتی نی نیت ۱۰۰تا صلوات میفرستم تا یکمی بتونم جبران کنم😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا اگه تو نمونه اسپومس تعداد صفر مطلقه بعید میدونم.... اما نه اگه مثلا چند صد هزاره و صفر در نظر ...

کامل صفر عزیزم هیچی نداره 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نیوا جان شوهرت گونالو چقدر خریده؟

عزیزم دوتا گونال و 8 منوگون با بیمه 816 شده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آره برا بچه ها ک بعدا شاید سوال داشته باشن در موردش.میگم نکنه آب رفته باشه داخل پن.شانس منه با هزار ...

غیر ممکنه آب داخلش بره آخه این چه فکریه ؟توی تشت آبم که بندازیش آب داخلش نمیره.

غیر ممکنه آب داخلش بره آخه این چه فکریه ؟توی تشت آبم که بندازیش آب داخلش نمیره.

خخخخخ استرسامون تمومی نداره دیگه باید کوچیکترین اتفاقیو بیایم اینجا بگیم بچه ها بگن چیزی نیس خیالمون راحت شه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
چون سنتون کمه احتمال موفقیت براتون خیلی بیشتره انشالله ک نتیجه میگیری.منم دور ناف خودم میزنم ولی کاش ...

عزیزم من دور ناف رو که همسرم میزد،عضلانی رو میرفتم بیرون.اتفاقا خیلیم خووبه به همین بهانه یه دوری میزنی.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خخخخخ استرسامون تمومی نداره دیگه باید کوچیکترین اتفاقیو بیایم اینجا بگیم بچه ها بگن چیزی نیس خیالمون ...

راست میگی به خدا من هفته ی پیش رفتم پیش دکتر غددم پرولاکتینم ۳۶ بوده ماکرو پرولاکتینم ۱۵ بوده دکترم میگه پرولاکتینت طبیعیه قرص نمی خواد منم بهش گفتم پس چرا دوستان دیگم با پرولاکتین پایینتر از من دکتر زنان براشون قرص نوشتند میگه بعضی از دکترای زنان اشتباه می کنند پرولاکتین شما خوبه اگه میخوای من برات قرص می نویسم شبی یک چهارم بخور ولی میتونی هم نخوری.دیگه فکر کنم داشتم دیوونش می کردم خیلی خودشو کنترل کرد چیزی بهم نگه.  

عزیزم من دور ناف رو که همسرم میزد،عضلانی رو میرفتم بیرون.اتفاقا خیلیم خووبه به همین بهانه یه دوری می ...

وای من شوهرم میترسه وقتی میخوام آمپول بزنم میره بیرون از خونه.آخه هر روز سر به ساعت خاصی باید برم عضلانیو بزنم آدم اذیت میشه.راستی آمپول زیر جلدی و عضلانی رو ب من گفتن با هم تو یه ساعت بزنم.شماهام اینجوری بودین؟

راست میگی به خدا من هفته ی پیش رفتم پیش دکتر غددم پرولاکتینم ۳۶ بوده ماکرو پرولاکتینم ۱۵ بوده دکترم ...

خب 36 بنظرم یخورده زیاده حق داشتی والا.برا من 40 بود گفت هفته ای دو بار نصف قرص بخور.البته تو آز بعدی ک یه هفته بعدش بود 2 شده بود فک کنم آزمایشگاه اول یا دوم اشتباه کرده بود

تحملش هیچی خجالت میکشم

ببین مثلا من رویان میرم.. برا سونو ها کلا اینجوریه که یه شلوار هایی از این بیمارستانیا میدن بپوشی وسطش پاره است یعنی سوراخه.. از اونجا انجام میدن. یعنی کاملا لخت نیستی.. فقط اون دستگاه رو از جای پترگی شلوار میکنن داخل. 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه..