2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047682 بازدید | 684621 پست
عزیزم من بیمارستان پارسیان پیش  دکترزارعیان قراره انتقال بدم  به من از اول پریود گفته بود ...

منظورشون عوارض براى مادر هست عزيزم

در هر صورت من سه تا جنين دارم مجبورم ادامه بدم به روش همينها

اگه جواب بگيرم  كه خداروشكر مى كنم

و اگه نتونستم جواب بگيرم منم قرص پردنيزولون رو شروع مى كنم مى تونم همين جا هم تهيه كنم اما نمى دونم بايد دوتا پردنيزولون بخورم از روز ١٤ پريودام يا يكى؟

دكترى كه رفتم دستورشو بهم داد اما دقيق ننوشته يكى يا دو تا

عزیزم دعا می کنم بارداری راحتی داشته باشی وبه سلامت گلت رو بغل کنی🤗 شما چه داروهایی داشتید؟پردنیزو ...

ممنون عزیزم. من پارسیان آی وی اف نکردما، بعد از بارداری رفتم پیش ذوالقدری، نه من پردنیزول نداشتم

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه خودمون انجام بدیم ؟؟ علایم بارزی داره ادم خودش متوجه بشه ک این مشکلو داره؟

نه عزیزم علایم اونطوری که بشه گفت نداره....

با آزمایش شاید خودشونو نشون بدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون یه سوال من آمپول پروژسترونم رو که باید سه روز درمیون میزدم از بعد از انتقال ،  متاسفان ...

به نظر منم طبق روال قبلت بزن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوب آزواسپرمی نوعش چیه؟ اگه انسدادی باشه میشه با عملی چیزی حلش کرد و طبیعی باردار شد ولی خوب ...

قربونت عزیزدلم...والا نوعشو دقیق نمیدونم ولی دکتر شوهرم گفته که اول باید بری نمونه گیری کنن از بیضه هات...دوران مجردیش واریکوسل داشته که عمل کرده...

عزیزم شما میدونی که طب سنتی نتیجه میده یا نه؟؟؟؟ 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دور از جون غلط میکنن مگه پول از جیب اونا درمیاد ک زورشون میاد!!والا شدیم موش آزمایشگاهی رو دستشون ه ...

والا چی بگم معمولا به این زودی نمینویسن....

یه چند تا دکتر هستن که بعد یکی دو منفی مینویسن.....

اگه قصد داری انجام بدی بده یه دکتر معمولی زنان واست بنویسه مثلا بگو فلان شهر تحت درمانی و سختته برا نسخه بری و دکترت گفتی زحمت نسخه رو بدی به یکی از همکاراش.....

دور از جون غلط میکنن مگه پول از جیب اونا درمیاد ک زورشون میاد!!والا شدیم موش آزمایشگاهی رو دستشون ه ...

حدودا این حدوداست.....

منظورشون عوارض براى مادر هست عزيزم در هر صورت من سه تا جنين دارم مجبورم ادامه بدم به روش همينها اگ ...

عزیزم ان شاالله که این بار مامان بشی  برات دعا می کنم اگر قابل باشم

گلم منم دقیق نمی دونم روال مصرفش رو 

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
منظورشون عوارض براى مادر هست عزيزم در هر صورت من سه تا جنين دارم مجبورم ادامه بدم به روش همينها اگ ...

عزیزم والا من از یه ماه قبل با شروع ال دی دو تا پردنیزولون پنج شروع کردم.....

یه هفته قبل انتقال کن و قطع شد.....

از هفته دوم انتقال مجدد دو تا رو شروع کردم.....

برا من تقریبا هفته ۱۷ بارداری قطع شد....

اما خوب بازم میگم قطع کردنش با کم کردنه.....

ممنون تورک انا جان بس صبر میکنم تا زمان این انتقال لعنتیم تموم شه بعد میوفتم دنبالش

توکل برخدا

راستی تو ی ازمایشم نوشته غلظت خون ندارم !!میگم اینایی ک مشکل همین انعقادوایمنی دارن غلظت خون دارن درسته یا ربطی نداره؟

قربونت عزیزدلم...والا نوعشو دقیق نمیدونم ولی دکتر شوهرم گفته که اول باید بری نمونه گیری کنن از بیضه ...

والا اگه تو نمونه اسپومس تعداد صفر مطلقه بعید میدونم....

اما نه اگه مثلا چند صد هزاره و صفر در نظر میگیرن خوب میتونه موثر باشه.....

عزیزم والا من از یه ماه قبل با شروع ال دی دو تا پردنیزولون پنج شروع کردم..... یه هفته قبل انتقال کن ...

آنا جان چرا اون دوهفته رو قطع می کنند؟

من یه س ق ط هم داشتم توکل برخدا هر چی دکترم بگه می خورم خدا خودش کمکم کنه داروهایی رو بهم بده که کمکم کنه وعارضه ای برامون نداشته باشه

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
ممنون تورک انا جان بس صبر میکنم تا زمان این انتقال لعنتیم تموم شه بعد میوفتم دنبالش توکل برخدا راس ...

کجا نوشته غلظت خون نداری؟

آنا جان چرا اون دوهفته رو قطع می کنند؟

والا دقیق نمیدونم.....