2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست
من ۲۲ سالمه همسرم ۲۵ سالش ۲۵ مهر باید پری بشم ۳ پری  برم پژوهشکده رویان تهران برای پروسه درمان ...

عزیزم آمپولای دور ناف ک هیچی نیستن واقعا.عضلانی هم فقط پروژسترون درد داره بقیه عادین.سنت خیلی کمه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم این اندازه ها مال چه تاریخی بودن؟ میخوام بدونم فاصله آخرین سونو و یکشنبه چند روزه؟

مال روز پنجشنبه بود.. یکشنبه یعنی فردا ام پانکچرمه... راستب انا جون به من تو مشاوره بیهوشی پرسیدن سرماذخوردی یا نه. اون روز نبودم گفتم نه.. مگه سرما خوردن اثر بد میزاره؟ ولی بعد الان یکمی احساس سرماخوردگی و لرز و اینا دارم و سردرد.. قرص سردرد و سرماخوردگی و قرص خداب این سه تا رو نباید قبل عمل بخورم؟ اخه میخوام قرص خداب بخورم که بتونم شب بخوابم چون استرسم نمیذاره بخوابم میشه خورد ؟

سرما هم خوردم سرمم درد میکنه میتوم قرص سردرد بخدرم ؟

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها گونال پن برا روزانه 300 واحد کسی میدونه باید رو چ عددی بزاریم؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دوستای گلی که تازه به این خونه اومدین قدمتون سر چشم..... به خونه خودتون خوش اومدین...... ببخشین جد ...

انا جون ایسالا به سلامتی و دل خوش .. ایشالا خدش روزی باشه و مایه روشتی چشمت... الهی خیر بچه هاتو ببینی از اینکه به ماهم جواب سوالامونو میدی.. 😍😍😍😘😘😘😘💕💕

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
اره میترسم موفق نشیم دور نافیا درد نداره میتونم خودم بزنم

چون سنتون کمه احتمال موفقیت براتون خیلی بیشتره انشالله ک نتیجه میگیری.منم دور ناف خودم میزنم ولی کاش میتونستم عضلانیم خودم بزنم حوصله ندارم برم بیرون برام بزنن

چقدر خوب که با این تاپیک آشنا شدم آخه منو وشوهرمم مشکل نازایی داریم دکتر گفته حتما باید بریم رویان تا باردار بشم تازه دارم قدم میذارم تو این راه...ولی شوهرم میگه اول طب سنتی رو امتحان کنیم اگه نشد بعد بریم رویان....شوهرم آزو اسپرمه خودمم تنبلی تخمدان دارم خودم ۲۷ سالمه شوهرم ۳۷ سالشه...کسی تجربه داره که با طب سنتی نتیجه گرفته باشه؟؟؟؟

ممنون میشم جواب بدید 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

آنا جون چند وقته یه سوال خیلی ذهنمو مشغول کرده،بسلامتی شما زایمان کنی کی جواب سوالای پشت سر هم ما رو بده؟😢😢😢کی با ماهیتابه بزنه تو سرمون؟

مگه چند قلوعه؟؟

ی قل.اونیکی نی نیش دخمله الان فک کنم 2 سالش باشه

مگه تعداد فولیات زیاد نبودن؟

چرا خدودا ١٦/١٧ تا داشتم واي ١٢ تاش تخمك شد

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
من این ماه باید برای شروع در مان برای میکرو برم ولی الان ۵ روز ب موعدم مونده عفونت شدم کلوتریمازول&n ...

نه ربطی نداره.عزیزم من طبق تجویز پزشکم کلوتریمازولو هم زمان با داروهای میکرو استفاده می کردم